Culligan Nederland  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf! Ik adviseer echt iedereen om hier GEEN watertap aan te schaffen. Het klopt dat ze misschien een van de goedkoopste aanbieders zijn, maar inmidd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Monteur komt zonder contract of afspraak bij ons onderhoud uitvoeren....

We hebben hier nog steeds geen reactie op onderstaande ontvangen. op 3 december hebben we de vorige review geplaatst, ze zouden contact met ons opnemen, en dat is niet gebeurd:

Zonder opdracht is een monteur van Culligan bij ons langs geweest om een waterfilter te vervangen. Deze monteur is door ons weggestuurd. Hierna volgde een rekening.
Ik heb inmiddels dit bedrijf 2 keer om uitleg gevraagd maar krijg daar geen reactie op

3-2 we zouden een voorstel hebben ontvangen, maar nog steeds niets gezien.... heel slecht bedrijf

2025幎11月17日

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak.
Zoals besproken, vinden wij het erg belangrijk om dit op te lossen en hebben wij u een voorstel gedaan. Wij hopen dat dit naar tevredenheid is.

Was misverstand

Was misverstand, direct op gereageerd en opgelost naar volle tevredenheid

2025幎9月24日

Culligan Nederland からの回答

Hi Ron, bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat het opgelost is!

goede service

snelheid van info verschaffen en afhandelen erg goed en vriendelijk

2025幎6月17日

Beste,

Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen!

Het Culligan Team.

5぀星のうち5の評䟡

zeer correct voorgelicht over aanschaf

zeer correct voorgelicht over aanschaf en prijs nieuwe waterkoelers door Danny Meesters
ik heb er daarom ook 7 stuks afgenomen

2025幎8月1日

Beste Hans,

Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over Danny en onze dienstverlening. We doen ons best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en jouw review is een geweldige motivatie voor ons team.

Bedankt!

poor service and no proactive

Very poor service and no proactive communication from them. We ordered water from them 07-07-2025 and it is now 21-07-2025 and still no water. We keep ringing them to be told multiple different stories. Will be looking for another supplier.

2025幎7月17日

Dear Adam,

Thank you for taking the time to share your experience with us. We're truly sorry to hear that you were disappointed with our service. To assist you further and find a solution, please contact our colleagues at Culligan UK. Given your company's location and name, we are confident this review is meant for them.

We value our customers and hope to have the opportunity to make things right.

Culligan Netherlands team

5぀星のうち2の評䟡

poor service and no proactive

poor service and no proactive communication from them. Ordered water on 24 june and it's 11th july and still they were not able to deliver a simple water order. And it is already not the first time happening.. so they need to do some work to fix their operations

2025幎7月11日

Dear Diana,

We are very sorry to hear about your negative experience. We appreciate you bringing this to our attention. We strive to provide high-quality products and excellent service, and we are disappointed that we fell short of your expectations. We will get in touch with you to learn more about the specific issues you encountered so we can address them directly.

We value your feedback and are committed to making things right.

Thank you for your patience and understanding!

5぀星のうち4の評䟡

Danny, vervanging Water Dispensers op kantoor

Danny was snel in reageren en gaf een duidelijk overzicht in email en bijlages van de mogelijkheden en de kosten aan mij / ons.

2025幎6月24日

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw review. We zijn erg blij dat je tevreden bent met de ontvangen informatie van Danny! We streven er altijd naar om de beste ervaring te bieden en jouw positieve feedback is een grote aanmoediging.

5぀星のうち1の評䟡

Geen reparatie of vervanging, ondanks servicecontract

Vandaag kreeg ik de monteur van Eden-Culligan op bezoek naar aanleiding van een storing aan onze waterkoeler. Deze hebben we enkele jaren geleden aangeschaft tegelijkertijd met een servicecontract.
De waterkoeler koelt niet meer en de monteur deelde -zonder verder onderzoek aan de koeler- ons mede dat de koeler niet meer te repareren is omdat ze met deze koelers gestopt waren er geen onderdelen meer vooradig zijn. Verder kon de monteur niets voor ons betekenen zei hij. Dus ondanks het feit dat je al die jaren netjes voor een servicecontract betaalt, laat Eden-Culligan je nu in de kou staan, meer dan teleurstellend!

2025幎6月23日

Contact met Danny van Culligan

Excuses voor het wat late reageren zijn makkelijk gemaakt, maar in dit geval waren ze heel makkelijk te accepteren.
Verder ging de communicatie bijzonder snel en persoonlijk en had ik het gevoel dat dit op een oprechte manier gebeurde.

2025幎6月18日

Beste Martin,

Dankjewel voor deze fijne review! Wij hechten enorm veel belang aan jouw feedback. Ons team is steeds beschikbaar, aarzel niet om ons te contacteren.

5぀星のうち5の評䟡

Klantgedreven, meedenken waren de pluspunten in het offerte traject

De gedrevenheid van Danny om vragen op een juiste, snelle en correcte manier te beantwoorden en het meedenken in het offerte traject was heel goed.

Negatieve punten kan ik niet noemen.

2025幎4月29日

Beste,
Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Danny!

Alvast heel veel drinkwaterplezier!

Behulpzaam

Behulpzaam, snelle reactie

2025幎3月14日

Culligan Nederland からの回答

Beste, bedankt voor deze fijne feedback!

Het Culligan team

5぀星のうち1の評䟡

Hier snappen ze het echt niet

Zeer slecht, klantonvriendelijk en duur bedrijf. Ik heb het contract opgezegd. Dan krijg ik voor het einde van het contract nog een rekening opgestuurd met daarop de huur voor het komende jaar. Gebeld en dit kon niet anders, dit is hoe het gaat in het systeem. En een dag later een mail dat ze graag een paar dagen vóór het einde van het contract al de waterkoeler willen komen ophalen. WTF? Snappen ze het hier nu echt niet? ... Dit bedrijf spoort echt voor geen meter.

2025幎3月7日

Beste Abir,

Allereerst onze excuses voor het ongemak. We vinden het zeer jammer dat u dit zo ervaren hebt en danken u voor deze feedback.
Onze commerciële dienst heeft ondertussen al contact opgenomen om dit verder uit te lichten.

Het Culligan team.

Contact was heel vriendelijk

Contact was heel vriendelijk. Danny probeerde nog voor een oplossing te zorgen. Deze was niet meer voorradig waardoor er duidelijke offertes kwamen. Daar zijn wij op in gegaan en een bestelling gedaan. Alles heel snel verzorgd.

2025幎2月12日

Beste Kitty,

Wij waarderen enorm jouw feedback en fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door Danny!

Alvast veel drinkwaterplezier!

5぀星のうち3の評䟡

Reactie wel gelezen worden?

Krijg na de bestelling een afleverdatum door, maar als ik deze aangepast doorgeeft, komen jullie gewoon op de eerste afspraak. Lijkt of jullie onze reactie niet leest.

2025幎1月16日

Culligan Nederland からの回答

Bedankt voor uw review. Vervelend te lezen dat u niet helemaal tevreden bent. Zou u hiervoor contact op willen nemen met de klantenservice? Misschien gaat er iets niet goed. Alvast bedankt.

5぀星のうち4の評䟡

Duidelijke offerte ontvangen met uitleg

Duidelijke offerte ontvangen met uitleg wat het verschil is met ons huidige contract. Advies over de koffie en wat het prijsverschil is.

2025幎1月24日

Beste klant,

Fijn om te horen dat u het juiste advies hebt ontvangen. Wij danken u voor deze feedback en staan steeds tot uw dienst!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。