Enkelt, snabbt, prisvÀrt. Att bestÀlla frÃ¥n, vara i kontakt med och se resultatet av vad Customwood Ã¥stadkommer har varit en fröjd. Superservice, gott bemötande och extremt proffsigt hantverk. Alla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har köpt Taklampa - Cyklon och Àr mer Àn nöjda! Vilket hantverk!! Smidig och tydlig hemsida, enkelt att bestÀlla. Snabb leverans och mycket trevligt bemötande vid kontakt. KÀnns roligt att stöt... ãã£ãšèŠã
VÀldigt nöjd med lamporna som jag bestÀllde. 2 vÀgglampor. Kort leveranstid, mindre Àn 1 vecka trots att de tillverkas pÃ¥ bestÀllning. VÀldigt bra priser tycker jag och superfina lampor. Personl... ãã£ãšèŠã
VÀldigt fina lampor. SjÀlv köpte jag en Tornado. TyvÀrr var lÃ¥dan skadad i frakten, nÀr jag kontaktade CustomWood med bilder pÃ¥ lÃ¥dan och en del som blivit skadad pÃ¥ lampan sÃ¥ skickar dom direkt en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har köpt ett vÀldigt fint och vÀlgjortâŠ
Har köpt ett vÀldigt fint och vÀlgjort matsalsbord i ek samt en lampa. Kunnigt och professionellt bemötande frÃ¥n butik och verkstad. Ãr mycket nöjd med mitt köp.
Födelelsedagsbarnet blev jÀtteglad nÀrâŠ
Födelelsedagsbarnet blev jÀtteglad nÀr han fick de specialbestÀllda underlÀgg :)
Bra kundupplevelse
JÀttesnabba och proffsiga. Dock lite mÀrkligt man fick lampan utan skydd runt. Dvs svÃ¥r att transportera utan emballage. Vi tappade ett trÀ-stag i flytten pga det - men jag ringde och kunde hÀmta nytt pÃ¥ 10 minuter. SÃ¥ overall bra kundbemötande ð€
Precis fÃ¥tt de glasunderlÀgg jagâŠ
Precis fått de glasunderlÀgg jag bestÀllde i födelsedagspresent åt min man. Så otroligt fina och vÀlgjorda! Snabba som tusan var ni också.
Så nöjd!
Lampan Àr otroligt fin och passar sÃ¥âŠ
Lampan Àr otroligt fin och passar så bra. Men vÀldigt svårt att korta av sladden och lampan levererades omonterad trots att det stod i beskrivningen att den var monterad. Det var dock inte svårt att få ihop den.

Customwood ããã®åç
Jag Àr vÀldigt nöjd med min lampa
Jag Àr vÀldigt nöjd med min Hjortron-lampa som i enlighet med mitt önskemål betsades i teakfÀrg. Pryder verkligen sin plats.
Mycket trevligt bemötande ochâŠ
Mycket trevligt bemötande och lösningsorienterad personal nÀr lampan vi hade fått i gåva modifierades enligt vårt önskemål och behov.
Mycket nöjd med lampan frÃ¥nâŠ
Mycket nöjd med lampan från customwood.se. VÀlgjord, gedigen och Ànnu finare i verkligheten Àn på bild. Ger ett varmt och behagligt ljus och passar perfekt över matbordet. Rekommenderas!
Fantastiskt kundtjÀnst
Fantastiskt kundtjÀnst! Köpte en lampa som tyvÀrr fick skador vid frakt men alla skadade delar ersattes och levererades snabbt och smÀrtfritt utan nÃ¥gra konstigheter. Rekommenderar Customwood, vÀldigt fina kreationer och trevlig upplevelse trots lite strul. Jag Àr jÀttenöjd! â€ïž
VÀldigt vÀlgjorda och finaâŠ
VÀldigt vÀlgjorda och fina grytunderlÀgg.
Kommer att bestÀlla fler framöver.
Supernöjda
Supernöjda! Snabb leverans på bara några dagar och jÀttefina alla 4 taklampor vi bestÀllde samt dricka-och grytunderlÀgg. Bra att kunna titta på lamporna innan i showroom i verkligheten då vi Àndrade oss i valet av storlek efter att ha sett dem i verkligheten. Vi Àr otroligt nöjda med resultatet!
UnderlÀggen Àr fina!
Snabb leverans och underlÀggen Àr fina!
Kul med personliga detaljer.
VÀldigt fin taklampa!
Taklampan var vÀldigt fin så nu har jag Àven bestÀllt 2 fönsterlampor. Den var lÀtt att hÀnga upp. Inga skador under transporten eftersom den var noggrant paketerad. Jag Àr jÀttenöjd!
Oerhört vackra produkter
Oerhört vackra produkter, och ett jÀttefint bemötande.
Vi gick till Magasinsgatan för att titta ut modell och val av trÀslag. Ett jÀttefint bemötande i butiken, man mÀrkte att han tog tiden att svara på alla våra frågor, lyfta fram olika egenskaper etc.
NÀr lampan sedan kom; Cyklon large i vitpigmenterad ek - otrolig!
Så vacker, både till utseendet och skenet den ger.
Det Àr verkligen en inredningsdetalj på vår matplats som förÀndrade hela rummet.
Mycket mycket nöjd!
JÀttefin och snabb leverans
Vi fick förslag vliken storlek på lampan och det blev perfekt. Den Àr jÀttefin. NÀr den vÀl var klar så gick leveransen snabbt.
Kan verkligen rekommendera detta företag
JÀtte fina glasunderlÀgg lagom stora bokstÀver som jag blev jÀtte nöjd med kommer sÀkerligen att göra fler bestÀllningar ðð
Fin lampa
Lampan, Hjortron, blev fin i vårt hem. Dessutom Àr det trevligt att titta in i ert showroom på Magasinsgatan och se på alla fina saker som finns dÀr. Lampan skickas vÀl förpackad och Àr lÀtt att installerad.
Ett mycket bra bemötande i butiken
Ett mycket bra bemötande i butiken.
Lampan vi köpte Àr otroligt snygg.
Cyklon oljad ek
Vi köpte vår lampa på Magasinsgatan hos en vÀldigt kompetent och serviceinriktad person. Mkt fint hantverk och vi Àr mer Àn förvÀntat belåtna med lampan och dess vackra ljusreflektion.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ