Found and solved my car mechanic issue in a quick and effective way. If you have any demand/questions, just ask Niels. Pretty nice guy. If DTT could lower bit the labor cost(price per hour), it would... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbt drÞmmebilen af Niels og hans team og er yderst tilfreds med mit valg af Dansk Turbo Teknik. Top service lige fra salgsleddet til vÊrkstedet. De fÃ¥ smÃ¥ting der har vÊret, er blevet rettet hurti... ãã£ãšèŠã
- èªåè»åžå Ž
- ã«ãŒ ãšã¢ã³ã³ ãµãŒãã¹
- èªåè»ä¿®çåº
- ã«ãŒãã£ãŒã©ãŒ
- èªåè»ã»ãã¥ãªãã£ãŒ ã·ã¹ãã åãä»ãæ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Dansk Turbo Teknik har siden stiftelsen i april 1985 vÊret specialister inden for salg og reparation/service af luksusbiler. Vi har speciale i Audi / BMW / Land Rover / Mercedes / Porsche og til alle mÊrker har vi stor erfaring på både salg & service. Vores vÊrksted har tester til alle mÊrkerne, stor erfaring, og der er fuld fabriks garanti uanset hvilken reparation vi udfÞrer.
Englandsvej 399, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- salg@d-t-t.dk
- d-t-t.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Found and solved my car mechanic issueâŠ
Found and solved my car mechanic issue in a quick and effective way. If you have any demand/questions, just ask Niels. Pretty nice guy. If DTT could lower bit the labor cost(price per hour), it would be niceð
I give him my car for reparation and heâŠ
I give him my car for reparation and he took my car for 3 weeks and disappeared to holidays and he told me he donât have a mechanic extra. So blocking my car there and asking me money for doing nothing. Itâs cheating people like that. I donât recommend people to go there. Not professional place. ð¡ð¡ð¡
Opdatering fra min tidligere anmeldelseâŠ
Opdatering fra min tidligere anmeldelse den 25 oktober 2025
Jeg må også tilstå af Niels og hans team kom yderst godt tilbage på sporet, ved og få opgaven lÞst( vedr min tandstang til min Volvo.
Dermed endte alt godt og perfekt
Tusind tak Niels ð
Et yderst kompetent vÊrksted medâŠ
Et yderst kompetent vÊrksted med kundeservice på et hÞjt niveau.
Med 40 års erfaring med alle slags biler er Dansk Turbo Teknik en klasse for sig.
Kan varmt anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Dansk Turbo Teknik
Vi kÞbte bil hos Dansk Turbo Teknik. Det var en supergod oplevelse og alle aftaler blev overholdt. Niels var venlig og imÞdekommende og vi har fået en rigtig god bil for pengene. Kan varmt anbefale!
Niels er en super fin fyr
Niels er en super fin fyr â nede pÃ¥ jorden og nem at tale med.
Jeg blev brÊndt af af en anden mekaniker og mÃ¥tte derfor ringe rundt, da jeg stod med en hastesag med min bil. De fleste steder var der fÞrst tid om 2â3 uger.
Niels tog imod min elbil (en Tesla) og fik den repareret på bare 2 dage. OvenikÞbet sÞrgede han også for, at bilen blev synet.
Hos Tesla selv ville det have kostet omkring 19.000 kr., men hos Niels sparede jeg cirka 9.000 kr.
De har tydeligvis stor forstand pÃ¥ elbiler og yder en rigtig god service. Klart en anbefaling herfra â jeg kommer helt sikkert igen, hvis jeg fÃ¥r andre udfordringer med bilen
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale DanskâŠ
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale Dansk Turbo Teknik â og slet ikke hvis du har elbil.
Mit forlÞb var prÊget af meget dårlig kundehåndtering, gentagne brud på aftaler og oplysninger, der ikke stemte overens med det faktiske forlÞb. Jeg oplevede lange ventetider uden opdateringer, manglende svar på mails og flere Êndringer i forklaringer undervejs.
Det mest alvorlige var, at min Tesla blev kÞrt til 0% batteri og transporteret langt vÊk uden mit kendskab eller samtykke til et eksternt vÊrksted. Bilen stod med lav batteriprocent i kulde, selvom Tesla direkte frarÃ¥der dette. Da jeg pÃ¥talte det, blev det afvist som âhysteriskâ, og der blev ikke taget ansvar.
Der var desuden prisafvigelse på aftalte dÊk, manglende tilbagemeldinger og generelt en oplevelse af manglende faglig indsigt i elbiler.
Selvom varmen(det reelle start problem) til sidst blev repareret, var det samlede forlÞb så uprofessionelt og utrygt, at jeg vil fraråde andre at benytte vÊrkstedet.
Fantastisk oplevelse ved mit senesteâŠ
Fantastisk oplevelse ved mit seneste service hos Dansk Turbo Teknik. Meget venligt og professionelt personale.
Professionals at solving complex technical problems
I have used DTT's services thrice now with different issues with my car. Every time they were quick, efficient and great at communicating everything they were doing. Even when they serviced the turbo charger, I could collect my car repaired in just a few days. I never had to come back because something they had fixed started to malfunction. A very nice experience overall.

Dansk Turbo Teknik A/S ããã®åç
Virkelig en rigtig god sÊlger
Virkelig en rigtig god sÊlger, det var som om, vi kendt hinanden i rigtig langtid.
Fik bilet synet med det samme. Super service !!!
Masser Hilsner fra det fynske <3

Altid venlig og imÞdekommende
Altid venlig og imÞdekommende. Yder en god service.
Arrogant people working there
Arrogant people working there, look down on you like youâre peace of garbage . But doesnât surprise me as Iâve heard a lot of different bad experiences with them. Be careful with them and definitely go with another car dealer if you donât want to be cheated on or feel humiliated.

SuverÊn service
SuverÊn service.
Jeg har her i sidste uge hentet min nye BMW X5 M.
Vil sige mange tak til Christian og Niels, for deres yderst tilfredsstillende arbejde.
God kommunikation, og kundekontakt.
Havde nogle justeringer jeg ville have lavet på bilen og fik det fixet og klaret uden problemer.
Fantastisk firma og en Fantastisk bil.
Mange Tak!
Super Service
Top service lige fra salgsleddet til vÊrkstedet.
De få småting der har vÊret, er blevet rettet hurtigt, professionelt og på tilfredsstillende vis af et smilende og imÞdekommende personale.
Kan anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service - altid. Min bil kÞrer som en drÞm. Tusind tak til Niels og team for fremragende servicering!
Vedligeholdelse af Êldre bil.
Har aldrig vÊret på vÊrkstedet, men har kÞbt en 20 år gammel Lupo, der har vÊret serviceret i alle årene af Dansk Turbo Teknik. Den er ifÞlge vores Lupomekanikker måske landets bedst vedligeholdte Lupo. Den kÞrer stadig 3.2 og har tydeligvis vÊret i meget kyndige hÊnder.

Dansk Turbo Teknik A/S ããã®åç
Leaset min bil på andet år nu
Leaset min bil på andet år nu, altid venlig rådgivning. Sindsygt skarpe mennesker på vÊrkstedet. Og har tit en lånebil i sidste Þjeblik! Du finder ikke et bedre sted at få fixet, eller leaset din bil.

Dansk Turbo Teknik A/S ããã®åç
God og hurtig service kan klartâŠ
God og hurtig service kan klart anbefales ð

ERFAREN, SMAGFULD OG TROVÃRDIG BILFORRETNING OG VÃRKSTED
DER ER MANGE GODE GRUNDE TIL MINE SÃRLIGE ANBEFALINGER AF
DANSK TURBO TEKNIK
DER YDES EN EKSTRA GOD SERVICE, OG DER BRUGES TID.
KULTIVERET TILGANG TIL KUNDERS BEHOV, BILER OG PRISER.
STORT UDVALG AF SÃRLIGE LUKSUS OG UNIKKE BILER OG GODE SMÃ
SMAGFULDE BILER.
BEDSTE OG HURTIGSTE SERVICE JEG HAR OPLEVET.
FANTASTISKE LÃ
NEBILER.
ÃKONOMISK FORNUFTIGE OG TILLIDSFULDE.
DE ER SINDSYGT SKARPE PÃ
AT FEJLFINDE OG FINJUSTERE BILERNE
MAN FINDER KUN GODE BILKÃB, MEN ENDNU MERE IMPONERENDE ER VÃRKSTEDET MED DE DYGTIGSTE MEKANIKERE MED MANGE Ã
RS ERFARING.
JEG VIL ALTID ANBEFALE DANSK TURBO TEKNIK, SÃRLIGT HVIS MAN ÃNSKER SIG BILER I EN SÃRLIG KLASSE OG I FORHOLD TIL VIRKSOMHEDS FLEX LEASING, SÃ
HAR DE UNIKKE TIBUD OG MANGE Ã
RS ERFARING OG SERVICE.