Hold jer langt vÊk.! Jeg har aldrig oplevet dÃ¥rligere service fÞr.! Jeg bestilte vinterdÊk pÃ¥ fÊlge med ventiler tilbage i start oktober. Trods levering pÃ¥ 5 hverdage modtager jeg fÞrst sidst n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
0 stjerner herfra, hvis det var muligt. Temu-fÊlge har jeg aldrig oplevet noget lignende. Hullerne sidder sÃ¥ forskudt i deres center, at der ikke er plads til mÞtrikker og en slagnÞgle. Betale 4... ãã£ãšèŠã
Jeg var en smule skeptisk pÃ¥ forhÃ¥nd, efter at have lÊst flere anmeldelser. Men jeg tog chancen og fortryder ikke. Bestilte fire komplette hjul (fÊlge og dÊk) d. 8 november, med forventet lever... ãã£ãšèŠã
Jeg var lidt skeptisk efter at have lÊst anmeldelserne herinde. Jeg bestilte 4 vinterdÊk og ifÞlge deres hjemmeside ville der kunne gÃ¥ op til 7 dage fÞr dÊkkene ville blive leveret. Efter 10 dage... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
daekonline.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Daekonline.dk er din personlige online specialist i dÊk fra alle mÊrker og stÞrrelser. Find de rette dÊk til dit kÞretÞj i et unikt stort udvalg â uanset om det er en lille bil, limousine, motorcykel eller let lastbil, finder du altid de rigtige dÊk til en god pris.
Hurtighed er Daekonline.dkâs styrke: direkte fra internettet til vejen. Selv i hÞjsÊsonerne forÃ¥r og efterÃ¥r sikrer denne online dÊkleverandÞr konstant tilgÊngelighed takket vÊre sit store lager.
Daekonline.dk tilbyder et usÊdvanligt bredt udvalg af dÊk og biltilbehÞr inden for forskellige produktkategorier, såsom:
- DÊk til personbiler,
- DÊk til motorcykler,
- DÊk til lette lastbiler,
- DÊk til elbiler,
- AlufÊlge og stålfÊlge,
- Komplette hjul (prÊmonterede dÊk på fÊlge)
Delticom AG, virksomheden bag Daekonline.dk, er en af pionererne inden for online dÊksalg og driver webshops i mere end 40 lande. Siden årtusindskiftet 1999/2000 har virksomheden tilbudt et bredt udvalg af dÊk online.
Gennem et omfattende netvÊrk af monteringspartnere kan kunder få deres nye dÊk sendt direkte til et professionelt monteringsvÊrksted ved bestilling.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hold jer langt vÊk.!
Hold jer langt vÊk.!
Jeg har aldrig oplevet dårligere service fÞr.!
Jeg bestilte vinterdÊk på fÊlge med ventiler tilbage i start oktober.
Trods levering på 5 hverdage modtager jeg fÞrst sidst november.
Da de endelig ankommer til vÊrkstedet er den ene fÊlg fuldstÊndig beskadiget, den er helt bulet og de har forsÞgt at balancere den med mere 8 klodser. Jeg gÞr dem opmÊrksom på problemet, men skal kÊmpe frem og tilbage med dem i to måneder. FÞrst slut januar modtager jeg en ny fÊlg. Jeg skulle selv sÞrge for at få den skiftet og de ville så betale hvad jeg har lagt ud, det har de endnu ikke gjort her halvanden måned efter.
Det viser sig de har bukket ventilen og Þdelagt den, formentlig i forbindelse med at de har bulet fÊlgen ved montering.
De svarer nu over en måned siden jeg skrev at de vil ikke sende mig en ny ventil, men jeg må selv kÞbe og skifte og så vil de dÊkke udgifterne. Men det tÞr man da ikke med den service og når de ikke har dÊkket de andre udgifter jeg har haft her halvanden måned efter.
Det er ikke muligt at klage over deresâŠ
Det er ikke muligt at klage over deres samarbejdspartner, dem der monterer dÊk, jeg har fået ridset mine dyre fÊlge, og jeg kan intet gÞre, og LL Auto og Transport står som top samarbejdspartnere, men det er helt forkert når man får Þdelagt sine fÊlge der, man burde kunne anmelde monteringspartner, og advare andre mod at bruge dem, så andre ikke også får Þdelagt deres fÊlge
0 stjerner herfra hvis muligt
0 stjerner herfra, hvis det var muligt.
Temu-fÊlge har jeg aldrig oplevet noget lignende.
Hullerne sidder så forskudt i deres center, at der ikke er plads til mÞtrikker og en slagnÞgle.
Betale 436 kr. i fragt for levering, når man så Þnsker en retur, skal de pludselig have 900 kr. i returfragt.
En advarsel her fra til jer alle, så i kan nå at handle et andet sted og ikke ryge ind i samme dårlige oplevelse.
Bestilte motorcykeldÊk d.19/1 26 og derâŠ
Bestilte motorcykeldÊk d.19/1 26 og der er trukket penge fra min konto d. 22/1 26
Har nu 2 gange modtaget en mail fra dem at der ikke er betalt hvilket er lidt underligt nÃ¥r de er trukket fra min konto. Man kan overhoved ikke komme i kontakt med dem hverken tlf eller mail har aldrig oplevet sÃ¥ ringe en service og mine dÊk er forsÞgt leveret af postlort tirsdag d. 27/1. 26 men var ikke hjemme sÃ¥ de har vÊret hele StorkÞbenhavn rundt de sidste par dage men skal leveret igen i morgen og der er jeg sÃ¥ ogsÃ¥ pÃ¥ job sÃ¥ det blive spÊndende hvornÃ¥r jeg kan forvente at se demð
Lang leveringstid
Bestilte et fÊlg den 30. december. Fik ordrebekrÊftelse og betaling trukket samme dag. Forventede (hvis man ser bort fra weekend/over nytår), at den ville blive leveret i ugen efter, da I skriver leveringstid er 2-3 dage. HÞrer ikke mere fra jer. Ringer til jer 4 gange og får hver gang at vide, at nu er den på vej - fik den leveret den 23. januar. Jeg forstår, at en vare kan vÊre forsinket, men det er UNDER AL KRITIK, at I ikke informerer undervejs, hvis ikke I kan overholde de 2-3 dages leveringstid, det er virkelig dårlig service.
Også lidt specielt, at I trÊkker penge ved ordrebekrÊftelse i stedet for tidspunktet, hvor varen forlader lageret.
En sidste ting: på jeres hjemmeside viser I en kundetilfredshed på 4,88/5 (for 50 kunder), men her på Trustpilot er det 1,9/5 og for 16.000 kunder.
I skal have ros for varen - fin fÊlg.
Den ringeste service jeg lÊnge harâŠ
Den ringeste service jeg lÊnge har oplevet
Vil ikke handle med dette firma
Vil ikke handle med dette firma. SpÞrger ind til levering på specifikke dÊk. dagen efter jeg får svar om at der går ca. 5 hverdage, kan man ikke lÊngere finde dÊk eller dÊk producent på hjemmesiden og deres chat funktion er på ingen måde brugbar.
VÊr meget, meget forsigtig.
Samme dag: nu har jeg fået annulleret ordren. Fjernede det foranstillede "B" i ordrenummeret og så accepterede kontaktformularen min besked (B = ordrebekrÊftelse og dermed ikke en "rigtig" ordre i deres system. Fik en time efter en mail, hvor jeg skulle trykke på et link for at annullere ordren. Så langt så godt, håber jeg. I den oprindelige ordrebekrÊftelse skrev firmaet at de automatisk ville Êndre betalingen til "Bankbetaling". Det tror jeg ikke de kan gÞre, heller ikke hvis de mod forventning har mit kortnummer, udlÞbsdato osv. JEG BRYDER MIG BESTEMT IKKE OM TONEN og råder alle til at holde sig langt vÊre fra dem.
Var i gang med at kÞbe 4 dÊk. Mit virusprogram afbrÞd forbindelsen efter at have udfyldt Visa kort oplysningerne. Håber sandelig ikke firmaet har disse!.
Nå, modtog så en ordrebekrÊftelse fra dem, hvori de fortalte at betalingen ikke var gået igennem. Jeg skrev så tilbage via deres kontaktmail, at jeg ikke Þnskede varen. Mailen kunne ikke leveres og kom retur. ForsÞgt e herefter at udfylde en "kontakt formular". Denne kunne ikke sendes pga forkert ordrenummer. Et ordrenummer jeg havde kopieret direkte fra deres ordrebekrÊftelse - Ingen blanke tegn foran eller bagved...... Nu er jeg meget spÊndt på om jeg kan ringe til dem i morgen (mandag). Tvivler meget.
Jeg bestilte 4 vinterdÊk d 20-12-25âŠ
Jeg bestilte 4 vinterdÊk d 20-12-25 har ikke fået dem endnu d14-1-26 . De har trukket pengene og kan ikke komme i kontakt med dem , de lovede leverance d6-1-26. Det er meget dårlig service, der skal jeg ikke handle mere.
Fint udvalg og fine priser, men...
Fint udvalg og fine priser
Men...
1.) TrÊkker penge fÞr levering
2.) 2-4 dages levering - men forelÞbig har mine dÊk ligget stille 3 dage på et pluklager
3.) Svarer ikke på kundeservice
(så... det er minus 3 stjerner!)
Ingen support
Fik nogle skÊve dÊk, men dÊkonline giver ingen support. De svare ikke på telefon og svare ikke på mail. Var kunde i mange år lige indtil dette bÞvl.
Safe experience with Daekonline
I ordered 4 x 2 tires. In both cases they arrived within 1 week. Unfortunately none of the winter tires could be used (wrong size). I wrote about this to dÊkonline.dk and they ordered pickup via GLS. The refund of all 8 tires has also worked really well. So safe experience from here.
Jeg har bestilt dÊk men de kom ikke tilâŠ
Jeg har bestilt dÊk men de kom ikke til den forventede leveringstid og så fik jeg en besked at de vil få tilsendt dem på ny. Jeg ventede i 3 uger på min bestilling men jeg var nÞdt til at sÊlge min bil imens. Jeg skrev 2 mail til dem bagefter og jeg fik ikke engang svar på mailen.
KÊre Daekonline.dk.
KÊre Daekonline.dk.
28. oktober bekrÊftede I min bestilling på to nye vinterdÊk. Jeg modtog dem en af de fÞrste dage af november. Så vidt så godt.
17. november skulle min mekaniker påsÊtte de nye vinterdÊk, og vi kunne konstatere, at det ene dÊk var helt skÊvvredet, dvs. formentlig en produktionsfejl, og dermed en almindelig reklamation.
Jeg har efterfÞlgende skrevet flere mails til jer, uden svar til fÞlge.
Den 26. november bad man om kontooplysninger, så de kunne refundere belÞbet. Det skete dog på et andet ordrenummer fra 2023. Jeg skrev, at jeg blot gerne ville have byttet det ene defekte dÊk fra den nye ordre.
Den 28. november sendte de en ny mail, hvor jeg skulle indsende fotos og en del oplysninger på det respektive dÊk. Det gjorde jeg med det samme. Jeg tÊnker fotos var ok, men oplysningerne måtte de have i deres system i forvejen.
Den 4. december modtog jeg en ny mail, hvor det oplystes at dÊkkene skulle vÊre leveret den 31. november, og om jeg kunne bekrÊfte dette. Det kunne jeg ikke, da det var ca. en måned forkert.
Den 5. december modtog jeg endnu en mail, hvor de igen Þnskede kontooplysninger, så de kunne udbetale mig et belÞb fra den gamle ordre fra 2023. Et belÞb der iÞvrigt var vÊsentligt stÞrre end prisen på det dÊk, som jeg blot ville have byttet pga. defekt. Men de skyldte mig ikke noget fra ordren i 2023, så det afslog jeg selvfÞlgelig.
Herefter hÞrte jeg ikke yderligere fra dem, og rykkede dem flere gange, men intet svar. Og ingen ombytning af defekt dÊk.
Jeg vil blot advare andre om dette firma. Alt kÞrer fint ved selve handlen, men så snart der er noget galt med produktet, så starter verdens mest langsommelige udmatningskrig, hvilket jeg finder dybt useriÞst.
handl aldrig med dette firma..
handl aldrig med dette firma... lad for gud skyld vÊre.... svindel svindel...
hÊver penge fra din konto straks, medns du intet modtager...
Jeg har den 4 november kÞbt 2 dÊk somâŠ
Jeg har den 4 november kÞbt 2 dÊk som aldrig er leveret, pengene blev trukket inden for 2 dage.
De er umulige at få fat i selv om man er nr 1 i telefon kÞen. Man kommer aldrig igennem.
De svarer ikke på mails.
Lad vÊre med at spilde dine penge her
Jeg har modtaget 4 dÊk som hopper
Jeg har modtaget 4 dÊk, i samme bestilling, som hopper. Undrede mig over at de alle var markeret med rÞde og gule pletter, ved ankomst. Kunne indikere hvor der er fejl på dÊkkene, og at de har vÊret kasseret fÞr. Kontakter daekonline via deres kontakt formular. HÞre ikke noget tilbage, bortset fra autosvar. Ringer til dem og får tilsendt en rÊkke spÞrgsmål, som jeg udfylder og sender både på mail og via kontaktformular. De oplyser desuden at de ikke giver penge retur, jeg kan få lov at kÞbe produkter for pengene, hvis de godkender klagen. HÞre igen intet, sender rykke, hvilket ikke hjÊlper. Der er nu gået 3 uger.
Udueligt
Udueligt. En måned efter bestilling og flere samtaler gav de beskeden at de alligevel ikke kunne levere min bestilling som ellers var vist på lager.
Jeg fraråder alle at bestille noget her, jeg fik varen leveret fra daekleader efter 4 dage i stedet
DÊk leverance?
De rettede ikke ind på meddelelse om at dem der skulle leveres til ikke eksisterer men de leverer helt forkert og det er fÞrst da jeg blev ringet op fra det firma hvor mine dÊk var blevet leveret til.
Så jeg vil overveje om det er dem jeg fortsat skal have leveret dÊk af.
Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk - fejllevering, elendig kundeservice og kommunikation. Fik leveret 4 hjul uafbalanceret, heraf 2 med skÊve dÊk, og fÊlge der ikke passer til bilen (i strid med deres angivelser). Kommunikation med dem er umulig, og står med en stor efterregning til afbalancering, 2 nye dÊk og nÞdvendige centreringsringe. Handler der ikke igen !!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ