De største anbefalinger til…
De største anbefalinger til Cykeldoktoren/Michael. Top service i særklasse! Michael hentede min cykel på adressen og leverede den igen 2 dage senere til absolut skarp pris. Helt perfekt oplevelse!
Jeg har kun gode erfaringer! Altid hjælpsom og lydhør, når det hastede med reparation. Jeg kunne hente cyklen til den aftalte tid.
Cykeldoktoren fortjener som altid 5 stjerner. Jeg er 100% tilfreds med den istandsatte brugte cykel, jeg købte af ham til billige penge. Det er også altid hyggeligt at komme hos flinke og imødekommende Mikael. Mangler I en ny cykel har han også det. De allerbedste anbefalinger fra mig.
Dygtig, venlig, fleksibel og hurtig, og priserne er rimelige, det bliver dog altid liiiige lidt mere end overslaget... Hmm?
Han har dog reddet min cykel to gange, og det gør bare en kæmpe positiv forskel. Tak for det!
Ville ønske man automatisk fik en faktura.
Super hurtig service til billige penge👍
Klart en anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bruger cykeldoktoren til min racercykel og familiens hverdagscykler. Cykeldoktoren kan sit kram. Har rimelige priser. Er serviceminded. Absolut den bedste cykelmekaniker jeg har anvendt.
Super service og vejledning
Jeg har flere gange fået en rigtig fin service og god vejledning hos Michael, både i forhold til reparationer og cykelvalg.
Jeg bruger altid Michael. Han er pålidelig professionel og en dygtig håndværker. Og frem for alt, han er ikke sælger, men lytter til dine behov.
Jeg har købt cykler, fået lavet service og fået lavet special opgaver. Jeg anbefaler altid Cykeldoktoren til min omgangskreds.
Michael er dygtig og pålidelig. Han reparerer hele familiens cykler og hans arbejde er altid af høj kvalitet.
Altid god behandling, fagligkompetent og priser der er til at forstå. Får aldrig mine cykler repareret andre steder. Har både hverdagscykle og racercykel.
Super hurtig service! Fiksede børnecyklen på under 2 timer. Kan kun anbefale!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。