Cykel Mekanikeren レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Cykel Mekanikeren 2 gange - det var Alex (Aarhus område) der udførte arbejdet begge gange. Han er både flink og effektiv! Kontorpersonalet er imødekommende og hurtige til at svare. Dejli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Very professional and reliable service. Communication with customer is very fast, polite and friendly. My old bike just got new life and I am truly amazed that this is the same bike I left for repair.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har netop haft besøg af Cykel-mekanikeren til service af vores ladcykel. Ud over det forventet service, så fik vi virkelig også god vejledning til hvordan vi bedste muligt fremadrettet passer bed... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra. At blive spottet af en af jeres kørende medarbejdere på vejen, for at spørge om han hurtigt skal skifte mit punkterede dæk, så jeg igen kan komme videre på ladcyklen med fi... もっと見る

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

Fazua god-service!

Havde behov for problemløsning af en Fazua cykelmotor & batteri. Kristian ved cykel-mekanikeren.dk skabte lidt tid på en travl hverdag og hjalp med it-diagnosticering af enheden og vejledning af en fornuftig løsning. Fantastisk service!

2024年11月7日

Fantastisk service

Fantastisk service i Slangerup i forbindelse med min søns cykel jeg troede skulle repareres, men istedet skulle retur på købsgarantien (andetsteds)

2024年8月29日

Venlige & imødekommende

Venlige & imødekommende, perfekt reparation samt hurtige...ringer før afhentning / tilbagelevering. Jeg måtte aflyse den aftalte dag for tilbagelevering -> no problem, det ordner vi..kort sagt rigtig god service, anbefaler meget gerne.

2024年8月21日
5つ星のうち1の評価

Dårlig service og forståelse for situationen

Havde bestilt booking og i den forbindelse vil jeg blive ringet op. Her snakker jeg i ca. 10min med en fra Cykel Mekanikeren, der afslutningsvis siger, at mekanikeren ringer 30min før. På den måde kan jeg nå hjem og åbne for ham. Jeg får dog først et opkald, når mekanikeren er ankommet og han har ikke tid til at vente. Herefter får jeg en faktura på 500kr. Efterfølgende informerer Cykel Mekanikeren, at min samtale med personen fra Cykel Mekanikeren ikke er nedskrevet på min booking og derfor står de 500kr til betaling, selvom fejlen ikke ligger hos mig.

Dårlig service og forståelse for situationen - 1 stjerne herfra.

2024年6月12日
5つ星のうち1の評価

Havde haft mekaniker ude til service…

Havde haft mekaniker ude til service mm. af to cykler + ladcykel (samlet udgift over 3.000,-). Efter service piber bremsen på ladcyklen så højt at den forskrækker forankørende cyklister. Min almindelige cykel når jeg ikke engang at cykle på før den er punkteret. Laver reklamation og samme cykelmekaniker kommer ud. Siger bare at nye bremseklodser piber og det har han allerede fortalt mig tre gange, så han kan ikke forstå hvad problemet er. Ender med lidt modvilligt at kigge på ladcyklen igen.
Den punkterede cykel vil han kun ordne mod betaling + transportomkostninger (på trods af han allerede er her og skal udbedre ladcyklen). Det bliver et nej tak til flere bookinger her fra.

2024年5月29日
5つ星のうち1の評価

Jeg blev mødt af en sur mekaniker

Jeg blev mødt af en sur mekaniker, der gav mig skylden for ikke at beskrive ordentligt hvad han skulle lave i forbindelse med en forskrifter.
Jeg fortalte, at jeg ikke har styr på terminologien, og at jeg havde sendt en masse billeder, så han kunne se det på dem.
Dem havde han ikke lige kigget på.
Jeg fik dog en undskyldning.

Han tog afsted igen, da han ikke havde delene til opgaven, som han nu tog på sig.
Han ringer senere på dagen og spørger om jeg vil have en del i en farve der ikke passer til cyklen, det takker jeg nej til.

Han kommer dagen efter, hvor jeg ikke er hjemme.
Han brokkede sig over at han havde alt for travlt, til min mor.
Han ringer til mig, efter han er færdig.
Han siger, at der var en anden del der var noget galt med ved forskifteren, som han ikke havde med i bilen. Derfor kan og vil han ikke lave den.

Han foretager service på cyklen og siger, at bremserne er slidte og skal lægges i petrolium.
Jeg spørger om han kan skifte dem.
Det vil han ikke, for han har for travlt.
Han siger, at jeg selv kan købe nye forskrifter og bremser og sætte på cyklen, for det vil han ikke.

Cyklens bremser, både for og bag, sidder nu fast på remmen og jeg kan slet ikke bruge cyklen, som nu skal til mekaniker igen.

Det er dybt absurd, at jeg bestiller en mekaniker til at lave min cykel, som gør at jeg ikke kan bruge min cykel.
Bagefter siger mekanikeren fix det selv.
Det var jo hele pointen med opgaven.
Han sagde, at han var flink ikke at give mig regning for hans arbejde med forskifteren, for den havde han jo ikke lavet?
Det blev så 618.- for noget jeg ikke kan bruge til noget.
Jeg har aldrig prøvet noget lignende før.

2024年5月24日

レビューの対象になっている企業の方へ