Ãv - de sender forkert hjelm og sÃ¥ skal man rykke igen og igen for at fÃ¥ den rigtige (stadig uden held) (pengene har de selvfÞlgelig trukket)
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ForÊldet underjordisk adfÊrd over for kunder. Vi tilbageholdt 30 % fra refusionen og er ikke lÊngere tilgÊngelige for nogen fra Tyskland. Lyssky forretningspraksis! Gemmer sig bag dansk lov! DÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Super service. Brugte deres bytteservice da den fÞrste hjelm var for stor. Postnord formÃ¥ede at fÃ¥ pakken vÊk, men Cykelhjelm.dk sendte med det samme en ny uden at afvente Postnord. Generelt... ãã£ãšèŠã
Super super professionel kundeservice, hvor et ord er et ord. Fandt en billiger hjelm pÃ¥ nettet, og Thomas lavede et prismatch og sendte bagefter en rigtig fin og super venlig mail. Hele vores famil... ãã£ãšèŠã
Ny cykelhjelm | Gratis fragt over 300 kr. | Ombyt gratis |180 dages fortrydelsesret | Hurtig levering | Pas på hovedet
Marielundvej 30, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering, pakke godt ind og ingen fejl/mangler på produktet. Er meget tilfreds med det hele.
Hurtigt, nemt og et tilpas stort udvalg. Jeg vender helt sikkert tilbage igen.
Har handlet hos âCykelhjelmâ 2 gange. Begge gange helt uden problemer.
Mvh. Annette
Jeg er meget tilfreds. Nu elsker jeg farven gul og har lÊnge vÊret på jagt efter en og jeg fandt en her. Den sidder som den skal og er utrolig flot i den gule farve.
Pakken kom også meget hurtig. Så jeg kan kun anbefale siden
Eledig kundeservice eén ting det er jeg skal gå weekenden over (1 2 hverdages levering ved post nord det er ikke smart på en torsdag) okay modtog pakken Mandag feed hjelm var min tanke monterer Þreklapper og tjekker om handskerne det er rette stÞrrelse og efter 16 tiden ud for prÊsentere kalotten udenfor.. Min holdning til stedet det er dog dumpet til bund karakter idag Tirsdag da jeg ovenpå min test runde i aftes opdager jeg mangler lade kablet og Cykelhjelm.dk ovenpå opringning idag med oprigtigt Þnske om bare få tilsendt mit ladekabel indenfor få dage med direkte verbalt bekrÊftet der stilles dyb mistro til om jeg havde overset det lå indeni i den lille pakke med skum og skifteren til styret og gumme fitting der lå inden hjelmen i hjelmposen i den udover flyers og flipcards tomme salgskasse som var pakket med Þreklapper og handsker i den fragt kasse der leveredes og om der er nogle som ved hvem jeg er da bekrÊftes osse jeg trods hjemlÞshed og ligge på familie og venners sofa ikke er typen der render rundt med stof afbrÊndt hjerne og styr på de ting jeg har stående indenfor en dÞr
Hurtig levering og flot hjelm, der passer perfekt.
Enkel og velfungerende hjemmeside. Hurtig og sikker ekspedition. Praktisk talt dagen efter.
Jeg er fuldt ud tilfreds med min ordre.
God beskrivelse af produktet, hurtig ordrebekrÊftelse og levering,
Hurtig levering, retur system hel i top, god service
Absolut professionelle. Hurtig levering og lige så hurtig ekspedition ved ombytning. Kan varmt anbefales.
Super service og kvalitet. Kan varmt anbefales ð