Enkelt, snabbt, prisvÀrt. Att bestÀlla frÃ¥n, vara i kontakt med och se resultatet av vad Customwood Ã¥stadkommer har varit en fröjd. Superservice, gott bemötande och extremt proffsigt hantverk. Alla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har köpt Taklampa - Cyklon och Àr mer Àn nöjda! Vilket hantverk!! Smidig och tydlig hemsida, enkelt att bestÀlla. Snabb leverans och mycket trevligt bemötande vid kontakt. KÀnns roligt att stöt... ãã£ãšèŠã
VÀldigt nöjd med lamporna som jag bestÀllde. 2 vÀgglampor. Kort leveranstid, mindre Àn 1 vecka trots att de tillverkas pÃ¥ bestÀllning. VÀldigt bra priser tycker jag och superfina lampor. Personl... ãã£ãšèŠã
VÀldigt fina lampor. SjÀlv köpte jag en Tornado. TyvÀrr var lÃ¥dan skadad i frakten, nÀr jag kontaktade CustomWood med bilder pÃ¥ lÃ¥dan och en del som blivit skadad pÃ¥ lampan sÃ¥ skickar dom direkt en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀrk XL
LÀrk XL. Pratade med personalen innan mitt köp vilket gjorde mig vÀldigt trygg i mitt beslut. VÀldigt enkel att sÀtta ihop.
Hade jag kunnat önska så hade det varit att man trÀtt på tygstrumpan till sladden efteråt. Och att sjÀlva koppen som ska sitta uppe i taket kunde varit i något annat material Àn plast.
Men som sagt, lampan Àr gudomlig! ð€
Snabb enkel leverans
Fantastisk kontakt och uppföljning
Fantastisk kontakt och uppföljning. Produkten motsvarade alla våra förvÀntningar.
Mycket nöjd kund
Fantastiskt fint gryt underlÀgg. Bra kundservice och snabb leverans.
JÀttefin lampa.
Att konstverket âlampanâ ser ut precisâŠ
Att konstverket âlampanâ ser ut precis sÃ¥ som jag förvÀntade mig. Glad!
VÀldigt fina glas underlÀgg
VÀldigt fina glas underlÀgg, snabb leverans. Kan verkligen rekommenderas.
Supersnabb leverans och fin produkt
Supersnabb leverans och fin produkt. Gav bort som present och den uppskattades verkligen!
Lampor
Jag Àr jÀttenöjd med mina lampor! De Àr så fina och lyfter verkligen mitt hem. Det som drar ner betyget Àr upplevelsen nÀr jag köpte de i butik. Expediten var osÀker och okunnig, visste t.ex. inte hur kortterminalen fungerande. Expediten gav Àven felaktig information, lovade hemkörning vilket inte var aktuellt. Det saknades Àven glödlampor vid leverans som lovades. Lamporna kom Àven i två olika paket med två dagars mellanrum, vilket vi ej fick information om. Tydligare information hade varit önskvÀrt. På det stora hela Àr jag Àndå nöjd mitt köp.
Otroligt vackert hantverk
Otroligt vackert hantverk, jag har suktat efter den sedan i somras.
Seriöst företag
Seriöst företag, trevligt bemötande. Nu tar det två månader att få bordet jag bestÀllde - helt enligt vad som står på deras hemsida.
Trevligt bemötande och bra hjÀlp vidâŠ
Trevligt bemötande och bra hjÀlp vid val av lampa i butiken/fabriken
Lampan övertrÀffade våra förvÀntningar nÀr den kom på plats.
Vakre personlige drinkunderlÀgg
Vakre personlige drinkunderlÀgg. Godt håndverk. Anbefales