Det var en rigtig god proces fra start til slut. Efter vores henvendelse ringede Daniel hurtigt tilbage og vi fik aftalt et mÞde, hvor han kom ud og vurderede alle indbo og gav en pris pÃ¥ det samt en... ãã£ãšèŠã
Super effektive og vi fik en pris med det samme.
Efter mange forgÊves forsÞg til firmaer for rydning af lejlighed pÃ¥ 3. sal uden elevator og med mange mÞbler, sÃ¥ faldt vi over SjÊllands DÞdsbo pÃ¥ Trustpilot. Selvom Daniel havde meget travl... ãã£ãšèŠã
Mange tak for jeres meget fine mÃ¥de at arbejde pÃ¥. Det vÊre sig bÃ¥de i forhold til at fÃ¥ kontakt til jer, at fÃ¥ vurderet opgavens omfang og at fÃ¥ pakket, flyttet og ryddet op. I arbejder meget effekti... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rydning samt opkÞb af indbo
à dalsvej 3, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- Info@sjaellands-dodsbo.dk
- www.sjÊllands-dÞdsbo.dk
Virkelig veludfÞrt arbejde
Virkelig veludfÞrt arbejde.
God kommunikation. Arbejdet blev udfÞrt til tiden og til aftalt pris.
Kvaliteten oversteg forventningerne
Utrolig grundig og effektiv
Daniel har sin helt egen måde at gÞre tingene på. Han strÞg ind fuld af energi og begejstring og gik straks i gang med at undersÞge indholdet af mine forÊldres dÞdsbo helt til bunds. Hans ildhu og omhu viste at han tager sin opgave med at vÊrdiansÊtte boet og finde en rimelig pris for at rydde det meget alvorligt og det kan kun vÊkke tillid og styrke hans trovÊrdighed.
Alt gik efter planen
Alt gik efter planen, der var ryddet fint op efter.
Det var dejlig nemt, men ikke billigt.
Nemt, hurtigt og ordentligt.
Det var hurtigt og nemt at få en aftale, prisen var også i orden.
Rydningen gik hurtigere end ventet.
Hele vejen var der hurtig og venlig kommunikation.
Alt helt i orden
Perfekt og meget hurtig service ð
Alt fungerede fra A-Z
HjÊlpsom og fuldstÊndig pålidelig. Alt fungerede fra A-Z til aftalt tid.
Super service
Kan varmt anbefale SjÊllands dÞdsbo, alt fungerede bare super godt og havde også en god kontakt med Daniel.
Anbefales klart!
Bedste beslutning at vÊlge SjÊllands-DÞsbo - kan kun anbefales. Alle aftaler overholdt. Hurtige og effektive. Respektfulde og reelle. Fair pris. Vil til en hver tid anbefale Daniel og hans team.
God oplevelse
Det var en rigtig god proces fra start til slut. Efter vores henvendelse ringede Daniel hurtigt tilbage og vi fik aftalt et mÞde, hvor han kom ud og vurderede alle indbo og gav en pris på det samt en pris på at tÞmme mine forÊldres hus på 168 m2 inkl. lofter og skure, fjernelse af lamper, skruer i vÊgge med mere. Daniel overholdte alle aftaler og tÞmningen af huset fungerede rigtig godt - der var stÞvsuget og fejet og huset var sådan set lige til at aflevere til den nye kÞber. Flot og professionelt arbejde
Varmt og effektivt
Meget personlig, varm og effektiv service. Det var virkelig en god oplevelse!
Tak for hurtig og effektiv rydning afâŠ
Tak for hurtig og effektiv rydning af min fars hus.
Alt udfÞrt som aftalt
DÞdsbo SjÊlland kom til tiden og efterlod lejligheden fuldstÊndig tom og gulvet var fejet/stÞvsuget - fuldstÊndig som aftalt.
Godt arbejde
Godt arbejde, alt blev fjernet og ryddet efter aftale og på aftalte tid. vi er meget tilfredse og sender vores store anbefaling videre.
Super service til aftalt tid
Behageligt mÞde om tÞmning af min brors dÞdsbo med fin respekt for situationen.
Superflot indsats ved rydningen og god dialog ved afslutning af opgaven. Tak :o)
Vi er sÃ¥ tilfredse og glade for viâŠ
Vi er så tilfredse og glade for vi valgte dem
Venlige og behalig folk , en behalig mådeat få ryddet et hus til rimelige betaling