WÅaÅnie skoÅczyli nam pracÄ pelletâŠ
WÅaÅnie skoÅczyli nam pracÄ pellet ocieplenie i fotowoltaika. Polecamy.
Zapewniamy jedne z najlepszych rozwiÄ zaÅ technologicznych w zakresie instalacji fotowoltaicznych oraz pomp ciepÅa. Nasza oferta opiera siÄ na wykorzystaniu komponentów najnowszej generacji przy jednoczesnym zapewnieniu atrakcyjnej ceny. W ramach wspóÅpracy sprawdzimy dostÄpne moÅŒliwoÅci dla Twojego budynku, przygotujemy spersonalizowanÄ ofertÄ, jak równieÅŒ zaÅatwimy wszelkie formalnoÅci zwiÄ zane z uzyskaniem dotacji. Otrzymasz peÅne wsparcie merytoryczne na kaÅŒdym etapie budowy instalacji oraz po jej zakoÅczeniu. Obserwujemy rynek i nowe trendy, stale rozszerzamy asortyment dostÄpnych produktów oraz rozwiÄ zaÅ. Oprócz standardowych instalacji wykonujemy równieÅŒ kompleksowÄ termomodernizacjÄ budynków. Wszystkie prace wykonywane sÄ przez wykwalifikowanych i doÅwiadczonych instalatorów - rzetelnoÅÄ i dokÅadnoÅÄ stawiamy na pierwszym miejscu.
Al. W. Korfantego 138A, 40-156, Katowice, ããŒã©ã³ã
WÅaÅnie skoÅczyli nam pracÄ pellet ocieplenie i fotowoltaika. Polecamy.
Firma oszukujÄ
ca ludzi. Nie potrafiÄ
dobrze dobraÄ urzÄ
dzenia do budynku, urzÄ
dzenia dobierajÄ
o zbyt maÅych mocach, ludzi zostawiajÄ
samych z problemami. ZawyÅŒajÄ
ceny. Nie pÅacÄ
za towar. OszuÅci!!! Firma wiele razy zmieniaÅa nazwy!
Jestem zadowolona z realizacji, byÅam informowana o kaÅŒdym postÄpie mojego zamówienia, dlatego polecam!
Szybko, dobrze i odpowiednio dobrane dla klienta. Te trzy sÅowa idealnie opisujÄ moje doÅwiadczenie z CUWEIC, zawsze jak odzywam siÄ w sprawie dostosowania nowej technologi z OZE do moich inwestycji to jestem pod ogromnym wraÅŒeniem ich zaangaÅŒowania.
Najbardziej spodobaÅo mi siÄ to w wykonaniu instalacji, ÅŒe pracownicy na bieÅŒÄ co informowali mnie o postÄpach realizacji zamówienia, caÅy proces przebiegÅ bardzo sprawnie
Bardzo spodobaÅo mi siÄ to, ÅŒe miaÅem staÅy kontakt z obsÅugÄ i jak byliÅmy umówieni na spotkanie czy montaÅŒ, kaÅŒdy ceniÅ swój czas nawzajem, wiÄc bardzo siÄ ciesze ÅŒe to wÅaÅnie im powierzyÅem tÄ pracÄ.
Moje doÅwiadczenie z CUWEIC, profesjonalna obsÅuga, która zapewniÅa mi kompleksowÄ usÅugÄ, dziÄki której dowiedziaÅam siÄ wszystkiego o sprzÄcie, dziÄki czemu Åatwiej byÅo mi wybraÄ konkretny sprzÄt oraz montaÅŒ byÅ zrealizowany bÅyskawicznie.
Proces przebiegÅ szybko, a to dziÄki fachowemu doradztwu obsÅugi, która doradziÅa mi odpowiedni sprzÄt do moich potrzeb.
Moje doÅwiadczenie z firmÄ Centrum UsÅug Wspólnych Energia i CiepÅo jest pozytywne, jestem zaskoczona wiedzÄ specjalistów, odpowiedzieli na kaÅŒde moje pytanie oraz wykonali bardzo dobrÄ robotÄ !
Kolejna instalacja wykonana przez firmÄ CUWEIC i kolejny raz jestem zadowolony. SprzÄt który oferujÄ sprawdza mi siÄ na inwestycjach.
Najbardziej zwróciÅo mojÄ uwagÄ, fachowe doradztwo, które otrzymaÅam juÅŒ na etapie wyboru odpowiednich rozwiÄ zaÅ doboru sprzÄtu do mojego domu.
KorzystaÅam z usÅug tej firmy juÅŒ kilka razy i za kaÅŒdym razem speÅnili moje wymagania w 100%. Zawsze mogÄ na nich polegaÄ, niezaleÅŒnie od rodzaju instalacji.
Od poczÄ tku wspóÅpraca z firmÄ byÅa przyjemna i czuÅam siÄ zaopiekowana przez zespóÅ, instalacja przebiegÅa sprawnia i na czas
Jestem zadowolona, czas realizacji byÅ wyjÄ tkowo szybki, dziÄki temu nie musiaÅam czekaÄ na swoje zamówienie.
Jestem pod wraÅŒeniem ich zaangaÅŒowania oraz wiedzy. ZespóŠdoradców udzieliÅ mi wszelkich niezbÄdnych informacji, dziÄki czemu mogÅam Åwiadomie podjÄ Ä decyzjÄ o instalacji paneli sÅonecznych.
Realizacja instalacji przebiegÅa zgodnie z zaÅoÅŒonym planem. Polecam wszystkim, którzy szukajÄ niezawodnego partnera w dziedzinie odnawialnych źródeÅ energii!
Jestem pod wraÅŒeniem jakoÅci obsÅugi klienta. Pracownicy byli zawsze pomocni i dostÄpni, co sprawiÅo, ÅŒe caÅy proces instalacji pompy ciepÅa byÅ wyjÄ tkowo sprawny i bezstresowy.
Wszystko zrealizowane zgodnie z moim oczekiwaniem.
MontaŌ bez problemowy i solidny.
Oczekiwanie na realizacjÄ szybsze niÅŒ siÄ spodziewaÅem.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã