Jeg kÞrer med hÞjt dÊktryk pÃ¥ minâŠ
Jeg kÞrer med hÞjt dÊktryk på min racercykel, og denne pumpe klarer det uden problemer. Imponerende kraft i så lille en enhed
Hos Cycno brÊnder vi for at gÞre cykling nemmere, sjovere og mere problemfrit. Vi specialiserer os i kvalitetsudstyr til cyklister â produkter der er gennemtÊnkte, holdbare og nemme at bruge i hverdagen. Vores mission er at tilbyde pÃ¥lidelige lÞsninger, der giver dig frihed pÃ¥ cyklen, uanset om du pendler, trÊner eller tager pÃ¥ lÊngere ture. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ god kundeservice, hurtig levering og fair priser. Derfor arbejder vi hele tiden pÃ¥ at levere produkter, vi selv ville vÊlge at cykle med â og som kan gÞre en forskel for bÃ¥de nye og erfarne cyklister.
Vesterbrogade 154 , 1620, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
Mate Bike + denne pumpe = perfekt match. Jeg havde ikke regnet med, at noget så småt kunne levere så meget tryk.
God pumpe med flot design. Leveringen tog 3 dage, men ellers er alt i orden. Kan klart anbefales.
Super nem til min racercykel. Fylder nÊsten ingenting i tasken og pumper dÊkkene lynhurtigt
Jeg mÃ¥ vÊre Êrlig og sige, at Cycno har gjort min hverdag betydeligt nemmere. Jeg cykler dagligt til og fra arbejde, og deres produkt har virkelig lettet min daglige transport. Kvaliteten er i top, og servicen har ligeledes vÊret fremragende hver gang. Jeg ville Þnske, det var muligt at give flere stjerner â jeg er virkelig godt tilfreds!
Jeg gav den som gave til min far, som cykler meget â han er helt vild med den. Han siger, den er langt bedre end hans gamle hÃ¥ndpumpe.
Vi har brugt den på alt fra MTB og elcykel til badebolde. Den holder til det hele.
Kan varmt anbefales!!
Har den med i rygsÊkken pÃ¥ ture. Har reddet mig to gange allerede â virkelig glad for kÞbet.

Cycno ããã®åç
Virkelig et must-have for racercyklister. Den fylder ingenting i lommerne, og trykket bliver helt prÊcist. Jeg har kÞbt og kan kun anbefale den til andre

Cycno ããã®åç
Jeg kÞbte den til cyklen, men endte også med at bruge den til fodbold og barnevogn. Multitool på hÞjeste plan.

Fantastisk produkt. Hurtig levering og overkommelig pris. KÊmpe anbefaling

Cycno ããã®åç
Jeg bruger pumpen til min Mate Bike, og den fungerer perfekt. Det er super praktisk, fordi dÊkkene krÊver lidt ekstra tryk, og her klarer den det uden problemer. Den er nem at have med i tasken, og jeg slipper helt for at stå og bakse med en stor pumpe derhjemme. Kan klart anbefales til andre Mate-ejere eller bare generelt med ejere af Fat Bike-cykler.

Cycno ããã®åç
Nok den bedste pumpe jeg har brugt, og har vÊret igennem en del pumper i 15 år jeg har cyklet.

Cycno ããã®åç
Har haft den med på et par lÊngere cykelture, og den fungerer hver gang. Pumper hurtigt og prÊcist. Designet er også rigtig lÊkkert.

Cycno ããã®åç
Perfekt lÞsning til mig der cykler dagligt til arbejde. Den er hurtig, prÊcis og meget nem at have med. Levering fra Cycno var også rigtig hurtig

Cycno ããã®åç
Bedste cykel pumbe jeg har ejet.
God service og hurtig levering.