ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er nu kommet hos NordsjÊllands Automekanik igennem de sidste par Ã¥r og er altid blevet mÞdt med et smil og fantastisk kundepleje. Det har bÃ¥de vÊret ved stÞrre og mindre reparationer samt syn pÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
Jeg er kommet her i flere Ã¥r, med mange forskellige biler, og med alt fra dÊk/hjul skifte, fejlsÞgning og almindelig service og vedligeholdelse. Jeg bliver altid mÞdt af en positiv stemme og stor imÞd... ãã£ãšèŠã
Super lÊkkert vÊrksted. Kom en uge fortidligt, men vÊrkstedet var klar til at kunne kigge pÃ¥ min bil alligevel. Super venligt personale, udfÞre det aftalte job. De kommer samtidig med super gode ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er i konstant udvikling og hele tiden på forkant med hvad der sker i branchen I dag er vi 12 friske og top motiverede medarbejdere, som fÞlger alle fabriks-standarder og uddannelses krav. Vi har valgt Bosch Car service, da det giver os lejligheden til at servicere vores kunders biler til den helt rigtige pris med et af markeds bedste kvalitetsmÊrker. Ydermere tilbyder vi service og vedligeholdelse af enhver art, med mulighed for helt op til 1 års rente og afdragsfrihed. Det er vi meget stolte af og vil i fÊllesskab forsat forfÞlge vores mål om til stadighed at vÊre blandt de bedste i vores organisation. Vi er hele tiden meget bevidste om vores kvalitet, service og kunde pleje. Alle kunder skal have en god oplevelse ved at vÊlge os som deres total leverandÞr. Vi hos NordsjÊllands Automekanik, glÊder os til forsat at betjene vores mange nuvÊrende samt kommende kunder, rigtig god fornÞjelse med vores hjemmeside. Med venlig hilsen Personalet
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.nord-mek.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En service oplevelse i absolut topklasse
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til NordsjÊllands Automekanik. Fra fÞrste kontakt blev jeg mÞdt med en service, der var langt ud over det sÊdvanlige. Ejeren tog sig tid til at forklare alt grundigt, var Êrlig, professionel og gjorde en ekstra indsats for at sikre, at jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet.
Det er sjÊldent, man mÞder så hÞj en grad af integritet og kundeservice. Derfor undrer det mig også at lÊse nogle af de negative anmeldelser. Min oplevelse har vÊret det stik modsatte, og jeg har kun oplevet en ejer, der oprigtigt Þnsker at hjÊlpe sine kunder og levere et godt stykke arbejde.
Hvis du er i tvivl på grund af enkelte negative anmeldelser, vil jeg opfordre dig til selv at danne dig et indtryk. Min oplevelse har vÊret intet mindre end fremragende, og jeg vil uden tÞven bruge NordsjÊllands Automekanik igen.
5 stjerner herfra!
Altid god service og et smil nÃ¥r manâŠ
Altid god service og et smil når man ankommer.
Fusker
Han er et absolut afskyeligt menneske som fratager sig alt ansvar. Han skulle Montere et anhÊngertrÊk for 6500 kr og da jeg fik bilen tilbage var halvdelen af min advarselslamper tent samt mit tankdÊksel kunne ikke lukke Han fratog sig alt ansvar med det samme og prÞvede at bilde mig ind, at min bil skulle til syn om lige om lidt selvom der er et halvandet Ã¥r til. han pÃ¥stÃ¥r min trÊkaksel var lige ved at give ud og den skulle skiftes med det samme. Han tilbÞd at tage et kig pÃ¥ bilen men Jeg stolede ikke pÃ¥ ham, og havde fornemmelsen af at han prÞvede at tage rÞwen pÃ¥ mig. SÃ¥ jeg tog den til en anden mekaniker for at dokumentere hvad der var gÃ¥et galt og fÃ¥ det fikset, Det viser at der var nogle ledninger der ikke var monteret korrekt og havde lammet halvdelen af nervesystemet pÃ¥ bilen, og de havde Þdelagt dÊkselslÃ¥sen da de tog mit yderpanel af, Yderligere Var det ikke sÃ¥ alvorligt med trÊkakslen som der var pÃ¥stÃ¥et. Reparationen af bilen kostet 5.400 kr fordi den elektriske fejl var svÊr at finde og en computerlÊser kunne ikke lÊse problemet, Da jeg vÊnde tilbage til automekanik Flegnede han fuldstÊndig sidelÊns og sagde min mekaniker fra Super DÊk var (fuldstÊndig inkompetent Idiot og computeren kunne sagtens finde Fejlene og han vil ikke hjÊlpe med noget af regningen) ordret. SÃ¥ HOLD JER VÃK med mindre i godt kan lide at fÃ¥ hovedpine og brÊnde jeres penge
Grymt bra service!!
Grym Service, snabb och smidiga löste mina dÀck på en gång! Rekommenderas starkt!
Jeg kan kun anbefale NordsjÊllandsâŠ
Jeg kan kun anbefale NordsjÊllands Automekanik. Motoren på vores Ford brÞd sammen. De autoriserede Ford-vÊrksteder forklarede, at det var en kendt fejl ved modellen, og at vi skulle have en ny motor til over 100.000 kr. Men på NordsjÊllands Automekanik kunne deres mekanikere ganske enkelt reparere motoren for 1/4 af prisen. Det er nu 2 år siden, og den kÞrer fint.
Igen igen igen kan jeg konstatere
Igen igen igen kan jeg konstatere, at NordsjÊllands Automekanik APS virkelig forstår at servicere kunderne på en super hurtig og professionel måde. Det er bare en fornÞjelse og samtidig bliver det gjort til sÊrdeles rimelige priser. Kan virkelig godt forstå, at så mange kunder har fået Þjnene op for dette autovÊrksted.
Altid god service
Altid god service. De har serviceret min biler gennem de sidste 10-15 Ã¥r altid upÃ¥klageligt, transparent og Êrligt - og naturligvis ogsÃ¥ til en god pris ð
Super god og hurtig service, venlig betjening
KÞrte forbi fredag eftermiddag efter arbejdstid og kort fÞr NAâs lukketid for at bestille tid til aircondition service.
- Skal vi tage den med det samme?
- Har I tid nu? Ka i nå det i dag?
- Ja det kan vi godt.
Tusind tak siger jeg bare. Her kommer jeg meget gerne igen.
Et virkelig godt autovÊrksted
Jeg fÃ¥r altid en god og trovÊrdig behandling. Ventetiden ved dÊkskifte er altid overkommelig og sÃ¥ er der gratis kaffe og fornuftige priserð
Jeg kan kun anbefale NordsjÊllands Automekaniker.
Rigtig god service
Rigtig god service! Fin atmosfÊre og altid en rar modtagelse!
Hurtigt og godt arbejde
Virkelig god service og venligâŠ
Virkelig god service og venlig betjening og bilen kom tilbage efter service rengjort inden. Det er altud nemt at få tid indenfor en rimelig tid.

NordsjÊllands Automekanik ããã®åç
Jeg har haft min bil pÃ¥ et andetâŠ
Jeg har haft min bil pÃ¥ et andet vÊrksted og de har fejlsÞgt min bil og sÃ¥ ville jeg have min bil pÃ¥ et andet vÊrksted, sÃ¥ kÞrt jeg den til NordsjÊlland automekanik de fandt sÃ¥ et andet fejl som kostede mig halve prisen. Jeg er mega tilfreds med jeres service og jeres god priser og fremover er det kun jer der laver mine biler. Jeg kan 100 % anbefale jer ð.

Tak for god service!
Bosch car service i AllerÞd er det eneste vÊrksted som vi bruger til vores bil. Vi er fuldt ud tilfredse med behandlingen samt håndtering af vores bil. Super venligt personale og dygtige medarbejdere.

Jeg må Êrligt erkende
Jeg må Êrligt erkende, jeg haft en del biler, og det er desvÊrre ikke altid jeg har haft heldet med mig. Men så mÞdte jeg Shahram, manden der altid har vÊret behjÊlpelig, tilgÊngelig, trovÊrdig og sidst men ikke mindst meget beroligende. Han har altid stået klar hvis der har vÊret behov for hjÊlp til mine biler, altid komme med hans personlige anbefalinger af biler, og lige siden jeg tog hans råd til mig har jeg slet ikke haft de samme problemer.
Ikke nok med det, så er det klart de skarpeste priser på markedet og klart det stykke arbejde jeg blindt har kunne stole på er blevet gjort til perfektion, så når jeg har hentet min bil igen, efter en tur hos Shahram, trygt har kunne sÊtte mig ind i den, uden bekymringer om hvorvidt den går i stykker igen lige på det punkt der var årsagen til den skulle derind.
Han har for nyligt hjulpet mig med at finde min drÞmme bil, jeg kom med Þnsker og forestillinger om hvordan jeg forstillede mig bilen, og hvor meget jeg kÞrte da mit arbejde krÊver meget kÞrsel og samtidig vil man gerne have en lÊkker bil da man bruger meget tid i den med mit erhverv, og bum, 2 dage efter listede der sig en mail i min indbakke med lige prÊcis den bil jeg kunne tÊnke mig og jeg blev forelsket med det samme.
Super godt arbejde, trygt og behageligt kundeservice, og sidst men ikke mindst man bliver altid mÞdt med et smil når man trÊder ind i vÊrkstedet, hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg klart gjort det!

NordsjÊllands Automekanik ããã®åç
Jeg havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bosch Car Service i AllerÞd på Gydevang 2-4. Fra starten var personalet meget imÞdekommende og professionelle. Jeg fik hurtigt en tid til service, og de var meget grundige i at forklare, hvad der skulle gÞres ved min bil, og hvorfor det var nÞdvendigt.
Jeg fÞlte mig tryg og de gav mig en Êrlig vurdering af bilens tilstand. Selve arbejdet blev udfÞrt hurtigt, og jeg blev lÞbende opdateret om status. Priserne var også fair i forhold til kvaliteten af servicen, og jeg blev ikke mÞdt med uventede omkostninger.
Samlet set er jeg meget tilfreds med den service, jeg fik, og jeg kan varmt anbefale Bosch Car Service i AllerÞd til alle, der sÞger et pålideligt og kompetent autovÊrksted.

NordsjÊllands Automekanik ããã®åç
Fantastisk service og fair priser!
Jeg har brugt dette autovÊrksted flere gange, og hver gang har jeg haft en rigtig god oplevelse. Ejeren, Shahram, er altid venlig, imÞdekommende og yder en fremragende service. Han tager sig tid til at forklare tingene og sikrer, at man fÞler sig tryg ved både reparationer og priser.
Kvaliteten af arbejdet har altid vÊret i top, og priserne er yderst rimelige. Det er tydeligt, at Shahram og hans team går op i kundetilfredshed og faglig stolthed. Jeg kan varmt anbefale vÊrkstedet til alle, der sÞger en pålidelig og professionel mekaniker!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã