レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde fÃ¥et en padeltaske i gave for et Ã¥rs tid siden, som ved almindeligt brug desvÊrre var gÃ¥et lidt i stykker. Jeg forsÞgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle ig... もっず芋る

Jeg placerer en ordrer, og indenfor min returret opdager jeg, de kÞrer en kampagne, der ogsÃ¥ ville gÊlde min ordre(ekstra produkter med i ordre). Jeg kontakter derfor kundeservice, for at finde en... もっず芋る

Hele garderoben er pÃ¥ kort tid udskiftet med Padel tÞj fra Cuera. Fantastisk tÞj bÃ¥de til banen, men ogsÃ¥ udenfor. Behageligt materiale, fedt design og super god kvalitet. TÞrre hurtigt - sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

Cuera® er et sports- og livsstils mÊrke med rÞdder i det spirende padel miljÞ. Cuera tilbyder moderne tÞj og accessories til på og udenfor banen, og strÊber efter at bringe en moderne etos til sporten og livsstilen omkring padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og Êstetik med inspiration fra sportens kultur og historie, tager Cueras kollektioner både design, komfort og ydeevne i betragtning.

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

50件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Customs charges to UK

Ordered for shipping to the UK with customs included then when order arrived they asked me to pay £90. Messaged customer service and they said they would pay it - a week later and still not done so returning items to sender.

2026幎5月6日

DÃ¥rlig kundeservice ifm. kampagne

Jeg placerer en ordrer, og indenfor min returret opdager jeg, de kÞrer en kampagne, der også ville gÊlde min ordre(ekstra produkter med i ordre). Jeg kontakter derfor kundeservice, for at finde en lÞsning, der kan undgå unÞdigt bÞvl og besvÊr med, returnering, for blot at genbestille og bruge deres kampagne. For at undgå returnering for at genbestille (frem og tilbage af samme pakke) tilbyder jeg at betale den porto det ville koste mig at returnere pakken for de blot sender det ekstra produkt.

De vil gerne hjÊlpe med at oprette en returnering, men pga. ensartethed ville de ikke imÞdekomme lÞsningerne.
Jeg mener man blot kunne yde samme ens kundeservice, for alle der rÊkker ud og henvender sig på bagkant.

2026幎3月14日

Frustrerende oplevelse med Cueras kundeservice

Jeg har haft en ekstremt frustrerende oplevelse med Cueras kundeservice i forbindelse med en ombytning.

HandlingsforlÞb:

12/12: Ombytning oprettes, og varen sendes retur

16/12: Pakken ankommer til Cueras lager

23/12: Mail sendt: “Hvad er status på min ordre?” – intet svar

30/12: Mail sendt igen – intet svar

2/1: Ringer til kundeservice. Ingen konkret status, men medarbejderen lover at vende retur pÃ¥ mail samme dag – jeg hÞrer intet

5/1: Ringer igen. Denne gang får jeg at vide, at pakken kan ses som ankommet, men at lageret ikke har registreret den som modtaget. Jeg får lovning på en opdatering og evt. refundering senest dagen efter.

6/1: Stadig intet svar. Sender mail og beder nu direkte om mine penge retur – ingen respons

At man kan lade en ombytning trÊkke ud i ugevis uden kommunikation og samtidig ignorere kundens henvendelser, er helt uacceptabelt. Jeg har nu bedt om refundering, men har fortsat ikke fået nogen respons.

2025幎12月12日

Meget god service.

Jeg havde fået en padeltaske i gave for et års tid siden, som ved almindeligt brug desvÊrre var gået lidt i stykker.

Jeg forsÞgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle igennem alt muligt arbejde og frem og tilbage inden jeg ville kunne få den udbedret.

Cuera vendte lynhurtigt tilbage på mail og tilbÞd at bytte den til en ny i deres butik. Da jeg desvÊrre ikke kommer i Aarhus, tilbÞd de blot at sende den samt en returlabel til min.

Total i orden service og markedets fedeste padeltÞj og tilbehÞr.

2025幎12月16日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu bestilt to gange hos Cuera

Jeg har nu bestilt to gange hos Cuera Online, og begge gange har jeg efterfÞlgende modtaget en mail om, at de varer, jeg har kÞbt, desvÊrre er udsolgt. Det er virkelig Êrgerligt som kunde at få den besked efter betaling.
Oveni det har jeg betalt med et gavekort, og derfor har jeg begge gange vÊret nÞdt til at regne efter og bruge gavekortet på ny. Nu er jeg endt med at betale fragt to gange, fordi de ikke har haft de varer, jeg bestilte. Det er nu sket for anden gang, og jeg står for tredje gang med et dumt restbelÞb og skal betale fragt igen. Det er virkelig dårlig kundeservice.
Desuden har de begge gange sendt ordren afsted uden at spÞrge, om jeg vil fortryde min ordre eller Êndre den, når de ikke har alle de varer, jeg har bestilt. Jeg vil ikke anbefale dem.

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ

Jeg er desvÊrre meget utilfreds med min

Jeg er desvÊrre meget utilfreds med min oplevelse hos Cuera.

For det fÞrste fremgÃ¥r det tydeligt pÃ¥ hjemmesiden, at der er fri fragt ved kÞb over 750 kr. – men det viser sig, at det ikke gÊlder, hvis Cuera vÊlger at sende fra to forskellige lokationer. Dette stÃ¥r ingen steder oplyst pÃ¥ hjemmesiden, og som kunde har man ingen chance for at vide det pÃ¥ forhÃ¥nd. Det fÞles som vildledende markedsfÞring, nÃ¥r man reklamerer med fri fragt, men bagefter sender en regning alligevel.

For det andet fik jeg fÞrst en uge efter min bestilling besked om, at en af varerne var udsolgt. Det burde man få at vide med det samme, så man ikke går og venter på noget som ikke kommer.

Som prikken over i’et svarede kundeservice heller ikke pÃ¥ den opfÞlgende mail, jeg sendte til dem.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, og jeg vil vÊre tilbageholdende med at handle her igen.

2025幎8月9日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og super kvalitet!

Bestilte padeltÞj til konen og mig selv og er meget tilfreds. Leveringen var lynhurtig og problemfri, og produkterne levede helt op til forventningerne. TÞjet er super hÞj kvalitet, materialerne er ekstraordinÊre, og bare et virkelig flot design.
Alt i alt en super oplevelse – handler her 100% igen!

2025幎6月2日
自発的なレビュヌ

Compre una paleta que marcaba en stock

Compre una paleta que marcaba en stock, decía que en 1-2 días me llegaba, al 4to día de haberla comprado no me habían llegado noticias ni si la habían despachado, tuve que buscar su mail de contacto y escribirles para que me digan en qué estado estaba la orden porque no sabía nada, me dijeron que iban a investigar, al otro día les escribo de nuevo y me dicen que no la tienen en stock, y les pedí que me cancelen la compra, si yo no me comunicaba seguiría esperando sin novedades

2025幎5月22日

Verdensklasse padeltÞj

Jeg har vÊret igennem mange forskellige brands indenfor tÞj til padel, og må bare sige at Cuera er blevet mit go to. Det er god kvalitet, komfortabelt og så er det flot. Så hermed en anbefaling vidergivet, hvis man vil stå knivskarpt på banen og samtidig vÊre ifÞrt tÞj der er ultra behageligt fra start til slut i en padelkamp.

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

7 mdr. holdbarhed og ingen svar.

Jeg kÞbte en padel taske i August 2024 hos Cuera i Aarhus.

Tasken er desvÊrre gået i stykker i lynlåsen i skodelen på tasken jeg har sendt en video af det og da jeg intet hÞrte fra dem kontaktede jeg dem 2 gange telefonisk og talte med dem om problemet som begge herre jeg talte med mente at det skulle vi finde ud af, da den skulle holde lÊngere, de ville kigge på det tilsendte og vende tilbage senere samme dag.

Jeg har stadig ikke hÞrt fra dem hverken på mail eller telefon, hvilken jeg ikke syntes der i orden, dårlig kundeservice og love tilmelding 2 gange og så ikke vende tilbage...

Hilsen en skuffende kunde, som i fremtiden vil prÞve andre med padel udstyr..

Ole M.

2025幎3月1日
Cuera ロゎ

Cuera からの回答

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed.

Vi vil gerne beklage, at du ikke fik den opfÞlgning, du blev lovet – det er ikke den standard for kundeservice, vi Þnsker at stÃ¥ for. Svartiden har i dette tilfÊlde ikke vÊret acceptabel, og det tager vi pÃ¥ os.

Vi er glade for, at vi fik lÞst sagen, og at du har modtaget en ny taske, som du er tilfreds med, samt den positive dialog efterfÞlgende. Det er vigtigt for os, at fejl bliver håndteret ordentligt, og vi er glade for, at vi fandt en lÞsning, du blev glad for.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og takker for din Êrlighed.

Team Cuera

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。