レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Michael kom som aftalt, gjorde cyklen klar på under tre kvarter og havde lidt tips og tricks i lommen. Behagelig oplevelse - og han kommer med sit eget mobile vÊrksted.

Gjorde for fÞrste gang brug af cykelmekanikerens tilbud om ‘mobilt vÊrksted’ i dag - det bliver ikke den sidste! Det var nemt at booke - og modtog en sms en halv time fÞr ankomst. Michael ankom pr... もっず芋る

Vi har netop haft besÞg af Cykel-mekanikeren til service af vores ladcykel. Ud over det forventet service, sÃ¥ fik vi virkelig ogsÃ¥ god vejledning til hvordan vi bedste muligt fremadrettet passer bed... もっず芋る

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

157件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg anbefaler!!

Jeg havde en af mekanikerne fra Odense afdelingen ude hos mig i dag. Det var en rigtig god oplevelse. Flink mand, hurtig ekspedition og kom tidligt. Jeg havde booket en tid imellem 12-17 og han var her allerede ca 12.30. Det er fedt at sådan nogle kÞrende cykelsmede kommer på ens bopÊl, når man bor langt vÊk fra nÊrmeste by og ikke har mulighed for at transportere sin ladcykel selv. Tak for i dag.

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

Med en anbefaling herfra!

Michael ankom prÊcist og mÞdte op med et smil og et fast håndtryk.
Han var forberedt på opgaven - hurtig og prÊcis i sin kommunikation, havde et godt forslag til bedre lÞsning af en del af arbejdet og var effektiv i udfÞrsel af opgaven. Gav sig tilmed tid til at give et par gode råd til både bedre håndtering/brug samt vedligehold. Jeg betaler gerne de 200kr for transport af vÊrksted til vores egen kantsten en anden gang. Kort sagt: Vores trofaste ladcykel har fået en ny bedste ven - og vi ved hvem vi skal ringe til nÊste gang!

2026幎3月12日

10+ Stjerner!!

Fantastisk service, og helt igennem kompetente folk fra A-Z. Selvom jeg er omringet af cykelhandlere her i KÞbenhavn, så ved jeg hvor jeg skal have ordnet ALLE mine cykler fremover. 10 stjener!

2026幎1月29日

God og grundig service

God og grundig service. Kom på adressen i aftalt tidsrum, adviserede en halv time inden ankomst, og tog sig tid til at forklare hvad jeg skal holde Þje med og lÞbende vedligeholde på min cykel. Grundig forklaring med argumenterne på plads. Jeg er tryg ved at vide min cykel nu er i god stand de nÊste mange kilometer. Tak for god service!

2025幎11月3日

Ødelagde mit gear

Ødelagde mit gear
Kom for at udfÞrer er sikkerhedstjek af vores Babboe ladcykel.

Da det var gennemfÞrt bad de os test saddel og el virkede og derefter underskrive et dokument herfor.

Hopper på cykel da han kÞre og nu virker gearet ikke. De har skjult sig bag et andet navn til sikkerheds eftersynet så det tog mig lidt tid at få fat i den. De frasiger sig et hvertansvar men tilbyder jeg kan betale for et service eftersyn. De finder på nye og dårlige undskyldning ved hver kontakt.

Min anbefaling hold jer langt vÊk fra dem. De har ingen faglig stolthed, ansvarsfÞlelse eller ordentlighed.

2025幎10月31日

Uovertruffen service

Efter en meget kompleks ladcykelreparation står jeg tilbage med store roser: Til cykelmekaniker Hans JÞrgen og hans team bag, der har udvist uovertruffen service, hjÊlpsomhed og vilje til at få projektet til at lykkes.
Hans JÞrgen mÞder op med godt humÞr, god energi og er meget dygtig til det, han laver.
Tak:)

2025幎9月18日

Ringe udfÞrelse

Jeg skulle have lavet et lÞst hjul på min adresse. Mekanikeren siger at cyklen skal på vÊrksted og så betaler jeg for det. Her repareres cyklen for 600 kr. Efter meget kort tid går hjulet lÞs og det er let at se, at det slet ikke er svejset ordentligt (jeg kan selv svejse). Jeg gad ikke have cyklen ind igen, så jeg får fat i et andet firma der kommer ud og laver hjulet på 10 minutter på min adresse til en helt anden pris. Det var altså helt unÞdvendigt at få cyklen på vÊrksted og betale de 600 kr + transport som firmaet ikke vil dÊkke noget af. Jeg har ellers vÊret glad for at bruge firmaet tidligere.

2025幎7月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ