Culligan Nederland  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf! Ik adviseer echt iedereen om hier GEEN watertap aan te schaffen. Het klopt dat ze misschien een van de goedkoopste aanbieders zijn, maar inmidd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Wat een ontzettend slechte ervaring met

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf!
Ik adviseer echt iedereen om hier GEEN watertap aan te schaffen. Het klopt dat ze misschien een van de goedkoopste aanbieders zijn, maar inmiddels begrijp ik ook waarom.
We zijn nu ruim twee maanden verder en hebben nog steeds niet alles ontvangen. Inmiddels heb ik naar schatting 50 e-mails gestuurd en zeker 15 keer gebeld. Iedere keer krijg je hetzelfde antwoord: “We gaan erachteraan” of “We gaan uitzoeken wat er mis is gegaan.” Maar vervolgens gebeurt er weer niets.
Het meest frustrerende is dat je totaal niet het gevoel krijgt dat ze het probleem serieus nemen of moeite doen om het daadwerkelijk op te lossen.
Goedkoop blijkt in dit geval echt duurkoop. Bespaar jezelf de frustratie en bestel je watertap ergens anders.

2026幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Eigenlijk is 1 ster nog teveel.!

Eigenlijk is 1 ster nog teveel.!
Wij staan al vanaf woendag 17 juni op de planning voor de levering van 6 a 7 flacons water.
Vanaf bovengenoemde datum worden wij door de planning op de hoogte gebracht dat de levering 1 of 2 dagen later zal komen.! En maar doorschuiven....
Nu net weer een telefoontje gehad, dat de levering van vandaag wordt doorgeschoven naar komende maandag.
Jaja dat zal wel, eerst zien dan geloven!
Wij worden telkens een nieuwe datum medegedeeld zonder reden waarom de eerdere afspraak niet wordt nagekomen.
Dit is slechte klantcommunicatie en buitengewoon slechte service.!

2026幎6月26日
5぀星のうち1の評䟡

Overeenkomst per e-mail opgezegd in

Overeenkomst per e-mail opgezegd in 2025 maar wordt door hun salesafdeling lastiggevallen met onderstaande bericht:

Wij kunnen helaas geen schriftelijke opzegging herleiden in uw dossier of in de bijlages. Om een opzegging te kunnen verwerken, hebben wij een schriftelijke bevestiging van opzegging van u nodig. Vanuit Culligan is dit al eerder aangegeven echter hebben wij nog steeds geen opzegging ontvangen.

2026幎6月23日

Slechte service

We wachten al een aantal weken op een nieuwe watercooler, maar nog steeds niets ontvangen. Ze hebben zelfs onze waterlevering voor onze huidige watercooler geannuleerd, zonder overleg!
Reageren niet op terugbelverzoek of op email.
Omdat we wachten op de nieuwe watercooler kunnen ze geen water leveren. Al jaren klant, maar nog nooit zo'n slechte service meegemaakt.

2026幎6月16日

onaangekondigd bezoek ontvangen

vandaag d.d.09-04-26 onaangekondigd bezoek ontvangen van een hele onvriendelijke mijnheer wist het allemaal niet moesten kantoor maar bellen, kantoor wilde er verder niet op reageren stuur maar een mailtje erg slecht, wat voor gegevens zouden jullie willen

2026幎4月9日

Culligan Nederland からの回答

Excuses voor het ongemak! Wij willen dit graag voor u oplossen. Zou u contact met ons op willen nemen op telefoonnummer 0800-9040 er ontbreken contactgegevens in uw bericht.

Het Culligan Team.

5぀星のうち4の評䟡

Top!

Duidelijke informatie en eerlijk. Komt afspraken snel na en is behulpzaam!

2026幎3月26日

Beste Miranda,

Bedankt voor uw fijne review. We doen ons best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en uw review is een geweldige motivatie voor ons team.

5぀星のうち1の評䟡

4 months and still no reply...

2026幎3月24日

Culligan Nederland からの回答

Hello, this is the page for Culligan in the Netherlands - can you confirm this is the company you have tried to contact?

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service en alles netjes

Geweldige service en alles netjes geregeld

2026幎3月13日

5぀星のうち1の評䟡

Slechte service en behoorlijk prijzig.

2026幎3月10日

Het Culligan Team.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en onderhoud en tijdige

Goede service en onderhoud en tijdige waterlevering

2026幎3月4日

fijne manier van zakendoen

Danny reageerde snel, accuraat en zonder mooie verkooppraatjes. Daar kunnen veel verkopers een voorbeeld aan nemen!

2026幎2月26日

5぀星のうち5の評䟡

Snel contact met de klantenservice

Snel contact met de klantenservice - gesprek werd snel beantwoord en vriendelijk.

2026幎2月18日

5぀星のうち5の評䟡

Net als het water: helder

Net als het water: helder. Wij hadden met spoed een watercooler nodig en Danny heeft het voor ons gefikst!

2026幎1月29日

Beste klant,

Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over Danny en onze dienstverlening. We doen ons best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en uw review is een geweldige motivatie voor ons team.

Bedankt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス