レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Very good service. Attentive to our need, ready to give an appropriate advice, serous about getting the best outcome for us, Throughout my small purchase I could sense someone personally taking care o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk og hurtig kundeservice. Jeg bestilte en cykel til min datter onsdag morgen. Idet levering hastede, skrev jeg en email til kundeservice kl. 6.30, der svarede en time senere. Allerede f... もっず芋る

En side hvor lidt info om produkterne mangler. Jeg kontaktede dem, og ikke alene hjalp de mig i mÃ¥l med det info jeg skulle bruge, en nye vare jeg manglede blev oprettet til en go pris og jeg kunne kÞ... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De bedste cykler til lav pris! Du finder bl.a. mÊrker Popal,Cooper, Little Miss, Fighter,Amigo, Dino, Leader, Lombardo, Aurelia. Ladcykler, BMX, mountainbikes, bycykler, foldecykler. Fri fragt

4.6

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilte en cykel i sidste Þjeblik til

Bestilte en cykel i sidste Þjeblik til min datters fÞdselsdag, efter at vÊre blevet snydt af en anden side. Cyklen blev afsendt fra Holland samme dag og burde vÊre fremme i tide. DesvÊrre strandede cyklen et ukendt sted. Så ejer af butikken ringede og tilbÞd at sende den han selv havde i butikken, vi takkede ja, og han sendte cyklen tirsdag, og onsdag morgen ankom cyklen. Virkelig god service!

2022幎7月12日

Cykelonline からの回答

Tusind tak for de pÊne ord! Det var vigtigt for os at din datter fik en cykel hun Þnsker sig på sin fÞdselsdag!

WAUV en service!

WAUV en service!

KÞbte en cykel til min datters fÞdselsdagsgave, bestilte den fredag aften og fik den allerede leveret tirsdag morgen 👍 DesvÊrre var der en bambus plade pÃ¥ den som var blevet ridset - jeg sendte en mail til dem om det og fik et Êrligt svar under en time efter inkl. Et tracking nummer pÃ¥ en ny der allerede var pÃ¥ vej. Hele oplevelsen er til 5 stjerner+, mange tak for handlen

2022幎7月5日

Cykelonline からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse! HÃ¥ber din datter bliver rigtig glad for cyklen!

God service og hurtig levering

Bestilte en cykel til min datter, som blev leveret rigtig hurtigt. DesvÊrre er der en fejl på sadlen, og vi tager derfor kontakt til cykelonline, som beklager med det samme og sender en ny afsted samme dag. Virkelig god service!

2021幎9月8日

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg bestilte fÞrst min datters cykel sÞndag og fik den tirsdag. EfterfÞlgende bestilte jeg min egen cykel. Da den kom var forskÊrmen blevet bÞjet, så den fik et knÊk og jeg manglede to skruer. Jeg skrev kl 23 og dagen efter kl 7.30 lå en besked om det hele blev sendt hurtigst muligt og en beklagelse. Virkelig fremragende service!

2020幎8月27日
自発的なレビュヌ

Der oplyses ingen priser på service og

Der oplyses ingen priser på service og de forventer, at du selv har styr på hvad de tilbyder. Jeg kom til cykel-mads med en raklamations fejl da min cykel efter gratis servicetjek slet ikke var blevet kigget på og havde fået en gammel Quick release sat på, da de ikke havde flere nye. Da jeg efterfÞlgende kommer til dem for at forklare dem om de fejl som de ikke har kigget på, bliver mine påpegelser ignoreret og min cykel bliver sendt til vÊrkstedet uden en forventet afhentnings tid og pris.

Da jeg få cyklen hentet er der kommet en regning på et eftersyn som jeg slet ikke har bedt om. Da jeg prÞver at forklare hvad mit problem er får jeg at vide at det er min fejl og bliver talt ned til og for at vide at jeg slet ikke har styr på min cykel.

PS. Jeg går enormt meget op i min cykel, da den er min eneste mulighed for transport som studerende i Aarhus.

Jeg er enormt skuffet over min oplevelse på stedet, idet at jeg har kÞbet en cykel til 14. 000kr og har kun haft problemer med den og nu hvor jeg bor i Aarhus er det meget frustrerende at der slet ikke er nogen form for respekt for kunden.

Dette var mit sidste besÞg hos cykel-mads da de har mistet min trovÊrdighed til dem.

2020幎7月7日

KÊre Thor
Vi er cykelonline og ikke cykel-mads! Det vil sige du har givet din dÃ¥rlige anmeldelse til et forkert sted! Cykel-mads har intet med os at gÞre! Du skriver om en butik/service i Århus, vi har adresse i Thisted! Du har aldrig handlet hos os og pÃ¥ den mÃ¥de har din anmeldelse ingen berettigelse!

mvh cykelonline.dk

Klasse service og hurtig levering :-)

Da vi skulle kÞbe en cykel til vores sÞn og vi ikke kunne finde den helt rigtige grundet str. blev der fÞrst bestil en cykel en lille uge fÞr jul. Da vi fandt cyklen hos cykelonline.dk ringede jeg for at hÞre muligheden for at modtage cyklen inden jul. Ole som har cykelonline havde ikke cyklen på lager i Danmark, men på fjernlager i Holland. Han sagde i telefonen, at hvis jeg bestilte i dag indenfor de nÊste par time, var han nÊsten sikker på, at den kunne nå frem i tide. Jeg tog chancen og bestilte cyklen til min sÞn onsdag (d.18) fÞr jul, et par timer senere får jeg mail fra DHL Express at min cykel er på vej, fredag (i dag d. 20) modtager jeg cyklen med DHL. Det kalder jeg service der vil noget. Varme anbefalinger til cykelonline.dk som vi sagtens kunne finde på at kÞbe en cykle hos igen:-)

2019幎12月20日

Fantastisk og hurtig kundeservice

Fantastisk og hurtig kundeservice.

Jeg bestilte en cykel til min datter onsdag morgen. Idet levering hastede, skrev jeg en email til kundeservice kl. 6.30, der svarede en time senere. Allerede få timer efter var cyklen pakket og afsendt. Torsdag formiddag modtager jeg besked om at cyklen kan hentes i den valgte pakkeshop.
Helt igennem fantastisk og god service.
Kan klart anbefales.

2019幎6月20日