Bestilte en vare, som kom hurtigt, pænt pakket ind og fik oven-i-købet lidt chokolade, noget tromme dæmpnings merchandise og et takkebrev med i pakken, altså som tak fordi jeg handlede der ... respe... もっと見る
企業が回答しました
Købte et 21” ride og et 15” Hihat.Der var en super hjælp og forståelse for hvad jeg gerne ville have . Gunnar kan sit kram og CymbalOne skal have min bedste anbefaling . Min Cymbal Pusher fremover �... もっと見る
企業が回答しました
Man kan regne med , at det man ser på videoerne svarer til lyden i virkeligheden! Har købt et Anatolian Crashbækken! Har nu fået det afprøvet sammen med mit band! Det passer perfekt ind i mit setup... もっと見る
企業が回答しました
Kjøpte en cymbal herfra. Den var nøyaktig det jeg trodde og håpet den var. Den passer helt perfekt inn i oppsettet mitt, og jeg er veldig fornøyd. Det er alltid litt skummelt å kjøpe cymbaler man ikke... もっと見る
当該企業による記述
København, デンマーク
Utrolig hurtig svartid, og afsendelse af mit bækken var også virkelig en fornøjelse!

CymbalONE.dk からの回答
Fantastisk bækken meget tilfreds også hurtig levering og betjening hos cymbal one.

CymbalONE.dk からの回答
Gunnar kan sit kram og CymbalOne skal have min bedste anbefaling . Min Cymbal Pusher fremover 👍
Mvh Carsten

CymbalONE.dk からの回答
Er vant til Thomann, Drumstick, Slagtøjscentret m.fl., som godt kunne lære noget af den service.
Ikke sidste gang jeg køber noget hos CymbalONE.dk

CymbalONE.dk からの回答
Crashbækken! Har nu fået det afprøvet sammen med mit band! Det passer perfekt ind i mit setup! Kan kun give Cymbal One min bedste anbefaling!

CymbalONE.dk からの回答
Gode priser, god kvalitet og fremragende betjening – alt afsluttet med en effektiv ekspedition. Hvad er der så tilbage ikke at være tilfreds med?

Hurtig ekspedition.
Gunnar er altid klar til at svare på spørgsmål, og leverer top service.

CymbalONE.dk からの回答
Holder hvad de lover. Jeg fik det jeg havde bestilt, hurtig levering og godt pakket ind.

CymbalONE.dk からの回答
Hurtig forsendelse og fik en meget pæn vare selvom det var et demo sent, flot pakket ned i original taske. Så mange tak herfra
😉

CymbalONE.dk からの回答
Lækkert og stort udvalg, nem bestilling, hurtig levering og god service. Stor anbefaling herfra.

CymbalONE.dk からの回答
Jeg har købt bækkener hos Cymbal One. Der er en god og overskuelig hjemmeside. God information via lydfiler og fortælling om de enkelte bækkener. Bestilling og handel fungerer perfekt. Trygt sted at handle.
Mvh. Per Abildgaard

CymbalONE.dk からの回答
Jeg har efterhånden handlet hos CymbalOne en del gange - denne gang købte jeg et par ”blomsterpinde” (Palisso Rute Medium Hard), og det var som sædvanlig nemt og helt uden problemer. På hjemmesiden finder man altid god og brugbar information om varerne, og ekspedition og levering sker også hurtigt hver gang. Så igen var det en fornøjelse at handle hos Gunnar og CymbalOne.

CymbalONE.dk からの回答
Trommegrej i høj kvalitet.
Overskuelig hjemmeside med god info og fotos af varerne, hurtig ekspedition og levering, passende opfølgning på handlen ... nemt, effektivt og trygt.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。