Super service. Brugte deres bytteservice da den fÞrste hjelm var for stor. Postnord formÃ¥ede at fÃ¥ pakken vÊk, men Cykelhjelm.dk sendte med det samme en ny uden at afvente Postnord. Generelt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super super professionel kundeservice, hvor et ord er et ord. Fandt en billiger hjelm pÃ¥ nettet, og Thomas lavede et prismatch og sendte bagefter en rigtig fin og super venlig mail. Hele vores famil... ãã£ãšèŠã
ForÊldet underjordisk adfÊrd over for kunder. Vi tilbageholdt 30 % fra refusionen og er ikke lÊngere tilgÊngelige for nogen fra Tyskland. Lyssky forretningspraksis! Gemmer sig bag dansk lov! DÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Da den ene af de to hjelme jeg havde bestilt var udsolgt hos leverandÞren, kontaktede Cykelhjelm mig for at hÞre om jeg ville have pengene retur eller finde en anden. Jeg valgte en anden hjelm og lyn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ny cykelhjelm | Gratis fragt over 300 kr. | Ombyt gratis |180 dages fortrydelsesret | Hurtig levering | Pas på hovedet
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top top..ð..hurtig levering og godeâŠ
Top top..ð..hurtig levering og gode varer..ððŒââïž
Hurtig betjening og ingen problemer medâŠ
Hurtig betjening og ingen problemer med levering
Gode priser og stort udvalg
Gode priser, stort udvalg og hurtig levering
Super god og hurtig service.bestilteâŠ
Super god og hurtig service.bestilte cykelhjelm fredag og havde den lÞrdag
Godt produkt, hurtig levering
Det er et godt produkt der var godt beskrevet på hjemmesiden. Farven på produktet og stÞrrelse matchede billeder og beskrivelser. Hurtig levering og god information undervejs.
Dejlig hurtig levering og fin låsekÊde
Dejlig hurtig levering og fin låsekÊde.
Alt Ok.
Alt fungerede bare godt
Hurtigt svar
Fik min cykelhjelm uden nogen former for besvÊr
Flot udvalg og nemt og hurtigt.
Flot udvalg og nemt og hurtigt.
So So
So So. If you just order and the helmet fits, it's ok. But the return is a mess. Furthermore, be careful with the descriptions. I was unlucky and the smallest size of the helmet was 55cm instead of the 52cm in the description.

Cykelhjelm.dk ããã®åç
Den dårligste oplevelse vi har oplevet.
Den dårligste oplevelse vi har oplevet.
Skulle sende retur men kunne ikke få retursedlen udskrevet. Da jeg ringede ind efter vi havde sendt hjelmen ind uden returseddel sagde ham som tog telefonen at jeg var en klaphat og en tosse og idiot fordi vi ikke kunne finde ud af at kÞre retursedlen ud , vi havde haft familiemedlemmer til at prÞve også de kunne heller ikke.Så kÞb ikke herfra.

Cykelhjelm.dk ããã®åç
En god oplevelse
KÞbte en hjelm, og der var en fin hjemmeside, hurtig ekspedition, udemÊrkede muligheder for forsendelse og endelig en konkurrencedygtig pris.
Alt i alt en god oplvelse med Cykelhjelm.dk
Ingen problemer
Fungerede fint for mig. Varen var pÃ¥ fjernlager og leveringen var pÃ¥ 4-6 hverdage. Jeg fik pakken efter 4 dage uden problemer ð
Hurtigt levering
Tilfreds
De var super hurtige og varen var som annonceret ð
Fik den byttet til en stÞrre stÞrrelse
Fik den byttet til en stÞrre stÞrrelse uden problemer - og uden omkostninger ð
Rigtig hurtig forsendelse
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹