レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FuldstÊndig uovertruffen service. Fra fÞrste samtale til sidste mÞde. Alle aftaler overholdt og oven i kÞbet tilpasset den fleksibilitet jeg havde behov for. Min mormors hjem blev ryddet med respekt o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mikkel og hans team har hjulpet med at rydde min fasters lejlighed pÃ¥ en yderst professionel mÃ¥de. Boet er blevet behandlet med respekt og efterladt pÊnt og ryddeligt. Mikkel og teamet har overhold... もっず芋る

Vi havde en lejet lade som gennem de sidste 40 Ã¥r var blevet fyldt op med alverdens ting af min far (han var samler) sÃ¥som bilmotorer, pÃ¥hÊngsmotorer, vÊrktÞj, fjernsyn, +100 flyttekasser, dÞdsbo inve... もっず芋る

Mikkel og hans team har hjulpet os med med rydning af vores mors hjem, og det kunne ikke vÊre gjort bedre. Utrolige empatiske og hjÊlpsomme mennesker, som hjalp ud over det forventede. Kan kun klart a... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たいのサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Marskandiseren i Store Kongensgade klare rydning af dÞdsbo i KÞbehavn & resten af SjÊlland alle ugens dage. Vi er registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra KÞbenhavns politi siden 1978.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

56件のレビュヌ

Fair og reel behandling

Fik en god og reel behandling da vi skulle have tÞmt min tantes dÞdsbo. FÞler vi fik en fair pris og forstår der også ligger et stort arbejde i at tÞmme et bo. Så alt i alt godt tilfreds med at overlade det i trygge hÊnder til Mikkel og spare min egen kostbare tid. Aftalerne blev holdt.

2020幎3月13日

Kan varmt anbefales.

Top professionelt. Meget behagelig service. Man fÞler sig meget tryg i virksomhedens hÊnder.
Kan hermed varmt anbefale dette firma.

DÞdsbo Rydning からの回答

Mange tak for de flotte ord.

Mikkel

Fair og professionel service

Fair og professionel service;
fÞlte at man var i trygge hÊnder i en svÊr situation.
Mange tak for det!

DÞdsbo Rydning からの回答

Hej Adam. 1000 tak for dine rosende ord, altid skÞnt med tilfredse kunder. Bedste hilsner Mikkel

Fine varer og god service

Fine varer og god service. Kan kun anbefales

Tak Lui. Det er altid dejligt med glade kunder. Bedste hilsner Mikkel

God service og hurtig rydning

God service og hurtig rydning. Gav tilmed gode penge, som jeg ikke havde regnet med. Kan kun anbefale Mikkel, som overholdte alle aftale.

DÞdsbo Rydning からの回答

Mange tak for de flotte ord.

HjÊlpsom

HjÊlpsom, fleksibel og meget venlig. Kan kun anbefales.

Hej Otto.

Tusinde tak for din gode anmeldelse.

Bedste hilsner Mikkel

Tak for en ualmindelig god behandling

Tak for en ualmindelig god behandling. Det er altid en fÞlsom situation, når et dÞdsbo skal ryddes og så betyder det meget at blive mÞdt med venlighed, professionalisme og ordentlighed.

KÊre Birgitte.

Jeg takker mange gange for dine flotte ord.

Bedste hilsner Mikkel

Betaler ikke det han skal

Manden betaler ikke det han skal. Så snart han fik hÊnderne på mine ting, ville han ikke lÊngere stå ved sine aftaler, og efterlod mig med intet andet end en grim smag i munden, når jeg siger hans navn.

En ting er at man får et bud LAAAANGT under den reele vÊrdi. Det kan jeg sådan set leve med, men når han så efterfÞlgende ikke vil give en det aftalte belÞb, og bare ignorerer henvendelser om samme, så er det fordi han ikke har evnen eller viljen til at betale. Det findes der grimme ord for, som jeg ikke må skrive her, fordi ejeren konsekvent anmelder denne anmeldelse, når han ikke kan lide ordlyden.

Jeg kan kun advare folk om at holde sig langt vÊk, og vÊlge et seriÞst firma i stedet..

2019幎12月3日

Til H.Hansen

Jeg aner simpelhen ikke hvem du er, og jeg mindes på ingen måde at vi skulle have haft nogen som helst kontakt fÞr, er derfor også dybt forundret over din grove anmeldelse af min person og min virksomhed, jeg kender dig ikke og har aldrig handlet med dig.

Jeg har indrapporteret dig til Trustpilot netop Pga dette, du kommer med nogen postulater som jeg intet kender til, jeg kan ikke andet end at opfatte din anmeldelse som en falsk af anmeldelse, og jeg kan derfor kun gisne om dine intentioner.

Hvad handler dette her om, har jeg engang drillet dig i skolegården

Eller har du muligvis taget fejl af mit og et andet firma, vores domÊner og firmanavne er knap så iderige inden for min branche og service, så dette er naturligvis en mulighed, for jeg kan altså ikke placere dig og din påståede oplevelse nogen steder. Mikkel

SÞren Mikkel Redington

"Antikvar" som kun tager det som han kan sÊlge....

Det var pÊnt af marskandiseren at komme ud til os pÃ¥ en sÞndag, MEN det var da kun fordi han skulle ud forbi DragÞr. Han kom ikke med noget tilbud pÃ¥ at rydde hele boet. Ville kun kÞbe det som han vidste han kunne sÊlge. LÊnge skal man lede efter en "antikvar" som ikke gider slÊbe mere end som kan sÊlges. Det er da ikke i orden. SÃ¥ nu er der stadig en masse tilbage, som bare skal smides ud, istedet for andre kan fÃ¥ nytte af det. Citat "Vi stÃ¥r altid klar med en professionel vurdering af dit dÞdsbo". Ja hurra...men ikke rydning. KAN og VIL ALDRIG anbefale denne "Marskandiseren i Store Kongensgade 108". ØV... DesvÊrre skal man give en stjerne i bedÞmmelse...

2019幎8月22日

Hej ARMO.

Tak for din tid og din anmeldelse, den har virkeligt givet mig noget at tÊnke over.

Men tilbage til din pÃ¥stÃ¥ede “ episode “ har jeg kun dette at sige, vi skiltets med smil og hÃ¥ndtryk, jeg gav dig en hel fair pris pÃ¥ de effekter som jeg kunne bruge, og selvfÞlgelig kÞber jeg ikke ting som jeg ikke kan sÊlge.
Jeg er iÞvrigt ikke antikvar som du skriver, jeg er marskandiser / antikvitetshandler, og jeg gav dig gode råd og vejledning omkring hvordan du kunne få dÞdsboet tÞmt, hvilket jeg da også gerne selv ville have gjort mod betaling naturligvis, det er jo det som jeg lever af, og selv om jeg er en flink fyr så arbejder jeg ikke gratis.

Jeg kan jo nu forstå på dine andre anmeldelser på Trustpilot ( omkring de 100 ) jeg ikke er alene om dit tidsfordriv og din mangel på almen pli og fornuft, dette giver mig trods alt en smule ro i sindet, men jeg er stadigvÊk forundret over at du nu har set dig sur på mig og mit lille firma, det er på ingen måde fair, og svÊrt ikke at tage personligt, isÊr når vi jo netop skiltes med netop håndtryk og smil.

Jeg har ofte tÊnkt over dette hvergang jeg er kÞrt forbi VÊgterparken i Kastrup, samt tÊnkt over hvad jeg kunne have gjort anderledes.

Mvh SÞren Mikkel Redington

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。