Ordered for shipping to the UK with customs included then when order arrived they asked me to pay £90. Messaged customer service and they said they would pay it - a week later and still not done so re... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde fÃ¥et en padeltaske i gave for et Ã¥rs tid siden, som ved almindeligt brug desvÊrre var gÃ¥et lidt i stykker. Jeg forsÞgte at sende dem en mail og havde egentligt forventet at skulle ig... ãã£ãšèŠã
Jeg placerer en ordrer, og indenfor min returret opdager jeg, de kÞrer en kampagne, der ogsÃ¥ ville gÊlde min ordre(ekstra produkter med i ordre). Jeg kontakter derfor kundeservice, for at finde en... ãã£ãšèŠã
Hele garderoben er pÃ¥ kort tid udskiftet med Padel tÞj fra Cuera. Fantastisk tÞj bÃ¥de til banen, men ogsÃ¥ udenfor. Behageligt materiale, fedt design og super god kvalitet. TÞrre hurtigt - sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cuera® er et sports- og livsstils mÊrke med rÞdder i det spirende padel miljÞ. Cuera tilbyder moderne tÞj og accessories til på og udenfor banen, og strÊber efter at bringe en moderne etos til sporten og livsstilen omkring padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og Êstetik med inspiration fra sportens kultur og historie, tager Cueras kollektioner både design, komfort og ydeevne i betragtning.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varm anbefaling!
HÞj kvalitet og lÊkkert tÞj at spille i. Helt klart en varm anbefaling herfra.
Kommer helt klart igen!
Dette er anden gang jeg bestiller noget tÞj fra Cuera og det bliver nok ikke sidste gang
De har megafedt tÞj i dejligt stof med en god pasform, Super service og hurtig levering
Kan ikke andet end at anbefale dem!
Kvaliteten taler for sig selv!
Efter anbefalinger fra flere bekendte, fyldte jeg er kurv med Cuera Padel tÞj.
Uden sammenligning den bedste kvalitet jeg har oplevet. Pasformen er ligeledes sublim!
Bestilte mandag, og havde mind varer onsdag!
KÊmpe anbefaling herfra
LÊkkert design og god kvalitet!
Great customer service
Received a great customer service when the my order had to be modified... Solution oriented support - and very fast response time!!
Fremragende kvalitets padel tÞj!
Fremragende kvalitets padel tÞj!
Jeg har igennem et par år brugt Cuera på padelbanen. Uden tvivl det mest behagelige og flotteste padeltÞj på markedet efter min mening.
Derudover kan off court serien anbefales til udenfor banen.
à rets bedste Firmaarrangement hos Cuera.
Vi afholdt Firmaarrangement hos Cuera.
Vi er et mindre IT-firma på ca 20 folk, som havde brug for noget andet end de klassiske team-event vi nu efterhånden har prÞvet så mange af.
Cuera tilbÞd at lave en sÊrlig dag hos os, og det må siges at de gjorde.
Dagen bestod af:
En intro til sporten og regler. Alle medarbejdere fik udstyr og prof tÞj, så alle var ens. Så tog alle ud til en hal hvor der var trÊning med instruktÞrer. Det sluttede af med en turnering hvor folk fik spillet med en masse forskellige.
Der var undervejs sÞrget for alt, og feedback fra medarbejderne var i den grad positiv. Vi har efterfÞlgende hÞrt at, flere medarbejdere har valgt at forsÊtte med at spille, og faktisk mÞdes og spiller sammen fra tid til anden.
Stor anbefaling herfra.
Funktionelt og lÊkkert!
Jeg besÞgte butikken i à rhus og fik super god vejledning. KÞbte et fuldt sÊt. Materialet på trÞjerne er virkelig lÊkkert, og rart at have på. Shortsene har store lommer til bolde og fede at spille i. TÊnker ikke jeg behÞver andet. Virkelig et besÞg og et kÞb vÊrd!
Super lÊkkert tÞj i hÞj kvalitet.
TÞjet er fantastisk, servicen kan forbedres!
Opdatering: Premium brand, dårlige service.
Deres lager har lavet en fejl og returvarer bliver ikke behandlet efter modtagelse. Vente tid var 2 og 1 måned (2 returneringer). Ingen undskyldning, eller vi dÊkker returfragten denne gang.
Returnering skete kun, fordi jeg gentagende gange kontaktede dem.
Det er det bedste trÊningstÞj jeg ejer. Du fÞler en frihed og kvalitet der ikke står mål med nogen anden producent.
Kunne jeg gå i Cuera fra morgen til aften have jeg gjort det!
Deres kjoler sidder godt, t-shirts er fleksible, nederdelen er pÊn, offcourt sweateren er lÊkker blÞd og jeg kunne blive ved!
Kvalitet i topklasse
BesÞgte butikken i Ã
rhus, hvor vi fik rigtig god rådgivning. Materialerne på alle produkter er virkelig lÊkre samtidig med at de har nogle fede og enkle farver.
Kommer helt sikker igen!
LÊkreste padeltÞj!
Bedste sportstÞj kvalitet jeg har prÞvet. Materialet er super lÊkkert at spille i. Pasform er super. Helt stÞrrelsessvarende og vildt flotte styles. Hurtigt levering, fik det dagen efter jeg bestilte.

KÊmpe anbefaling!
KÊmpe anbefaling!
Det fedeste Padel tÞj som er på markedet! Helt vildt komfortabelt og spiller stort set ikke i andet nu!
Et kÊmpe plus er også at det lugter mindre og tÞrrer super hurtigt når man vasker dem. (Kan seriÞst vaske om aftenen og spille i samme trÞje om morgenen igen).

Cuera ããã®åç
Der var hurtig levering, og det var et skÞnt produkt i god kvalitet som jeg modtog. Det kan bestemt anbefales at handle hos Cuera!

Cuera ããã®åç
En varm anbefaling af Cuera!
Fantastisk produkt og hurtig levering! Virkelig en god oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Cuera!ð€©

PÊnt og funktionelt
Er vild med designet og den gode kvalitet

Cuera ããã®åç
Bought two on court t-shirts and theâŠ
Bought 2 on-court t-shirts and 1 pair of shorts. Was worth every $ ð
Top line clothing for Padel
Top line clothing for Padel or sports in general.
Always great service and guidance in the shop located in Aarhus.
Best recommendations.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹