レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag handlade online och fick snabba och bra svar och hjÀlp bÃ¥de via telefon och epost. Cykeln jag bestÀllde kom fram snabbt och den hade fÃ¥tt en översyn innan den skickades. Allt var monterat utom tra... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hade fÃ¥tt ett presentkort som gÀllde ett Ã¥r. NÀr jag skulle nyttja det sa personalen att det inte gÃ¥r att anvÀnda pga Àgarbyte och ny kassa
 DÀr behöver man ha en flexibel lösning för att kunder fakti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra service varje gÃ¥ng vi Ã¥ker ner dit frÃ¥n Strömstad. Mycket kunnig personal som har stor egen erfarenhet av att cykla och kÀnnedom om de bra produkter de sÀljer. Vi köpte en cykel, och fick des... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店

圓該䌁業による蚘述

Cykelhuset har över 55 års branschvana. Cykelhuset startade som en serviceverkstad med fokus på att ge kunderna absolut toppservice. Cykelhuset har sakta men sÀkert vÀxt till en av landets ledande cykelbutiker utan att ge avkall på vår service och kunskap. Cykelhuset består av totalt tre fysiska butiker och en webbshop. Två av butikerna ligger i Göteborg och en ligger i Uddevalla. Vi har cykelverkstÀder i alla fyra butiker med utbildad verkstadspersonal som hjÀlper dig med efterjusteringar och service på din cykel. Vi sÀljer cyklar för hela familjen; mountanbike, elcykel, hybridcykel, klassiska cyklar, racer/gravel cykel, barncykel, hjÀlmar & tillbehör, reservdelar m.m. Behöver du hjÀlp med något gÀllande vår e-handel eller har du funderingar på vilken storlek och modell som passar kan du höra av dig till vår kundtjÀnst på telefonnummer: 031-41 39 51

• 417 05, Gothenburg, スりェヌデン

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Skamligt

Jag bestÀllde 2st ecoride som kom i en trasig kartong, var av den cykeln var helt monterad utan några skydds plast/papp överhuvudtaget, ramen var oskyddad sadeln hade inget plast överdrag och korgen hade en skada, för att inte tala om dÀcken som var dragna i betong eller lera? LÀser man på hemmet så står det att dom tar bort alla utstående delar som just korgar, styren och pedaler, och nÀr man ringer och påpekar detta blir man bemött med en grinig attityd, om en cykel Àr ny så ska den också se ny ut nÀr man får den, men det skiter man tydligen i på cykelhuset, vÀnder er istÀllet till Bjöörns cykel i Nyköping, dom vet vad det handlar om.

2025幎5月20日
5぀星のうち1の評䟡

Besökte affÀren för att köpa en enkel stÀnkskÀrm.

Besökte affÀren en ovanligt regnig och snöslaskig dag för att köpa en enkel stÀnkskÀrm i plast till min cykel. Valde en stÀnkskÀrm som kostade ca 160 kronor. Går fram till kassan för att betala, mannen bakom kassan plockar fram en annan stÀnkskÀrm som ligger på disken som jag rekommenderas att vÀlja istÀllet. Den ser i mina ögon förvillande lik ut den som jag valt. Jag frågar då vad priset Àr och den kostar ca 350 kronor varpå jag sÀger att jag Àndå vÀljer skÀrmen jag valt för 160 kronor. Då svarar expediten med mycket attityd: Okej, gör som du vill, jag Àr bara glad om jag blir av med den!
En frÃ¥ga: varför blir man idiotförklarad nÀr man som kund besöker Er butik och vÀljer att köpa en produkt som ni köpt in och erbjuder till försÀljning? Det förefaller obegripligt i mina ögon. Ni vill vÀl ÀndÃ¥ att man skall vilja besöka er butik och handla fler gÃ¥nger? Har sjÀlv jobbat som försÀljare pÃ¥ Systembolaget 🍟 en gÃ¥ng i tiden och skulle aldrig drömma att kritisera en kund för dennes val av köp.
BÀttring! 😄

2025幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Fick jÀttebra hjÀlp i butiken i Högsbo

Fick jÀttebra hjÀlp i butiken i Högsbo nÀr jag kom för att titta pÃ¥ och provcykla en cykel jag spanat in pÃ¥ nÀtet. Fick den levererad till mitt hem i BÃ¥stad, monterad och klar inkl extrautrustning. Fin service! Cykeln Àr ocksÃ¥ underbar. En Bergamont Vitesse 6 Lady – knÀpptyst och blixtsnabb som en panter!

2025幎3月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス