レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ordered for shipping to the UK with customs included then when order arrived they asked me to pay £90. Messaged customer service and they said they would pay it - a week later and still not done so re... もっず芋る

Jeg havde fÃ¥et en padeltaske i gave for et Ã¥rs tid siden, som ved almindeligt brug desvÊrre var gÃ¥et lidt i stykker. Jeg forsÞgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle ig... もっず芋る

Jeg placerer en ordrer, og indenfor min returret opdager jeg, de kÞrer en kampagne, der ogsÃ¥ ville gÊlde min ordre(ekstra produkter med i ordre). Jeg kontakter derfor kundeservice, for at finde en... もっず芋る

Hele garderoben er pÃ¥ kort tid udskiftet med Padel tÞj fra Cuera. Fantastisk tÞj bÃ¥de til banen, men ogsÃ¥ udenfor. Behageligt materiale, fedt design og super god kvalitet. TÞrre hurtigt - sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

Cuera® er et sports- og livsstils mÊrke med rÞdder i det spirende padel miljÞ. Cuera tilbyder moderne tÞj og accessories til på og udenfor banen, og strÊber efter at bringe en moderne etos til sporten og livsstilen omkring padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og Êstetik med inspiration fra sportens kultur og historie, tager Cueras kollektioner både design, komfort og ydeevne i betragtning.

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

50件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Kommer helt klart igen!

Dette er anden gang jeg bestiller noget tÞj fra Cuera og det bliver nok ikke sidste gang

De har megafedt tÞj i dejligt stof med en god pasform, Super service og hurtig levering

Kan ikke andet end at anbefale dem!

2024幎8月14日
自発的なレビュヌ

Årets bedste Firmaarrangement hos Cuera.

Vi afholdt Firmaarrangement hos Cuera.
Vi er et mindre IT-firma på ca 20 folk, som havde brug for noget andet end de klassiske team-event vi nu efterhånden har prÞvet så mange af.
Cuera tilbÞd at lave en sÊrlig dag hos os, og det må siges at de gjorde.
Dagen bestod af:
En intro til sporten og regler. Alle medarbejdere fik udstyr og prof tÞj, så alle var ens. Så tog alle ud til en hal hvor der var trÊning med instruktÞrer. Det sluttede af med en turnering hvor folk fik spillet med en masse forskellige.

Der var undervejs sÞrget for alt, og feedback fra medarbejderne var i den grad positiv. Vi har efterfÞlgende hÞrt at, flere medarbejdere har valgt at forsÊtte med at spille, og faktisk mÞdes og spiller sammen fra tid til anden.

Stor anbefaling herfra.

2023幎12月1日

Funktionelt og lÊkkert!

Jeg besÞgte butikken i Århus og fik super god vejledning. KÞbte et fuldt sÊt. Materialet pÃ¥ trÞjerne er virkelig lÊkkert, og rart at have pÃ¥. Shortsene har store lommer til bolde og fede at spille i. TÊnker ikke jeg behÞver andet. Virkelig et besÞg og et kÞb vÊrd!

2023幎11月16日
自発的なレビュヌ

TÞjet er fantastisk, servicen kan forbedres!

Opdatering: Premium brand, dårlige service.
Deres lager har lavet en fejl og returvarer bliver ikke behandlet efter modtagelse. Vente tid var 2 og 1 måned (2 returneringer). Ingen undskyldning, eller vi dÊkker returfragten denne gang.
Returnering skete kun, fordi jeg gentagende gange kontaktede dem.

Det er det bedste trÊningstÞj jeg ejer. Du fÞler en frihed og kvalitet der ikke står mål med nogen anden producent.
Kunne jeg gå i Cuera fra morgen til aften have jeg gjort det!
Deres kjoler sidder godt, t-shirts er fleksible, nederdelen er pÊn, offcourt sweateren er lÊkker blÞd og jeg kunne blive ved!

2023幎12月1日

Kvalitet i topklasse

BesÞgte butikken i Århus, hvor vi fik rigtig god rÃ¥dgivning. Materialerne pÃ¥ alle produkter er virkelig lÊkre samtidig med at de har nogle fede og enkle farver.

Kommer helt sikker igen!

2023幎10月6日

LÊkreste padeltÞj!

Bedste sportstÞj kvalitet jeg har prÞvet. Materialet er super lÊkkert at spille i. Pasform er super. Helt stÞrrelsessvarende og vildt flotte styles. Hurtigt levering, fik det dagen efter jeg bestilte.

2023幎8月15日

Hej Simone

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og ser frem til at hjÊlpe dig, nÊste gang din padel garderobe skal opdateres.

KÊmpe anbefaling!

KÊmpe anbefaling!

Det fedeste Padel tÞj som er på markedet! Helt vildt komfortabelt og spiller stort set ikke i andet nu!

Et kÊmpe plus er også at det lugter mindre og tÞrrer super hurtigt når man vasker dem. (Kan seriÞst vaske om aftenen og spille i samme trÞje om morgenen igen).

2023幎8月2日

Hej Markus

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os! Vi ser frem til at hjÊlpe dig, nÊste gang din padel garderobe skal opdateres.

Melika, Cuera

Der var hurtig levering, og det var et skÞnt produkt i god kvalitet som jeg modtog. Det kan bestemt anbefales at handle hos Cuera!

2023幎8月9日

Hej Morten

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kvalitet og levering.

Melika, Cuera

En varm anbefaling af Cuera!

Fantastisk produkt og hurtig levering! Virkelig en god oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Cuera!🀩

2023幎8月7日

Hej Laura

Tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjÊlpe dig, nÊste gang din padel garderobe skal opdateres.

Rigtig god dag.

PÊnt og funktionelt

Er vild med designet og den gode kvalitet

2023幎8月2日

Hej!

Tak fordi du deler din oplevelse med os og trustpilot Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores design og kvalitet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。