レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Camille er alt igennem en virkelig god personlig trÊner. Hun er motiverende og meget realistisk. Hun laver ikke arbejdet for en, men stÞtter og holder en i hÃ¥nden, hvilket gÞr at man lÊrer hvordan man... もっず芋る

Jeg har vÊret i forlÞb med Camille og hendes team i tre mÃ¥neder nu, hvor jeg har opbygget viden om kost og trÊning. Jeg har, pÃ¥ overraskende kort tid, gennemgÃ¥et en stor forandring bÃ¥de fysisk og psyk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Camille tak for dig 😀 Kan helt klart anbefale et forlÞb med Camille! Hun mÞder én der hvor man er, hjÊlper og vejleder sÃ¥ det rent faktisk passer ind i ens liv 👍🏻 Man spiser helt almindelig mad og... もっず芋る

Mit forlÞb hos Camille har vÊret helt fantastisk! Hun leverer den perfekte balance mellem Êrlighed, kÊrlige skub og krammere. Hun er helt uvurderlig - ogsÃ¥ hendes team af dygtige kvinder. Jeg er sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

188件のレビュヌ

Camille er alt igennem en virkelig god

Camille er alt igennem en virkelig god personlig trÊner. Hun er motiverende og meget realistisk. Hun laver ikke arbejdet for en, men stÞtter og holder en i hånden, hvilket gÞr at man lÊrer hvordan man klarer sig på egne ben! Kan kun give hende og hendes app de allerbedste anbefalinger!!

2025幎7月16日
自発的なレビュヌ

Bedste investering i mig selv til dato 🌟

Jeg har vÊret i personligt forlÞb hos Camille i 5 mÃ¥neder. Det har vÊret helt fantastisk og en virkelig god oplevelse! For mig var det ikke sÃ¥ meget vÊgten der skulle ned
jo jo jeg ville gerne smide et par kilo, men mÃ¥let var at blive strammet op
og det er jeg blevet! Wow hvor har det hjulpet og trÊningsprogrammerne er sindssygt gode! Jeg har mest kÞrt hjemmetrÊning fordi har passet bedst ind i hverdagen med smÃ¥ bÞrn - og sÃ¥ krydret med fitness center nÃ¥r det har vÊret muligt. Mega gode resultater ❀🌟
Camille er SKØN og har virkelig hjulpet med at fÃ¥ forlÞbet til at passe ind i hverdagen. Jeg har spist alm mad og aftensmad med familien - det var vigtigt for mig at vi kunne spise det samme som familie - og det har bi. Der har endda vÊret plads til vin i weekenderne. Balance og nysgerrighed er noget af det vigtigste jeg tager med videre. Balance, som i at jeg er nÞdt til at kunne leve og nyde samtidig med at jeg gerne vil have gode vaner
og nysgerrighed ift at smÃ¥ justeringer og nysgerrighed omkring varianter og mÊngder gÞr at jeg kan fÃ¥ det hele 😂😉

Og hun er klar med rÃ¥d nÃ¥r det bliver svÊrt, en high five i cyber space nÃ¥r det gÃ¥r godt
og er bare super inspirerende.

Jeg er glad! Og sÃ¥ klar til at fortsÊtte alene - for jeg er ikke fÊrdig. Jeg er vild med min nye sunde, aktive livsstil - som er mulig med smÃ¥bÞrn og fuldtidsjob 😁

Camille fÃ¥r mine allerbedste anbefalinger 🌟❀🌟❀

2023幎9月28日

DET ER EN PENGEMASKINE !

DET ER EN PENGEMASKINE !! KØBER ONLINE FORLØB OG UDFYLDER LAAAANGT SKEMA , DA JEG HVERKEN ØNSKER ELLER HAR TID TIL AT MØDES OG SENDE OPLYSNINGER KONSTANT.
MAN BLIVER TRUKKET FØR MAN HAR TRYKT TILMELD OG FÅR ET ROBOT PROGRAM MED ALT DET MAN IKKE KAN ELLER ØNSKER ELLER SOM VIRKER !!
I SINE MAILS ER HUN FLABET OG HAR SIKRET SIG AT FORTRYDELSES RET IKKE VIRKER, SMART!!
HUN RINGER MIG OP KUN MED DET FORMÅL AT FÅ RET I HVAD HUN MENER ER MIN OPLEVELSE OG FOR AT UNDGÅ DÅRLIG ANMELDELSE, HVILKET SIGER ALT!!
KAN IKKE ANBEFALES PÅ NOGEN MÅDE !!!!!!

2023幎3月1日

KÊre Susan,

Sikke en urimelig og ikke sandfÊrdig anmeldelse at efterlade. ‹‹Den er unfair, det kan du simpelthen ikke vÊre bekendt - jeg er en lille virksomhed og jeg gÞr alt jeg kan for at mine klienter er tilfredse med det produkt de kÞber. ‹Alle mine forlÞber og produkter er beskrevet grundigt pÃ¥ min hjemmeside og det forlÞb du kÞbte var mit pakke forlÞb som kun er planer, tilpasset og ikke skrÊddersyet. Produktet er prissat herefter ogsÃ¥. ‹Derudover kan man ikke trÊkke penge uden du har godkendt betalingen fÞrst. ‹‹Jeg gÞr alt hvad jeg kan for at vÊre sÃ¥ gennemsigtig som overhoved mulig da jeg netop aldrig Þnsker at nogen skal sidde tilbage og fÞle jeg snyder dem. ‹I dit tilfÊlde var det sÃ¥dan at du ikke havde lÊst hvilket produkt du havde kÞbt, du har en masse forbehold der gÞr du ikke kan vÊlge et tilpasset forlÞb men du skulle have valgt et skrÊddersyet forlÞb med personlig coaching. ForlÞbet har en 3mdr. Binding, dette stÃ¥r tydeligt angivet pÃ¥ min side, ved opstart, i dit spÞrgeskema og i den fÞrste velkomstbesked inde i din personlige chat. Da produktet er et e-produkt, hvor du fra start modtager produktet online, - er der i fÞlge lovgivingen ingen fortrydelsesret, naturligvis.
‹Jeg rÊkker ud til dig fordi du ikke er tilfreds, ringer dig op for at finde en lÞsning - men hvor jeg mÞdes af en agressiv tone uden mulighed for en dialog, du smider rÞret pÃ¥ da jeg faktisk ringer for at finde en fair lÞsning, men det er svÊrt nÃ¥r du ikke lytter eller vil samarbejde. ‹‹De penge du har betalt for dit forlÞb refunderer jeg straks, - selvom det pÃ¥ ingen mÃ¥de er retfÊrdigt og det er dig som ikke har lÊst hvilke produkt du har kÞbt. ‹Jeg er rystet, ked af det og virkelig skuffet over din opfÞrsel, sÃ¥ du fÃ¥r selvfÞlgelig dine penge retur. ‹Pengene er slet ikke det vÊsentlige for mig, men din opfÞrsel er tarvelig. ‹Du lÊrer nok ikke noget af dette, men jeg vil opfordre dig til at sÊtte dig ind i de produkter du kÞber, sÃ¥ du ikke fÞler dine penge bliver stjÃ¥let ‚‚💚 Jeg Þnsker dig alt det bedste og sender dig et stort knus, for du har brug for lidt kÊrlighed i dit liv.

Fantastisk coach!

Fantastisk coach!
Camille er den helt rigtige coach hvis du vil lÊrer en ny livsstil at kende, hvor det hele ikke bare er broccoli, hytteost og kylling. Her er ingen madvarer forbudt og du får sparring og hjÊlp til hvad det end måtte vÊre. Jeg kan kun anbefale Camille og hendes team!

2023幎4月27日

Cwtraining からの回答

Tusind tak fordi du brugte din tid pÃ¥ at skrive en anmeldelse fÞrst og fremmest💚 Og det er bare sÃ¥ skÞnt at lÊse hvor meget du har fÃ¥et ud af dit forlÞb- det er prÊcis det du skriver mit mÃ¥l er at mine piger tager med videre. TAK for et rigtig dejligt samarbejde🥰 Du har vÊret skÞn at arbejde med Lena 🌞

Klar til mit bryllup med masser af selvtillid. ❀

SÃ¥ sluttede mit forlÞb med camille og hendes team. Og sikke et dejlig og fantastisk forlÞb. 🥰 jeg nÃ¥de ikke i mÃ¥l, men det er min egen skyld, for jeg har ogsÃ¥ levet imens forlÞbet har kÞrt, med god mad udefra og byture. Men jeg mangler smÃ¥ 4 kg som jeg har fÃ¥et sÃ¥ mange redskaber til at fÃ¥ smidt. ForlÞbet er sÃ¥ nem og overskuelig bare lige til at gÃ¥ til. Samt chatten med camille og teamet fungere super godt og selvom man kan lave fejl i kosten/trÊningen skal man ikke have dÃ¥rlig samvittighed for de er sÃ¥ super sÞde og virkelig gode til at rose og give feed back pÃ¥ hvad man sÃ¥ kan gÞre.

Jeg vil klart anbefale forlÞbet til andre og hvis der kunne gives 10 ⭐ så havde de fået det. Tak for at give mig livet tilbage med masser af selvtillid tilbage. ❀❀

De alder bedste krammer Karina. ❀❀

2022幎11月3日
自発的なレビュヌ

Takker rigtig mange gange for at vÊre

Takker rigtig mange gange for at vÊre en del af Camille og hendes team. Selvom jeg ikke nåede helt i mål (da jeg selv skal arbejde med nogle ting) , synes jeg alligevel forlÞbet har vÊret meget lÊrerigt. Man lÊrer rigtig meget om sig selv, om at sÊtte mål og lave struktur samt at man stort set kan spise alt bare man har styr på sit kalorieregnskab. Dejligt at man kan mÊrke at der sidder et menneske bag som vil en det bedste for en . Kan varmt anbefales. Den sidste stjerne vÊlger jeg at gemme til en anden gang jeg stÞder ind på Camille og hendes team

2022幎11月2日

Intet mindre en 5 stjerner

Intet mindre en 5 stjerner!
Jeg har vÊret i det fedeste Bootcamp forlÞb hos Camille og hendes fantastiske team af kvinder. De ved 100% hvad de taler om, de har styr på det de laver og deres resultater er både blomstrende for krop - sjÊl og fremtid! Jeg skal uden tvivl på et forlÞb igen, mest fordi jeg er vild med deres opbakning, tips, udfordringer, opskrifter, samtaler, trÊningsplaner og bare deres personligheder! Hvis du er i tvivl om noget med kost, krop, trÊning eller kalorier så er de kvinderne der kan hjÊlpe!

2022幎10月28日

Cwtraining からの回答

TAK for sÃ¥ mange fine stjerner og al den fine ros 😍🎉 det har vÊret en fornÞjelse at kÞre bootcamp forlÞb med dig og du har taget det hele til dig med stort smil og Ã¥bne arme - og et nysgerrigt sind 💚 SÃ¥ TAK til dig ogsÃ¥ - og tak for godt humÞr😘

Har vÊret igennem en 3 mÃ¥neders

Har vÊret igennem en 3 mÃ¥neders bootcamp og det har simpelthen vÊret fantastisk. Gode overskuelig trÊningsprogrammer (20 min, 1-3 gange om uge er til at overskue), super lÊkre opskrifter pÃ¥ normal mad uden alt muligt fiks faks som selv jeg kunne lave og jeg er dÃ¥rlig til at lave mad😂 og vigtigst har jeg selv fÃ¥et et godt og solidt indblik i hvordan jeg sÃ¥ ogsÃ¥ bevare denne livstil (som bare er en normal hverdag) - kan kun anbefales med et forlÞb🀩🙏🏻

2022幎10月28日

Cwtraining からの回答

TAK for din ros til vores Fit at Home bootcamp 🀩 det er simpelthen sÃ¥ fine ord og vi bukker og nejer 😍 Du har givet den gas! Og virkelig fÃ¥et en masse gode redskaber med videre. Vi har bestemt nydt samarbejdet S💪🏻

5 stjerner herfra! ⭐

Har vÊret tilmeldt 12 ugers bootcamp forlÞb og selve forlÞbet og camille+team får mine kÊmpe anbefalinger! Nemt overskueligt og lige til forlÞb - med godt udbytte ;-) appen er let og overskuelig og trÊningen er nem at navigere i, både fordi der er detaljeret program og ligeledes videoer til korrekt udfÞrelse.
Cw holder hvad der loves - et forlÞb som er nemt, overskueligt og holdbart! Det er ingen slankekur med stamme restriktioner - men derimod en kÊmpe oplysning, lÊring, bevidsthed og nysgerrighed. Deres feedback pÃ¥ de ugentlige opdateringer er tilpasset en personligt og de er utroligt brugbare! Ingen standardsvar og korte ligegyldige meldinger tilbage. Altid et konkret, fyldstgÞrende og brugbart svar, og en evig opbakning hvis noget synes svÊrt. Derudover prÊsenteres man for alternative muligheder hvis noget med kost eller trÊning driller. Jeg er lidt sÞrgmodig over at forlÞbet nu er ved at vÊre slut😅
TAK for et godt forlÞb 💪🏻🙌🏻💚

2022幎10月27日

Cwtraining からの回答

Yay! Tak for din fine anmeldelse om vores bootcamp forlÞb 🀩 vi er sÃ¥ glade for at mÊrke at det har vÊret en succes for vores piger! Og med godt udbytte 😏 what's not to like?!🀩

Ingen slankekur, det har du nemlig ret i! Det skal vÊre forevigt, og det skal IKKE vÊre en sur pligt 💚 Du har fanget essensen! SÃ¥ det er skam OS der takker 🙏🏻

Camille, Sally & Pernille / CW Training 💚

Nemt og helt perfekt.. meget kompetent team

Nemt, ukompliceret og holdbart er mottoet hos Camille og teamet det holder 100%. Jeg har igennem mit 5 måneders forlÞb fået tilegnet mig lidt nye vaner i mit madunivers, nemlig og vÊre nysgerrig på hvad der står på bagsiden af varerne. Jeg går ikke ned på smagen, men gerne på kalorierne.
HjemmeÞvelserne er perfekte i mit aktive udeliv da det kun krÊver elastikker og håndvÊgt. Så alt motion foregår ud i haven/naturen.
Der er altid hjÊlp og hente hos Teamet både hvis man hÊnger i det med trÊning eller mad så kommer der kyndig hjÊlp omgående.
Teamet er livsglade og det smitter og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til CWTraining.

2022幎10月13日

Cwtraining からの回答

Det holder nemlig 100% Marianne! Og vi er ikke i tvivl om at du kommer til at opretholde dine nye vaner - helt nemt og ukompliceret! Og NEJ - vi går fan.. ikke ned på smagen 😜

Vi hÃ¥ber at du har det fantastisk - vi savner DIN smittende livsglÊde 😘

Super-coachen 🀩

Super-coachen 🀩
Hun har formået at sparke mig i gang og smide 12 kg på 4 mdr - helt uden de vilde restriktioner og regler 😍
Kan kun anbefales!

2022幎10月11日

Cwtraining からの回答

Super-coach 😎👌🏻 TAK Sarah! 12 kg pÃ¥ 4 mÃ¥neder er en fantastisk bedrift - og vi er stolte af at vi kunne vÊre med pÃ¥ den rejse. DU gjorde arbejdet, vi banede vejen sammen med dig 😘🙏🏻

KÊmpe anbefaling 🀩

Kan varmt anbefale et forlÞb ved Camille og hendes team!😍
Meget lÊrerigt forlÞb, med lÊkre opskrifter og kalorielette lÊkkerier til den sÞde tand🀀 Teamet tager en i hÃ¥nden og motivere nÃ¥r det til tider kan vÊre svÊrt at holde tungen lige i munden.
Jeg har gennem forlÞbet fÃ¥et en helt anden tilgang til mad, er blevet meget mere bevist om hvad jeg putter i munden, og ikke mindst nysgerrig pÃ¥ hvad der er i de forskellige fÞdevare🀩

2022幎10月3日

Cwtraining からの回答

Nicoooooole din dejlige laban 😏 tak for din mega sÞde anmeldelse og de fine stjerner 😃 det er vi sÃ¥ glade for!! Ingen har sagt at det skulle vÊre en dans pÃ¥ rÞde roser, men vi har nydt at stÃ¥ ved din side hele vejen - bÃ¥de de gode og mindre gode dage😘

Vi Þnsker dig alt det bedste og hÃ¥ber du har det godt 💚

Knus
Camille, Sally & Pernille / CW Training 💚

Cwtraining kan 100 % anbefales!!

Cwtraining kan 100 % anbefales!!! Jeg har haft det bedste forlÞb hos dem og de er guldpiger!. Jeg har fået så mange gode redskaber og motivation til, at begynde at gÞre noget godt for mig selv. De er så gode til at sÊtte mål, og så få de en på rette kurs igen, når man ikke lige synes det går som det skal. Det gode ved det hele er ,at man ikke skal spise alt mulige mÊrkeligt, og at det hele er meget afslappet.

2022幎10月3日

Cwtraining からの回答

GULDPIGER 😏 det ka vi nok godt liiiige skrive pÃ¥ CV'et Helle 🀪😂👌🏻 Hvor er du skÞn.. Det betyder enormt meget for os at du vil tage dig tid at skrive sÃ¥ sÞde ord om os.. At du har redskaberne til at stÃ¥ pÃ¥ egne ben er formÃ¥let med vores piger, sÃ¥ det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Det skal nemlig vÊre AFSLAPPET og nemt at implementere i DIN hverdag😘 KÊmpe tak igen!

Knus

Fantastik forlÞb

Virkelig pengene vÊrd. Jeg nåede mit mål. LÊkker mad og nem mad, hvis man Þnsker vÊgttab, som jeg, så er dette stedet at fra hjÊlp fra.

2022幎9月30日

Cwtraining からの回答

Det er vi sÃ¥ glade for at hÞre! Gid vi vidste hvem du var 🀪 men du skal have tak for din mega skÞnne anmeldelse😘 KÊmpe knus til dig!

Camille, Sally & Pernille / CW Training 💚

Team CW - min varmeste anbefaling!

Nemt, ukompliceret og holdbart er lige dét CW training tilbyder dig! Så hvis du er på udkig efter et livsstilÊndrende forlÞb, der både holder t og som er nemt og hvor er trÊning ikke tager mere end 15 min. - altså en der passer ind i en travl hverdag, så er det her du finder det. Jeg har i mit 4 måneder lange forlÞb fået tilegnet mig en masse inspiration, motivation, bevidsthed om hvad jeg rent faktisk propper i munden og de fedeste hjemmetrÊnings Þvelser, som jeg fremadrettet vil tage med mig. Kan varmt anbefale Camille og hendes team. De er fantastiske og giver så god energi i hverdagen!

2022幎9月27日

Cwtraining からの回答

Årh hvor er du sÞd Laura 😍 nemt, ukompliceret og holdbart - du har fanget pointen og taget det til dig i stor stil😎 det betyder enormt meget for os og vi er MEGET taknemmelige for at du netop valgte os til at hjÊlpe dig med at tilpasse kost og trÊning til DIT liv🙏🏻 Pas pÃ¥ dig selv fremover, din stjerne 😘

Bedste investering

Nu er det ved at vÊre nogle mÃ¥neder siden jeg var i et 4 mdr. forlÞb, men hold op hvor har jeg ikke fortrudt det! Booty’en sidder stadig hvor den gjorde da jeg sluttede pÃ¥ trods af en sommer med masser af is og aperol ☀🍹
Jeg har altid trÊnet meget og havde egentlig ikke sÃ¥ mange kilo jeg skulle af med, men jeg havde behov for at fÃ¥ bedre styr pÃ¥ mine mÃ¥ltider for at fÃ¥ strammet kroppen op. Jeg spiste enorme portioner fÞr mit forlÞb, og det gjorde bare at jeg ikke var tilfreds med min krop. Efter mit forlÞb hos jer er jeg langt mere bevidst omkring den mÊngde mad jeg indtager, og det gÞr mig 100 gange mere tilpas. Jeg er en kÊmpe sukkergris der kan spise slik til jeg er ved at kaste op, og sÃ¥ holder jeg 10 min. pause og sÃ¥ spiser jeg videre
. Men ogsÃ¥ det har jeg fÃ¥et mere kontrol over. Min sukkertrang kan blive stillet af en tivolistang - og det er virkelig en prÊstation! Jeg spiser stadig kage og sovs, men mine portioner er bare ikke lige sÃ¥ store lÊngere, sÃ¥ der er rent faktisk plads til at fÃ¥ noget af det jeg altid har fÞlt er forbudt.
Jeg kan varmt anbefale et forlÞb med jer! OgsÃ¥ til folk der ligesom mig er vant til at trÊne meget - for mig har det vÊret en mega god investering i mig selv ❀ og teamet har vÊret mega sÞde og stÞttende - specielt nÃ¥r min tÃ¥lmodighed har vÊret sat pÃ¥ prÞve 😄

2022幎8月24日

Cwtraining からの回答

DEJLIGT at hÞre fra dig Lene! Wow, tusind tak 😍 skÞnt at lÊse at du har kunne vedligeholde dine resultater OG nydt en fantastisk dejlig sommer med fest og farver - som der jo SKAL vÊre plads til 😜🎉 du er bevidst og nysgerrig omkring din kost og det gÞr at DU kan vÊre i kontrol 👏🏻💚 det har vÊret enormt berigende for os at fÞlge med i din udvikling, ikke kun fysisk men ISÆR ogsÃ¥ mentalt. SÃ¥ tak for din tillid 🀗😘

Virkelig et godt forlÞb

Virkelig et godt forlÞb. Alt tilpasset til hvad jeg havde brig for. Der er altid stÞtte og alt fungerer.

Appen fungerer med al kommunikation og det er altid i en konstruktiv tone med opbakning og råd til at holde fast.

SÃ¥ livsglad et team der smitter sÃ¥ meget af - det er helt umuligt ikke at lade sig rive med i den glÊde til livet🀩

2022幎7月23日

Cwtraining からの回答

Vi har haft et skÞnt samarbejde Henriette! 😍 en stor grund til at vi har sÃ¥ meget glÊde til vores arbejde er fordi vi arbejder med skÞnne kvinder som dig 🀗 sÃ¥ tak for DIG! Og tak for din mega skÞnne anmeldelse. Vi hÃ¥ber at du har haft en dejlig sommer 💚

KNUS FRA
Camille, Sally & Pernille 💚

Kan varmt anbefale Camille og Team

Kan varmt anbefale Camille og Team , super professionelt , lÊkre opskrifter , trÊning der bliver tilpasset , og en varm og Êgte interesse i DIG som person og i at det skal lykkes for DIG at komme i mÃ¥l med dine resultater. Jeg troede aldrig jeg kunne tabe mig igen , efter sygdom og overgangs alder ,tabte 18 med hjÊlp og yderligere 2 efterfÞlgende. Jeg er nu nede pÃ¥ min ungdoms vÊgt , har det dejligt i min krop og nÊsten vigtigts af alt , jeg er blevet gode venner med og meget klogere pÃ¥ MAD
 sÃ¥ - spring pÃ¥ hvis du overvejer det , det kan kun blive godt 🌞

2022幎6月26日

Cwtraining からの回答

Tak for din fine anmeldelse Pia 😍 det er sÃ¥ fedt at lÊse at du har haft sÃ¥ god en oplevelse hos os og at du har fÞlt dig HØRT og fÞlt dig tryg under vores vinger 💚 tak fordi at DU tog springet og startede ved os. Det har helt klart vÊret en fornÞjelse for os ogsÃ¥ og resultaterne? JA, de taler sgu for sig selv 😉🀗✅ Vi hÃ¥ber at du fortsat har det skÞnt 😘 Pas pÃ¥ dig selv P!

Camille, Sally & Pernille 💚

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。