レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gra planszowa zamówiona na święta we wtorek o 10, w czwartek wysłali i w piątek InPost mi dostarczył <3 bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, cena dla tej gry akurat najniÅŒsza na rynku i szybka obsł... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłam ksiÄ…ÅŒki w bardzo przystępnej cenie, dostałam je juÅŒ dwa dni później. KsiÄ…ÅŒki były zapakowane bezpiecznie i dotarły w stanie idealnym w przeciwieństwie do niektórych innych księgarni. Polecam;)... もっず芋る

䌁業情報

1. 曞店
  2. 児童曞店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Księgarnia czytam.pl oferuje szeroki wybór ksiÄ…ÅŒek i podręczników szkolnych w niskich cenach

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Skrajnie źle zabezpieczona przesyłka

KsiÄ…ÅŒki zostały wysłane w sposób nieodpowiedni dla tego typu towaru. Paczka dotarła rozerwana, a wszystkie egzemplarze w transporcie złapały wilgoć i mają pofalowane strony. KsiÄ…ÅŒki nie były owinięte stretchem ani umieszczone w folii bąbelkowej.
Reklamacja została uznana, ale sklep nie był w stanie wymienić uszkodzonego towaru. Musiałem odsyłać zamówienie i kupować ksiÄ…ÅŒki ponownie gdzie indziej. Strata czasu i całkowicie niepotrzebne komplikacje. 1★.
Szkoda, bo wygląda na problem, który moÅŒna bardzo łatwo wyeliminować.

2026幎6月12日

01.01 2026 złoÅŒyłem zamówienie na

01.01 2026 złoÅŒyłem zamówienie na ksiÄ…ÅŒki w bardzo atrakcyjnej cenie i cieszyłem się z tego zakupu. Niestety, 20 .04.2026 ksiÄ…ÅŒki nie dotarły. Wysłałem juÅŒ co najmniej 15 maili pod róŌne podane , "gdyby coś", adresy mailowe... i nic , cisza. Kwota moÅŒe i niewielka ok 70 złotych ale niesmak pozostanie na długo. UwaÅŒajcie kochani czytelnicy! Nie wszyscy są uczciwi.

2026幎1月1日
5぀星のうち1の評䟡

Kupiłem ksiÄ…ÅŒkę na promocji i po dwóch

Kupiłem ksiÄ…ÅŒkę na promocji i po dwóch dniach anulowali mi zakup gdyÅŒ napisali, ÅŒe nie mają na magazynie, jednak w tym samym momencie znów ksiÄ…ÅŒka była do kupienia po cenie juÅŒ nie promocyjnej. Mega chamstwo ze strony czytam.pl nigdy więcej nic tam nie kupię. Ten sklep to scam.

2025幎11月24日

Jest to dramat

Dwukrotnie popełniłam błąd kupowania na czytam.pl i juÅŒ więcej tego nie zrobię. Dwa razy musiałam sporo czekać na wysyłkę ksiÄ…ÅŒki kupionej w przedsprzedaÅŒy, sklep tłumaczył się opóźnieniami dostaw do magazynu zewnętrznego - w innych sklepach ta sama ksiÄ…ÅŒka była jakimś cudem dostępna od ręki. Absolutnie nie polecam.

2025幎10月14日

Księgarnia nieszanująca ksiÄ…ÅŒek.

Księgarnia nieszanująca ksiÄ…ÅŒek.
Zamówiona przeze mnie ksiÄ…ÅŒka, ostatek nakładu, została wysłana praktycznie bez zabezpieczenia, co poskutkowało jej uszkodzeniem.
Innymi słowy. Unikatowa ksiÄ…ÅŒka straciła swe walory, bo ktoś jej nie zabezpieczył, nie owinął folią bąbelkową, tylko tyle i aÅŒ tyle...
Stanowczo odradzam zakupów na czytam.pl. To nie jest pojedynczy przypadek, wiele osób spotkało to samo rozczarowanie co mnie.
Co człowiekowi po ksiÄ…ÅŒce w dobrej cenie, gdy ta dociera do odbiory zmasakrowana, zagięta, obtarta, skrzywdzona?

2025幎9月15日
5぀星のうち1の評䟡

Dramat, ksiÄ…ÅŒka, którą zamówiłam na prezent nie została w ÅŒaden sposób zabezpieczona(0 folii bąbelkowej, wrzucona luzem w karton), grzbiet mocno uszkodzony, porysowane kartki i okładka. Po skontaktowaniu się z firmą, w odpowiedzi zaproponowali mi zwrot 6 zł, kpina, nie chcieli wymienić ksiÄ…ÅŒki, mimo ÅŒe z ich winy skończyła w takim stanie. Omijać szerokim łukiem.

2025幎8月21日

Bałagan

Zamówiłam ksiÄ…ÅŒki na prezent. Księgarnia deklarowała, ÅŒe dotrą przed Świętami. Nie dotrą. Są pakowane od kilku dni. Ktoś mi powie, jak wytłumaczyć to dziecku? Rozczarowanie roku! Nigdy i nikomu nie polecę.

2024幎12月15日

BEZNADZIEJA!!!!!!!

Nie dałbym ÅŒadnej gwiazdki niestety kupiłem komiks, który był strasznie trudno dostępny cieszyłem się jak dziecko, po czym, po prawie tygodniu oczekiwania okazało się, ÅŒe kupiłem coś, czego nie ma bezczelna obsługa klienta i masakryczny sklep. Komiks był dostępny jeszcze na innych sklepach niestety po przyjściu powiadomienia, ÅŒe jednak nie mają ksiÄ…ÅŒki, za którą zapłaciłem ksiÄ…ÅŒki nigdzie się juÅŒ nie da znaleźć sklep powinien zostać usunięty, bo jest to zwykle naciągactwo.

2025幎4月14日

Naciąganie klientów

Najchętniej nie dałabym ÅŒadnej gwiazdki. Zakupy oceniam FATALNIE! To jest jawne naciąganie i oszukiwanie klientow. Na stronie prezentowane są zdjęcia innego przedmiotu zupełnie inne kolory, w paczce przyszły inne i sklep tłumaczy się róŌnicami ustawienia ekranu. Naprawdę nie wiem jakie trzeba mieć ustawienia ÅŒeby w paczce były ZUPELNIE INNE kolory filcu a niektórych nawet brakowało. Oczywiście mogę odesłać na koszt własny bo reklamacja nie zostala uwzględniona. Oszuści dla mnie i tyle. Więcej tu nic nie kupie

2025幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Sprzedają to czego nie ma na stanie

KsiÄ…ÅŒka była dostępna do zakupu z gwarantowanym terminem wysyłki w następnym dniu roboczym. Tymczasem po 2 dniach zamówienie zostało anulowane, bo sklep sprzedaje to czego nie ma i głupie tłumaczenie o błędzie systemu. Nie wiadomo czy i kiedy odzyskam pieniądze.

2024幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!! Dokładnie 2 tygodnie temu zamówiłam dziecku na urodziny kilka ksiÄ…ÅŒek. W dzień zamówienia napisałam do nich, ÅŒe zamówienie zostało odrazu opłacone i czy zdąŌą wysłać mi zamówienie do tygodnia bo zaleÅŒy mi na nim jak najszybciej. Potwierdzili ÅŒe czas realizacji wynosi do 3 dni roboczych + dostawa i nadali mu status pilnego. Po 4 dniach od złoÅŒenia zamówienia(czwartek) pisałam do nich czy zdąŌą dziś wysyłać paczkę, ÅŒebym miała ją na weekend. Napisali ÅŒe robią co mogą i ÅŒe im przykro, ÅŒe zamówienie ma status pilne. Po czym w tamtym tygodniu w czwartek czyli po prawie 2 tygodniach od zamówienia dostałam wiadomość ÅŒe jedna ksiÄ…ÅŒeczka z zamówienia się im zniszczyła na magazynie i dostawca jej juÅŒ nie ma i nie mają moÅŒliwości skompletować mojego zamówienia. Odrazu odpisałam ÅŒe mogą zwrócić za tą jedną ksiÄ…ÅŒkę resztę wysłać. Jest poniedziałek w niedzielę minęły równe 2 tygodnie od złoÅŒenia zamówienia i nadal nie zostało ono nadane. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!

2024幎11月17日
5぀星のうち1の評䟡

Kpiny z klienta, nie polecam

Kpiny z klienta.
Zamówione ksiÄ…ÅŒki, jedna z pozycji spóźniała się z dotarciem do placówki. Czekałam ok miesiąca na wysyłkę, bez poznaglania sklepu, bez nerwów. Po czym sklep sam za mnie zdecydował(mimo maili ze poczekam) ze sobie wyślą bez tej ksiÄ…ÅŒki, za ksiÄ…ÅŒkę zadeklarowali zwrot pieniedzy, a następnego dnia juÅŒ ksiÄ…ÅŒkę mieli(uwaga, drozsza) i mialam za nią placic od nowa + po raz kolejny ponosić koszty przesyłki. Parodia. Zadzwonili do mojej teściowej, nie podali nawet której ksiÄ…ÅŒki dotyczy, tesciowa zamawiała własne i myślała, ÅŒe dotyczy to jej ksiÄ…ÅŒek, więc uznali, ÅŒe mimo maili ze poczekam, nawet chciałam dodatkowe zamowic- zrobią po swojemu. Strata na moją niekorzyść ponad 20 zł dzięki uprzejmości sklepu. Oczywiście w mailach udają głupich, mimo, ze dalam szanse na jakies zadoscuczynienie- np na pokrycie kosztów wysyłki przez nich ksiazki. Co by zrobil kaÅŒdy inny , szanujacy klienta sklep, zwłaszcza ÅŒe ogółem nie wydałam malo. To pierwszy tak niekompetentny internetowy sklep z jakim mam do czynienia. Nie kryje rozczarowania
Dodam jeszcze, ÅŒe sklep wyłączą moÅŒliwości pisania opinii na innych portalach takich jak Ceneo czy teÅŒ opineo. Przypadek? Nie sądzę.

2024幎11月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ