Geweldige klantenservice. Nadat er per ongeluk iets mis ging met de bestelling ben ik eerst heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Daarna kreeg ik direct antwoord op mân mail en werd mijn pro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Erg goed en deskundig geholpen in de winkel. Ook de afwikkeling van online orders verloopt erg goed. Altijd vriendelijk aan de telefoon en snel in het geven van respons per email. Vandaag extreem goe... ãã£ãšèŠã
Spijtig dat ze hun richtprijs (serieus) verhogen om dan te laten uitschijnen dat je serieuze korting krijgt. Ok mijn eigen schuld, had zelf wat meer opzoekingswerk moeten doen Afhandeling en levering... ãã£ãšèŠã
Wij hebben mooie fietstassen gekocht via Cyclewear. De zijtassen en de voortas waren perfect, helaas moest 1 tas weer retour omdat de maat niet goed was. Dit ging zonder problemen en het geld stond er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij cyclewear.eu vindt u al uw benodigdheden om te gaan fietsen, racen, moutainbiken of spinnen tegen de laagste prijzen. Wij hebben al onze producten op voorraad en we hebben een snelle levering.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Estoy dando mi opinión acerca de estaâŠ
Estoy dando mi opinión acerca de esta tienda yo no soy de aquà de Colombia vengo de los Estados Unidos estoy en Caldas AntioquÃa y alguien me recomendó esta tienda me tomó como una una media hora para llegar soy ciclista iba con muy buenas intenciones de ver la mercancÃa que tiene y realmente perdà mi tiempo en ir porque el dueño estaba detrás de mà como si yo fuera a robarme algo y realmente querÃa comprar tres camisetas que me gustaron y unas zapatillas esa era mi intención yo iba acompañado de mi esposa quien querÃa utilizar el baño y cuando le pregunté al dueño que si lo podÃa hacer Dijo que era solamente para los empleados aunque yo iba a gastar más de medio millón de pesos en mercancÃa
no recomiendo esta tienda y es la peor experiencia que he tenido aquà en Colombia
por eso el servicio es pésimo y creo que el que estaba ateniéndome era el dueño perdà mi tiempo en ir hasta allá no la recomiendo
Snel geleverd tegen een scherpe prijs
Levering van één deel van bestellingâŠ
Levering van één deel van bestelling was goed, vlgs. bevestiging. Het 2e deel werd, zonder verder uitleg of mededelingen, simpelweg "gecrediteerd".
De "beveiligingsknoppen" zaten nogâŠ
De "beveiligingsknoppen" zaten nog steeds op de kledingstukken en daardoor niet bruikbaar.....
Snelle en correcte levering
Ik had een shirt besteld van demarchi,
Ik had een shirt besteld van demarchi,
Echter dit viel te klein uit, nog gevraagd of ik die kon ruilen voor een grotere, nee dus.
Ik heb nu en verzendkosten en retourkosten betaald, zonde van het geld, dus ik ben niet van plan nog eens iets te bestellen bij uw bedrijf.
Gewoon goed!
Gewoon goed!
Overzichtelijke site, makkelijk een bestelling te plaatsen met goede communicatie en snelle levering. ook in NL
Vlot geleverd.
Hele fijne en goede uitleg en service!
Op voorraad maar stiekem toch niet...
Tot 2 keer toe bib shorts van Sportful besteld die op voorraad zouden zijn, om vervolgens geld terug te krijgen omdat het product niet voorradig is. Volkomen k. natuurlijk...
De beste prijs voor de artikelen
De beste prijs voor de artikelen
Alleen de website is niet aangenaam om met te werken op een gsm
En er werd een verkeerde maat geleverd
Maar in het verleden was dat nooit geen probleem
Ren og skÊr fup - leverer ikke varerne
Ren og skÊr fup! Aldrig fået leveret varer til trods for pengene er trukket. Snyd og bedrag. Tager man kontakt, får man pÊne hÞflige AI-genererede svar, men der sker absolut intet i forhold til levering.
Hold jer langt vÊk fra det firma!
Dat ze altijd met je meedenken over deâŠ
Dat ze altijd met je meedenken over de aankoop. En super vriendelijk zijn.
Al enkele jaren goede en snelke levering regenkleding.
Ondanks de gedateerde website na vele jaren nog steeds goede afwikkeling van de bestelling en snelle levering van mijn favoriete AGU regenjas.
Snel en goed
Fast delivery
Fast delivery, product arrived in good condition.
Since I had no issues I cannot say much about customer service, etc.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ