CURLI レビュヌ 562

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Informasjon om produkt stemmer. Har aldri fÞr opplevd sÃ¥ effektiv hÃ¥r-retting. Og jeg er veldig utÃ¥lmodig og gidder ikke Ã¥ dele for nÞye inn- og fikk rettet det tykke krÞllete hÃ¥ret mitt pÃ¥ ultrakort... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har brukt AeroFlow ca.6mnd nÃ¥, og er veldig fornÞyd! Jeg har prÞvd mange forskjellige hÃ¥rfÞnere som frisÞr(13Ã¥r i faget). Vil si denne er den beste jeg har brukt. Den er lett i vekt, og effektiv.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Beste hÃ¥rfÞneren jeg har hatt. KjÞpte en AeroFlow Pro for to Ã¥r siden, og den er verd hver eneste krone. Liker at jeg kan variere varme og intensitet pÃ¥ luften som det passer meg, og at den er enkel Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med Curli anti selv om jeg var uheldig med den fÞrste jeg fikk, da det var feil pÃ¥ strÞmledning. Men for en utrolig god service jeg fikk. Kort fortalt jeg fikk den utlevert pÃ¥ en tirsda... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

CURLI er et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvÊre og skjÞnnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjÞnnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriÞs velvÊre. CURLI leverer en av markedets kraftigste hårfÞnere: CURLI AeroFlow og har som mål å gjÞre det enklere og raskere enn noen gang å tÞrke og style håret. CURLI - Look good, feel good!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Veldig fornÞyd med produktet

Veldig fornÞyd med produktet.
Enkel i bruk. Har mye krÞller, sÃ¥ har vÊrt vanskelig Ã¥ finne et produkt jeg orker Ã¥ stÃ¥ med selv, men denne funker - anbefales ✹

2026幎4月2日

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Bente! 😊
Så kjekt å hÞre at den fungerer godt på krÞllene dine og gjÞr stylingen enklere.

Vi trenger ingen Dyson

Vi trenger ingen Dyson. Dette produktet er minst like bra, om ikke bedre!

2026幎3月25日

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, Judith! 😄
Så gÞy å hÞre at du er så fornÞyd, det setter vi stor pris på!

FornÞyd

FornÞyd med produkt og levering 🀗

2026幎3月28日

Tusen takk for tilbakemeldingen, Marianne! 😊
Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både produkt og levering.

5぀星のうち5の評䟡

Veldig god og lett hÃ¥rfÞner som tÞrker

Veldig god og lett hårfÞner som tÞrker håret fortere enn min gamle fÞner. Synes også håret ikke blir så frizzy. Enkelt å sette på de forskjellige munnstykkene. Kan anbefale denne.

2026幎3月19日

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Anita! 😊
SÃ¥ kjekt Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med fÞneren og opplever mindre frizz – og at munnstykkene er enkle Ã¥ bruke.

Fantastisk!

FÞner håret fort tÞrt, lett i vekt, enkel å bemanne og håndtere. Koster litt, men kjempefornÞyd med kjÞpet!

2026幎4月8日

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Lena! 😊
Så kjekt å hÞre at du er fornÞyd med både ytelsen og brukervennligheten.

5぀星のうち4の評䟡

AirFlow hårfÞner.

Kraftig fÞner som tÞrker håret raskt og sliter mindre. Lett og holde, men litt i overkant kostbar.

2026幎4月1日

Tusen takk for tilbakemeldingen, Nina! 😊
Så kjekt å hÞre at du er fornÞyd med både kraften og brukervennligheten.

Vi setter også pris på innspillet ditt rundt pris – det tar vi med oss videre.

Veldig fornÞyd

Fikk pakken kjapt og alt jeg bestilte kom samlet. Enkel og grei nettside å bruke. Et ekstra pluss for at dette er en norsk bedrift og at de har kunnskap på hva det norske markedet trenger! Alt i alt, veldig fornÞyd!

2026幎3月18日

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, Marita! 😊
SÃ¥ kjekt Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de levering og opplevelsen pÃ¥ nettsiden vÃ¥r – og ekstra hyggelig at du setter pris pÃ¥ oss som norsk aktÞr.

5぀星のうち5の評䟡

Kvalitet, service og levering i toppklasse!

Jeg kjÞpte en hårfÞner fra Curli som bursdagsgave til kjÊresten min. Etter anbefaling fra en venninne og flere gode anmeldelser falt valget på CURLI AirLuxe og det angrer jeg ikke på!

FÞrst og fremst er nettsiden ryddig og brukervennlig, og bestillingen gikk både smidig og trygt.

Men leveringen var hÞydepunktet. Jeg bestilte torsdagen fÞr påskeferie og var litt spent på om gaven kom frem i tide da jeg måtte ha den fÞr tirsdag, men allerede mandag hadde jeg pakken. Tre virkedager er imponerende raskt, selv for Oslo! Pakken var også pent pakket, noe som gjorde det ekstra hyggelig å gi den bort (får dessverre ikke lagt ved bilde på trustpilot!).

FÞneren er jo en gave så bruken kan jeg uttale meg lite om, men kjÊresten ble super happy og er strålende fornÞyd. Den virker å vÊre av god kvalitet, gjÞr jobben som den skal og det lille ekstra.

Alt i alt en veldig god netthandelsopplevelse. Anbefales på det sterkeste – jeg handler gjerne her igjen.

2026幎3月30日

CURLI からの回答

Tusen takk for en utrolig hyggelig og grundig tilbakemelding, Ola! 😊
SÃ¥ kjekt Ã¥ hÞre at hele opplevelsen – fra bestilling til levering – levde opp til forventningene. Ekstra hyggelig at gaven falt i smak!

Informasjon om produkt stemmer

Informasjon om produkt stemmer. Har aldri fÞr opplevd så effektiv hår-retting. Og jeg er veldig utålmodig og gidder ikke å dele for nÞye inn- og fikk rettet det tykke krÞllete håret mitt på ultrakort tid! Rettetangen kom dessuten i posten etter to dager, så det var også en positivt overraskende rask levering!

2026幎3月24日

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Lillian! 😊
SÃ¥ gÞy Ã¥ hÞre at rettetangen fungerer sÃ¥ effektivt – spesielt pÃ¥ tykt og krÞllete hÃ¥r! Og ekstra hyggelig at leveringen ogsÃ¥ var rask.

Veldig fornÞyd med kjÞpet

Veldig fornÞyd med kjÞpet! Airluxe 8 gir super fin blowout og har alt tilbehÞret en trenger<3

2026幎3月21日

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Marte! 💛
Så kjekt å hÞre at du er fornÞyd med Airluxe 8 og at du får en så fin blowout med tilbehÞret!

5぀星のうち5の評䟡

Er veldig fornÞyd med fÞneren!

Er veldig fornÞyd med den lille, kompakte, men kraftige fÞneren og kan trygt anbefale denne til andre!

2026幎3月17日

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Ingrid! 😊
Så kjekt å hÞre at du er fornÞyd med fÞneren og opplever den som både kompakt og kraftig.

Super rettetang

Super rettetang !
KjÞpte også et oppbevaringsetui for å legge tangen i ved reise.
Etui kunne vÊrt litt tykkere kanskje
Ellers helt ok.

2026幎2月24日

Tusen takk for tilbakemeldingen, Nina! 😊
Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med rettetangen.

Takk også for innspillet om etuiet – det tar vi gjerne med oss videre. Veldig nyttig for oss i arbeidet med å forbedre produktene våre!

10/10 hårfÞner

10/10 hårfÞner. Den er lett og liten, men kraftig. Den får fram krÞllene mine (som jeg ikke visste jeg hadde) veldig bra. Den lange ledningen og lette fÞneren gjÞr at jeg kan sitte på baderomsgulvet og se på serie mens jeg fÞner håret med diffuser:)

2026幎3月16日

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, Julia! 😄
SÃ¥ gÞy Ã¥ hÞre at du har oppdaget krÞllene dine – og at fÞneren gjÞr jobben sÃ¥ bra! HÞres ut som en skikkelig hyggelig hÃ¥rfÞnings-rutine ogsÃ¥ 😊

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fin opplevelse å handle med

Veldig fin opplevelse å handle med Curly. KjempefornÞyd med både fÞner og rettetang.

2026幎3月12日

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Siri! 😊
Så kjekt å hÞre at du er fornÞyd med både opplevelsen og produktene våre.

5぀星のうち5の評䟡

Alt i alt - veldig fornÞyd!

Rask levering. Veldig bra hårfÞner, minimalt med stÞy og tÞrker langt, tykt hår raskt.

2026幎2月17日

CURLI からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Så kjekt å hÞre at du er fornÞyd med både leveringen og hårfÞneren. Ekstra hyggelig at den fungerer godt på langt og tykt hår!

Inez Curli Kundeservice 🌞

God pris

God pris, rask forsendelse!

2026幎3月5日

Tusen takk for tilbakemeldingen, Vanessa! 😊
Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både pris og rask levering.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。