レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte en cykel i sidste Þjeblik til min datters fÞdselsdag, efter at vÊre blevet snydt af en anden side. Cyklen blev afsendt fra Holland samme dag og burde vÊre fremme i tide. DesvÊrre strandede cy... もっず芋る

䌁業が回答したした

Very good service. Attentive to our need, ready to give an appropriate advice, serous about getting the best outcome for us, Throughout my small purchase I could sense someone personally taking care o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk og hurtig kundeservice. Jeg bestilte en cykel til min datter onsdag morgen. Idet levering hastede, skrev jeg en email til kundeservice kl. 6.30, der svarede en time senere. Allerede f... もっず芋る

En side hvor lidt info om produkterne mangler. Jeg kontaktede dem, og ikke alene hjalp de mig i mÃ¥l med det info jeg skulle bruge, en nye vare jeg manglede blev oprettet til en go pris og jeg kunne kÞ... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De bedste cykler til lav pris! Du finder bl.a. mÊrker Popal,Cooper, Little Miss, Fighter,Amigo, Dino, Leader, Lombardo, Aurelia. Ladcykler, BMX, mountainbikes, bycykler, foldecykler. Fri fragt

4.6

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rlig kommunikation og ikke perfekt produkt

Jeg kÞbte et regnslag til min datters cykelsÊde. Det var meget lang tid om at komme uden at man fik nogen information og da det endelig gjorde passede det ikke rigtig.

2024幎3月4日
Cykelonline ロゎ

Cykelonline からの回答

KÊre Bodil.
Mange tak for din anmeldelse - den er vigtig for os! Jeg har dog et par kommentarer. Du skrev, at der gik meget lang tid fÞr du fik nogen information. Vores system sender ordrebekrÊftelsen automatisk når ordren er modtaget, måske den rÞg i din spammappe. Det sker desvÊrre nogle gange.
Jeg kan se du handlede hos os 2 gange. Den ene ordre blev afsendt i lÞbet af 4 arbejdsdage, den anden i lÞbet af 5 arbejdsdage. Vi lover 4-7 hverdages leveringstid. Det vil sige, dine bestillinger blev leveret indenfor de tidsrammer, som er tydeligt oplyst flere steder hos os: både på forsiden, på produktkortet, i handelsbetingelserne, samt på ordrebekrÊftelsen. Men det kan sagtens vÊre, at det ikke er nok, og vi skal gÞre det endnu mere tydeligt.
Du skriver også, at regnslaget ikke passede. Hvor Êrgerligt at du ikke benyttede dig af din fortrydelsesret eller reklamationsret? Alle kunder kan returnere en vare ifÞlge loven og vi ville da rigtig gerne hjÊlpe dig, hvis du kontaktede os!

Hvis du vil skille dig ud fra mÊngden

Hvis du vil skille dig ud fra mÊngden, med en fed og anderledes cykel, og tilmed til en fornuftig pris.
Er dette stedet du skal handle. Cyklen passer på billed og beskrivelse. Super hurtig levering. SÞd og hjÊlpsom betjening. Kan kun varmt anbefales, man skal nok lede lÊnge efter, lige så god behandling.

2024幎2月27日
自発的なレビュヌ

Fin pris og hurtig levering

Fin pris og hurtig levering. En stjerne mindre fordi beskrivelsen af produktet var sparsom på hjemmesiden hverken viste eller beskrev at der kun var en kort ledning på. Det gav lidt tekniske udfordringer, da jeg havde forventet en lÊngere ledning, som mange andre sÊlgere har på deres version.

2023幎12月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。