䌁業情報

3. 自転車修理店
  4. 自転車卞業者
  5. バむク アクセサリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Saxil Cykler er ideel til dig der cykler i byen. VÊlg mellem NÞrrebro-, Vesterbro- eller Østerbrocyklen. Se mere pÃ¥ om de forskellige cykeltyper her.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vi fik en mandagsmodel
 men en femstjernet service!

God kundeservice er usynlig, når alt fungerer - og meget synlig, når det ikke gÞr.

Vi har haft en cykel, der har testet det i praksis. Produktet har ikke vÊret helt medgÞrligt, et par motorskift mm, men til gengÊld har Saxild vÊret prÊcis det modsatte.

Hele vejen igennem har de vÊret imÞdekommende, lÞsningsorienterede og - vigtigst af alt - menneskelige i deres tilgang. Som bÞrnefamilie gÞr det en reel forskel.

Stor ros til Tobias for at holde overblik og ro i et forlÞb, der godt kunne have vÊret mere bÞvlet.

Cyklen får måske ikke topkarakter - men det gÞr Saxil. 5 stjerner herfra.

2026幎3月23日
5぀星のうち1の評䟡

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse. Min datter hentede en cykel i kbh. Flere ting springer i Þjnene nu da cyklen er bragt hjem fra kÞbenhavn. Rustne skruer. SkÊvt bagagebÊrer. Hakker i stellet flere steder.
Jeg har som kompensation fået tilsendt lak til at pletmale den nye cykel. Nye skruer til at skifte de rustne samt et nyt bagagebÊrer til at skifte et skÊvt monteret bagagebÊrer. Dertil cykelslanger til at skifte et dÊk der heller ikke holdt luft.
Alt i alt trÊls at skulle male en ny cykel og bruge tid på at reparere et nyt produkt.

2024幎8月9日

Tak til Saxil Cykler pÃ¥ ØsterfÊlled

Tak til Saxil Cykler pÃ¥ ØsterfÊlled Torv i Kbh.
Hvor er det dog en fornÞjelse at vÊre kunde hos jer.
Venlige, rolige, nÊrvÊrende medarbejdere, der lÞser ens problem uden dikkedarer og til rimelige priser. Også selv om man, som jeg, kommer med en bÞvlet, trehjuls seniorcykel.
FÞrste gang tÊnkte jeg:”Heldigt jeg fik lige den medarbejder”. Men de nÊste 4-5 gange med andre ansatte blev ligesÃ¥ gode oplevelser.
Også fint, at I klarer mindre opgaver på stedet, i det omfang, I kan.

2024幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

VÊrste oplevelse i en butik nogensinde

VÊrste oplevelse i en butik nogensinde, der kunne vÊre endt med en tragedie.

Min barnevogn punkterede pÃ¥ hÞjre baghjul. Jeg afleverede den fredag eftermiddag hos Saxil Cykler pÃ¥ Østre FÊlled Torv, hvor jeg fÞr har fÃ¥et skiftet en slange og dÊk pÃ¥ selvsamme barnevogn. En kvinde med briller sagde, at jeg kunne komme ti minutter efter. Der var en mand og to kvinder i butikken. Den ene kvinde bar briller og den anden havde farvet, sort hÃ¥r og ringe i ansigtet.

Jeg kom tilbage, og pigen med briller sagde med et fåret udtryk, at fÊlgen på forhjulet var eksploderet, da de havde pumpet alle dÊkkene som standard efter service. FÊlgen var mÞr, sagde hun. Hun sagde, at chefen, som var den eneste, der kunne tage stilling til, hvem der havde ansvaret for uheldet - og eventuelt kunne bestille en ny fÊlg - ikke kom fÞr mandag.

Jeg sagde, at det undrede mig, at det kunne ske, da jeg - og Saxil Cykler - og andre cykelhandlere fÞr har skiftet slanger og pumpet dÊkkene uden problemer. Jeg gik ind i reparationsomrÃ¥det og kiggede pÃ¥ skaden for at tage nogle billeder som dokumentation. Der lÃ¥ lange, skarpe plasticstykker pÃ¥ gulvet. Jeg spurgte, hvilken pumpe de havde brugt. Kvinden med briller viste mig pumpen og sagde, at den gik op til 5 bar. Det svarer til 72 psi. PÃ¥ dÊkkene og fÊlgene stÃ¥r der, at man hÞjst mÃ¥ pumpe dem til 20 psi – de havde altsÃ¥ brugt en alt for kraftig pumpe. Hun sagde, at de altid brugte den pumpe pÃ¥ barnevogne, og at hun ikke havde givet den fuld gas, men det var helt tydeligt, at de ikke var klar over hvor lidt de egentlig skulle bruge pumpen, fÞr den ville gÃ¥ over grÊnsen pÃ¥ 20 psi, og at de ikke havde lavet beregningen selv. Den anden kvinde med ringe i ansigtet virkede tiltagende mere irriteret over, at jeg stillede sÃ¥ mange spÞrgsmÃ¥l.

Mens jeg stod der 1-2 meter fra barnevognen og kiggede på den, eksploderede fÊlgen på det hÞjre hjul. Alle sprang i dÊkning. Jeg kunne nemt vÊre blevet ramt af plasticstykker i Þjnene eller ansigtet, hvis jeg havde taget billederne bare 30 sekunder senere, end jeg gjorde. Ingen beklagelser. De havde ikke engang lukket luften ud på den andre dÊk som en sikkerhedsforanstaltning efter den fÞrste eksplosion. Igen undskyldte kvinden med briller sig med, at også det hjul var mÞrt. Jeg rÞrte ved det og spurgte, om hun virkelig syntes, at det var så mÞrt. Det syntes jeg nemlig ikke. Det svarede hun undvigende på.

De lagde op til, at der ikke var mere at snakke om, og jeg sagde, at jeg var ret handicappet, fordi jeg havde en 5 mdr. gammel baby derhjemme, og om de ikke kunne ringe til chefen. Jeg ville gerne have den repareret fÞr mandag – eller minimum fÃ¥ bestilt delene. Kvinden ringede, men chefen tog den ikke. Det var der ikke noget at gÞre ved, sagde hun, og sÃ¥ var det ligesom bare det. Jeg spurgte, om de ikke kunne skrive en besked til ham? Kvinden med ringe i ansigtet sagde, at jojo de skulle da nok prÞve at kontakte ham. Hun var synligt irriteret over, at jeg spurgte. Hele oplevelsen var begyndt at gÃ¥ mig pÃ¥, og jeg sagde i en skarp tone, at jeg ville give dem en dÃ¥rlig anmeldelse pÃ¥ Trustpilot, hvis jeg ikke blev kontaktet senere samme dag eller dagen efter om lÞrdagen med en afklaring pÃ¥, om Saxil Cykler ville tage ansvaret for min smadrede barnevogn.

Kvinden med sortfarvet hÃ¥r og ringe i ansigtet snurrede pludseligt rundt med ild i Þjnene. Hun pegede og rÃ¥bte ad mig: ”Du stÃ¥r ikke der og hidser dig op, vel! Se mine hÊnder!”
Hun smÊkkede sine hÊnder op på disken.
Jeg kunne se et lille plaster, men ingen skrammer.
Jeg sagde hÞjlydt, at det da ikke var min skyld.
Hun råbte, at det heller ikke var hendes skyld. Det var mig, der var kommet med en mÞr barnevogn. Altså mente hun, at det var min skyld.
Jeg sagde hÞjlydt, at hun da skulle have afvist reparationen, hvis hun mente, at hjulet var for mÞrt eller i det mindste have undladt at pumpe dÊkket så hårdt.
Hun råbte noget, jeg ikke kan huske, og jeg forlod rasende butikken.

Nu er det sÞndag aften, og jeg har stadig ikke hÞrt noget. Barnevognen står stadig hos Saxil Cykler.

Hvad kan jeg sige? Jeg er (tilfÊldigvis) uskadt men dybt mållÞs. Mit råd til dig er, at du skal ifÞre dig beskyttelsesbriller, hvis du skal i Saxil Cykler, og du skal gÞre dig klar til at blive råbt ad og beskyldt for at have ansvaret for deres fejltagelser. De er amatÞrer og skÞdeslÞse.
Det var vÊrste besÞg i en butik nogensinde, som kunne vÊre endt med et plasticskår i Þjet.

STATUS: Saxil Cyklers chef ringede og sagde, at han kun ville betale halvdelen, hvis jeg så også var glad bagefter. Desuden havde hans personale sagt, at de ikke havde råbt af mig. Jeg takkede nej, så jeg kan advare andre om butikken.

2022幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

En god oplevelse hele vejen rundt

Har ledt med lys og lygte efter en cykel, der matcher svenske Pilen. Forelskede mig i Saxils Østerbro-model, der på mange parametre minder om Pilen. Cyklen lever op til alle forventninger, og korrespondancen på mail og sms med Saxil Cykler var upåklagelig til trods for stor travlhed. En god oplevelse hele vejen rundt.

2020幎12月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ