LÊkre varer i et imponerende udvalg, mange gode billeder taget pÃ¥ levende model, sÃ¥ pasform og udtryk er trovÊrdigt, udfÞrlige beskrivelser af varerne. Fejlfrie varer, der lever op til den beskrevne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Masser af lÊkkert tÞj og super god service. Et sted man fÞler sig velkommen.
Cecilie er mega sÞd og hjÊlpsom. Jeg bestilte fÞrst en fin kjole og betalte for porto men sÃ¥ hoppede en ting mere i kurven- og no problem, bestillingerne kunne kombineres. Super lÊkre varer i fantast... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Þnsker at gÞre det nemmere og mere attraktivt at sÊlge og kÞbe preloved. Vores udvalg er kurateret - og vi håber Cyycle vil vÊre fÞrste prioritet, når du skal kÞbe nyt. Du kan gå på opdagelse i vores univers og se vores udvalg enten på webshoppen eller i vores fysiske showroom i KÞbenhavn.
é£çµ¡å
Esplanaden 7, stuen , 1263 , KÞbenhavn K , ãã³ããŒã¯
- info@cyycle.dk
- cyycle.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God og imÞdekommende service med etâŠ
God og imÞdekommende service med et spÊndende udvalg.

Cyycle ApS ããã®åç
Kan kun anbefale cyycle
Kan kun anbefale cyycle! BÃ¥de til salg af egne vare, men helt klart ogsÃ¥ hvis du er pÃ¥ jagt efter dit nÊste vintage kÞbâ€ïž
Det er nemt at arbejde med ð¥°
Mine kÞb fra Cyycle er de bedste jegâŠ
Mine kÞb fra Cyycle er de bedste jeg har gjort lÊnge. KÞbsoplevelsen i den fine og hyggelige butik er med den sÞdeste betjening. Alle items er vel kurateret designs og luksus brands i god kvalitet. Jeg anbefaler Cyycle til alle og kommer helt sikkert selv igen - og igen :-)
Hurtig levering og lÊkre varer
Bestilte nogle varer en formiddag og modtage dem allerede nÊste eftermiddag . De modtagne varer var i perfekt stand. En meget tilfredstillende oplevelse.
Meget dejlig butik med en masse tÞj manâŠ
Meget dejlig butik med en masse tÞj man har lyst til at kÞbe. Og til meget rimelige priser. Indehaveren er rigtig sÞd og det er meget nemt at sÊtte sit tÞj i kommission . Oven i kÞbet for man 60% af salgsprisen hvor man alle andre steder kun får 50%.
Sublimt koncept og service.
Sublimt koncept og service.
Som mand må jeg indrÞmme at dette koncept gav mening på mange parameter.
Udover dette, må jeg sige at servicen er topklasse, bestilte en kjole til min kone og 2 dage efter kunne jeg hente den. Her var den pakket smukt og personligt .
Intet mindre ind sublimt
Fungerer bare
KÞbt solbriller, trÞjer og en jakke ad flere omgange. Alting er top stand. Let at bruge hjemmesiden og goâ service
Love the concept & how easy is to sell or buy! Totally recommending ð¯ð
From the beginning until the end of the selling process I had a great experience!
User friendly website & effective communication from the side of the owner, overall I would totally recommend it ðð
If you're looking to sell a brand product or if you want to buy and support a cool concept this is the place ððâïž
Supergod online vintagebutik
Vi har kÞbt på cyycle.dk flere gange - det har vÊret supergode oplevelser hver gang.
God service hele vejen!
Jeg har kÞbt den smukkeste vintage taske hos Cyycle - fantastisk god service, svar på alle mine spÞrgsmål og en sÞdt, håndskrevet kort ved modtagelsen af tasken. Jeg er simpelthen så glad for mit kÞb!
Meget professionel online second hand shopping
Meget professionel og nem second hand tjeneste. Jeg har solgt en del ting til en pris der matcher kvaliteten af varen. Servicen er på sit hÞjeste - tÞjet bliver hentet, behandlet ordentlig og solgt eller leveret retur i sin oprindelige stand.
Fantastisk nemt og effektivt!
Har efterhÃ¥nden solgt en del items (bÃ¥de tÞj og et par sko) pÃ¥ Cyycle, og har udelukkende haft positive oplevelser! ððœ Det er super nemt, tÞjet bliver afhentet pÃ¥ hjemmeadressen som aftalt, og pengene bliver overfÞrt lÞbende i takt med tÞjet bliver solgt. Man undgÃ¥r alt det bÞvl man kender fra lignende sites, hvor man selv skal tage billeder, skrive opslag og besvare henvendelser - og jeg er kÊmpe fan!
Bedste platform at sÊlge ens tÞj på!!
Det er lige sÃ¥dan en service som jeg har ventet pÃ¥ LÃNGE!! De henter ens tÞj hjemme hos en, tager billeder af det, sÊtter det til salg og markedsfÞre det. Nemmere kan det ikke vÊre, at komme af med alt det tÞj man ikke har brug for lÊngere. Jeg har endda fÃ¥et solgt en masse af mit tÞj (og fÃ¥r en god andel af salget, bedre end man fÃ¥r andre steder), og det som de ikke har fÃ¥et solgt har jeg enten fÃ¥et tilbage, eller de har afleveret det til RÞde Kors - KÊmpe anbefaling herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ