2.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Virker ikke

Beder om nyt password. Linket kommer uendelig lang tid efter, men linket virker kun 5 min efter man har bedt om et nyt. Dvs linket virker ikke når man modtager det.

2026年3月13日
5つ星のうち5の評価

Phishing og awareness – CyberPilot har styr på det!

CyberPilot fortjener virkelig ros. De leverer intuitive og innovative løsninger og introducerer løbende nye funktioner. Dashboardet er overskueligt og nemt at bruge, og deres awareness-kurser er både relevante og letforståelige med gode opfølgende spørgsmål.
Phishing-kampagnerne er effektive og hjælper med at styrke sikkerhedskulturen, og dokumentationen er klar, detaljeret og nem at læse. Alt i alt en professionel og brugervenlig løsning, som jeg varmt kan anbefale.

2025年10月22日

Ren fluebens træning

Flotte marketingbudskaber og garantier: ''Træn jeres medarbejdere i IT-sikkerhed og GDPR og skab en stærk IT-sikkerhed. Vi tilbyder enkel, kontinuerlig træning og interaktive kurser, der aktivt ændrer adfærd for at styrke jeres IT-sikkerhedskultur, fremfor blot at sætte et flueben''.

En traditionel cyber awareness-løsning, der primært producerer rapporter og dashboards. Platformen kan vise klikrater og gennemførte kurser – intet mere.

2025年8月4日

Forstår ikke et nej

Til trods for man frabeder sig kontakt fra dem, fortsætter de uhæmmet med at kontakte en.
Det er da lidt bekymrende at et selskab med speciale i IT sikkerhed ikke forstå selv den simpleste regel - eller blot et nej tak.

Jeres telemarketings salgsmetoder er uønsket !

2025年7月29日
5つ星のうち1の評価

Vildledende markedsføring og manglende dokumentation

Leverandøren lover, at deres træning reducerer risiko – men uden at kunne dokumentere hvordan. Det er efter min mening falsk tryghed pakket ind i flotte ord. Træningen er generisk og tager ikke udgangspunkt i vores faktiske risikobillede eller mål.

At kalde det “NIS2-compliant” er også misvisende, da det slet ikke dækker de krav, som NIS2 stiller til governance, opfølgning og målrettet indsats. Det virker mere som markedsføring end reelt sikkerhedsarbejde.

Man bør som kunde være opmærksom på, at træning i sig selv ikke reducerer risiko – det gør handling og opfølgning. Her leverer leverandøren desværre ikke.

2025年7月1日
5つ星のうち5の評価

Uovertruffen løsning som slår alle…

Uovertruffen løsning som slår alle andre løsninger jeg har set til dato - og jeg har set mange :-)

Været +30 år i branchen og det her er nemt hurtigt og intuitivt.

I portalen kan administrator se resultater af både træninger og phishing kampagner.

2025年4月8日

Ligegyldigt produkt

dette her er noget af det mest ubrugelig jeg længe har oplevet
det er noget som man har fået en flok indere til og lave animation film af og ellers køre du sådan set bare en power point igennem

det har intet med træning eller opmærksomhed omkring sig og det man skal igennem er noget et folkeskolebarn kan oplyse omkring

jeg har til dato aldrig gået noget som helst igennem fra dem og bare sprunget direkte til spørgsmålene

spar penge og brug heller tid på en workshop med kollagerne omkring dette så for man også kørt lidt teambulding ind

2025年3月17日

レビューの対象になっている企業の方へ