レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo dobra komunikacja z firmą. Auto zastępcze podstawione i odebrane na czas. Zgodne z klasą mojego auta, nowe, czyste i w bogatej konfiguracji. Nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Zero problemów.

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam i ostrzegam oszuści pełna gębą ,celowo ukrywają wprowadzają w błąd o warunkach stanach aut a potem na pustych ekranach tabletów kaŌą podpisywać coś czego klient nie widzi ! Ich obsługa te... もっず芋る

䌁業が回答したした

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

2026幎4月20日

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Szybki kontakt z obsługą klienta, solidnie wszystko zostało nam wytłumaczone. Nasz rodzinny wyjazd został uratowany dzięki szybkiemu podstawieniu auta zastępczego oraz szybkiej realizacji. Pojazd był czysty i bez ÅŒadnych zastrzeÅŒeń. Dziękujemy jeszcze raz.❀

2026幎4月1日

МашОМу выЎалО быстрП.СПстПяМОе

МашОМу выЎалО быстрП.СПстПяМОе ОЎеальМПе.ЊеМы аЎекватМые,залПг верМулО без прПблеЌ.РекПЌеМЎую

2026幎3月23日

PoraÅŒka nie firma

Po awarii mojego auta i od holowaniu, Oczekiwanie na samochód zastępczy (4 godziny)bardzo wydłuÅŒone i na koniec całej historii samochód nie został podstawiony ,mało tego nawet nie było o tym ÅŒadnej informacji ,firma całkowicie nieodpowiedzialna pozostawiając mnie i rodzinę na lodzie,gdzieś na pustkowiu ,obsługa niekompetentna,znam imię i nazwisko koordynatora ale nie jestem zawistny ,ÅŒeby robić komuś podgórke ,ale jedno jest pewne ,ÅŒe karma wraca i osoba odpowiedzialna za tą sytuację napewno doświadczy podobnej bądź gorszej
Nie polecam tej firmy nikomu ,poprostu tak się z ludźmi nie postępuje

2026幎4月7日

Dzień dobry,
bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i niedogodności, których Pan/Pani doświadczył(a). ZaleÅŒy nam na najwyÅŒszej jakości usług, dlatego kaÅŒda taka sytuacja jest dla nas bardzo waÅŒna i wymaga dokładnego wyjaśnienia.

Prosimy o zgłoszenie reklamacji wraz ze szczegółami zdarzenia na adres: info@onerent.pl
Dzięki temu będziemy mogli dokładnie przeanalizować sprawę i wyciągnąć odpowiednie wnioski.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za przekazanie opinii.

5぀星のうち5の評䟡

Cała procedura najmu auta przebiegała

Cała procedura najmu auta przebiegała świetnie, trwały kontakt, uprzejma obsługa odpowiadała na kaÅŒde nurtujące mnie pytanie. W szczególności podziękowania dla konsultanta Pana Jakuba Ł. Polecam!

2026幎4月3日

WypoÅŒyczalnia godna polecenia

WypoŌyczalnia godna polecenia. Jasne warunki, bardzo dobry kontakt, nowy samochód, punktualnie i bezproblemowo. Pozdrawiam z Karkonoszy!

2026幎3月28日

Klasa

Klasa! 5* super auto, super obsługa. Polecam

2026幎3月26日

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam i ostrzegam oszuści pełna

Ich obsługa telefoniczna to dno i patogila z gówniarzy którzy łŌą jak ps y jeden przez drugiego !

2026幎3月25日

Dzień dobry,
przykro nam czytać taką opinię – szczególnie ÅŒe zawiera powaÅŒne zarzuty dotyczące sposobu obsługi i procesu podpisywania dokumentów. Zapewniamy, ÅŒe standardem w One Rent jest pełna transparentność oraz moÅŒliwość zapoznania się z dokumentami przed ich akceptacją.

KaÅŒdą taką sytuację traktujemy bardzo powaÅŒnie i chcemy ją dokładnie wyjaśnić. Prosimy o kontakt oraz przesłanie szczegółów sprawy na adres: info@onerent.pl
Pozwoli nam to zweryfikować przebieg zdarzenia i podjąć odpowiednie działania.

ZaleÅŒy nam na wysokiej jakości obsługi i rzetelnej komunikacji, dlatego dziękujemy za zgłoszenie tej sytuacji.

Zdecydowanie polecam

Z całego serca polecam wypoÅŒyczalnie samochodów one-rent. Bardzo miła obsługa . Jestem mega zadowolona.

2026幎3月20日

Niestety jestem rozczarowany

Niestety jestem rozczarowany, Samochód który dostałem, był brudny przy odbiorze, a podczas skręcania kierownica wydawała dziwne dźwięki.
Warto byłoby lepiej sprawdzić i przygotować auta przed wydaniem klientowi

2026幎2月24日

Dzień dobry,
dziękujemy za przekazanie opinii i przepraszamy za niedogodności związane ze stanem pojazdu przy odbiorze. Dokładamy starań, aby wszystkie auta były odpowiednio przygotowane przed wydaniem klientowi.

Chcielibyśmy równieÅŒ zweryfikować opisaną sytuację dotyczącą pracy układu kierowniczego, prosimy o kontakt na adres: info@onerent.pl – pozwoli nam to dokładnie sprawdzić sprawę i wrócić z odpowiedzią.

Dziękujemy za sygnał – kaÅŒda taka informacja pomaga nam poprawiać jakość usług.

Bardzo mila obsluga

Bardzo mila obsluga telefoniczna. Wszystkie moje zyczenia zostaly wysluchane przez konsultanta a nastepnie zrealizowane. W chwilach watpliwosci zostalem pokierowany na kolejne dzialania. Dla innych uzytkownikow polecam z pelna odpowiedzialnoscia!!!

2026幎3月12日

Jak najdalej od nich

JeÅŒeli musicie komuś zaufać i wypoÅŒyczyć samochód, zdecydowanie odradzam tę firmę. Tydzień przed planowanym wyjazdem na wakacje zadzwoniłem, ÅŒeby upewnić się, ÅŒe będzie dostępny samochód typu kombi, poniewaÅŒ podróŌuję z rodziną. Wyraźnie zaznaczyłem, ÅŒe w razie potrzeby mogę dopłacić ponad kwotę z umowy z Wartą, byle tylko otrzymać odpowiednio duÅŒe auto.
Dzień przed wyjazdem otrzymałem telefon z informacją, ÅŒe przygotowano dla mnie mały samochód, który absolutnie nie spełniał moich potrzeb. Gdy przypomniałem o wcześniejszych ustaleniach, zapewniono mnie, ÅŒe sprawdzą sytuację i spróbują znaleźć coś większego.
Niestety cała sytuacja zamieniła się w absurd. Kilkukrotnie oddzwaniali róŌni pracownicy, za kaÅŒdym razem proponując dokładnie ten sam mały model samochodu, mimo ÅŒe za kaÅŒdym razem jasno tłumaczyłem, ÅŒe potrzebuję większego auta. Sytuacja powtórzyła się aÅŒ pięć razy.
Ostatecznie, dzień przed wyjazdem, zostałem bez samochodu, poniewaÅŒ przez cały tydzień firma nie była w stanie zorganizować pojazdu zgodnego z wcześniejszymi ustaleniami.
Poziom organizacji i obsługi klienta w tej firmie jest niestety skrajnie nieprofesjonalny. Cała sytuacja pokazuje kompletny brak komunikacji i odpowiedzialności wobec klienta.

2026幎3月11日

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Nie jesteśmy w stanie odnieść się do opisanego przypadku bez moÅŒliwości identyfikacji rezerwacji.

KaÅŒdą tego typu sytuację weryfikujemy indywidualnie, jednak wymaga to kontaktu bezpośredniego i szczegółów wynajmu.

Prosimy o przesłanie informacji na adres: info@onerent.pl – pozwoli nam to sprawdzić sprawę i udzielić konkretnej odpowiedzi.

NIE POLECAM!

Brak poszanowania dla klienta. Najpierw dostaję informację, ÅŒe auto będzie podstawione o 11:30. Auta nie ma. Dostaje smsy o próbie kontaktu z nr telefonu do oddziału w Zielonej Górze, na który mogę oddzwonić. W trakcie tej rozmowy chłop nic nie moÅŒe bo to ktoś inny odpowiada za moją sprawę. Dzwoni potem do mnie kobieta z warszawskiego nr i bezczelnie mi wmawia, ÅŒe godzina nie była ustalona. Po dosłaniu niezbędnych dokumentów następuje kontakt z informacją, ÅŒe auto będzie o 14:30, a dosłownie ,,za minutkę" kobieta do mnie jeszcze raz oddzwoni. 2h cisza. Dzwonię więc jeszcze raz do ZG i chłop mi mówi, ze tego auta co ma być to nie ma. Jest inny. I ÅŒe 22:00 mi go podstawią! No k....a! I ja niby z latarką mam sobie auto oglądać aby mi nie przykleili jakichś uszkodzeń lub zdrapań? Cały dzień stracony przez niekompetencje pracowników. Firma to totalne dno. Radzę omijać szerokim łukiem.

2026幎3月11日

Dzień dobry,
dziękujemy za przekazanie opinii. Nie jesteśmy w stanie odnieść się do opisanego przypadku bez moÅŒliwości identyfikacji konkretnej rezerwacji i weryfikacji przebiegu zdarzeń.

KaÅŒdą taką sytuację analizujemy indywidualnie, jednak wymaga to kontaktu bezpośredniego oraz szczegółowych danych dotyczących wynajmu.

Prosimy o przesłanie informacji na adres: info@onerent.pl – pozwoli nam to zweryfikować sprawę i udzielić konkretnej odpowiedzi.

5぀星のうち1の評䟡

UWAGA! WypoÅŒyczalnia nalicza dodatkowe nieuzasadnione koszty po zwrocie

Samochód został oddany praktycznie z taką samą ilością paliwa, ewentualna róŌnica to maksymalnie ok. 5 litrów. Naliczanie prawie 170 zł za brak paliwa przy takiej ilości jest absurdem. To kwota odpowiadająca niemal połowie baku, a pół baku było w samochodzie w momencie zwrotu.

Dodatkowo została naliczona kara 100 zł za niedotankowanie, co w połączeniu z zawyÅŒoną opłatą za paliwo stanowi podwójne obciÄ…ÅŒenie za tę samą sytuację.

Co więcej, wykazałem się dobrą wolą i elastycznością – zawiozłem Państwa pracownika na dworzec oraz zgodziłem się na podstawienie samochodu następnego dnia, mimo ÅŒe wymagało to zmiany moich planów. W zamian otrzymuję nieadekwatne i zawyÅŒone opłaty.

Oczekuję ponownej weryfikacji naliczonych kosztów oraz korekty faktur. Obecna forma rozliczenia jest nie do zaakceptowania.

2026幎2月25日

Szanowny Panie,
dziękujemy za przekazanie uwag. KaÅŒde zgłoszenie dotyczące rozliczenia traktujemy powaÅŒnie i podlega ono weryfikacji na podstawie dokumentacji z dnia wydania oraz zwrotu pojazdu.

Opłaty za paliwo oraz ewentualna opłata serwisowa za niedotankowanie naliczane są zgodnie z obowiązującym regulaminem najmu, który określa sposób rozliczania róŌnicy poziomu paliwa po zwrocie pojazdu. Wysokość kosztów wynika z faktycznie stwierdzonego stanu paliwa oraz stawek wskazanych w umowie.

Jednocześnie informujemy, ÅŒe bez wglądu w konkretną rezerwację (protokół zdawczo-odbiorczy, dokumentację zdjęciową, numer umowy) nie jesteśmy w stanie odnieść się szczegółowo do opisanej sytuacji ani zweryfikować zasadności naliczeń.

Prosimy o kontakt mailowy pod adresem info@onerent.pl z podaniem danych umoÅŒliwiających identyfikację najmu. Po ich otrzymaniu sprawdzimy sprawę i poinformujemy o wyniku weryfikacji.

5぀星のうち1の評䟡

Najgorsza wypoÅŒyczalnia z jakiej miałem

Najgorsza wypoÅŒyczalnia z jakiej miałem wątpliwą przyjemność korzystać. Umawiają się na konkretne auto, podstawiają inne. Gostek mówi: "Bierze pan?" Opowiada coś o tym, ÅŒe jutro będzie wymiana. Mijają trzy "jutra" i nic. Mają podpisane deale z ubezpieczeniami i jak juÅŒ się trafi klient z ubezpieczenia, to juÅŒ mają go całkowicie gdzieś, bo ubezpieczyciel płaci, kasa płynie szerokim strumieniem, a dla uÅŒytkownika najgorsze auto i całkowita ignorancja. Firma zautomatyzowana do granic absurdu. Niedługo będą tam obsługiwać same "ejaje". Gratuluję pomysłowości na biznes.

2026幎2月26日

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za opinię. Na podstawie jej treści nie jesteśmy w stanie zidentyfikować opisanej sprawy ani zweryfikować przebiegu najmu.

ZaleÅŒy nam na rzetelnym wyjaśnieniu kaÅŒdej sytuacji, dlatego prosimy o kontakt mailowy pod adresem info@onerent.pl z podaniem danych umoÅŒliwiających identyfikację rezerwacji (np. daty najmu lub nazwiska).

Po otrzymaniu informacji chętnie sprawdzimy sprawę i odniesiemy się do zgłoszonych uwag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。