Ik werk al ruim een half jaar voor Daan in de zorg. Voorheen als manager. Nu tijdelijk uitvoerend. Altijd positieve ervaringen gehad Mijn contactpersoon in Amsterdam, Donna Kleene, combineert... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hele fijne ervaring met DAAN, word goed naar je geluisterd en naar je wensen gekeken en er ook werkelijk wat mee gedaan. Heb een super fijne contact persoon Suus leuke band mee, bied altijd een luiste... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
連絡先
オランダ
- daan.eu
Professioneel en menselijk
Ik werk al ruim een half jaar voor Daan in de zorg.
Voorheen als manager. Nu tijdelijk uitvoerend.
Altijd positieve ervaringen gehad
Mijn contactpersoon in Amsterdam, Donna Kleene, combineert professionaliteit met menselijkheid door onder andere mee te denken en snel te handelen.
Hierdoor is de samenwerking altijd vlot, prettig en effectief.
Daan is absoluut aan te raden als je graag wilt werken en flexibel wilt blijven.
Kennismakingsgesprek met Laura
Ik heb een heel fijn kennismakingsgesprek gehad met Laura. Er werd echt de tijd genomen om mij als onderwijsprofessional beter te leren kennen en er wordt regelmatig contact met mij onderhouden.
Heel leuk bedrijf
Heel leuk bedrijf met behulpzame medewerkers, Stijn heeft mij goed geholpen!
Eerste baan door Daan
Dankzij Barbara heb ik mijn eerste baan gevonden! Door haar inzet en betrokkenheid werd ik gekoppeld aan mijn huidige werkgever. Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist precies de juiste match te maken.
Tijdens mijn detacheringstijd werd ik ook goed begeleid door Stijn. Hij stond altijd klaar voor vragen, dacht mee waar nodig en zorgde voor een prettige en duidelijke communicatie.
De persoonlijke benadering en fijne samenwerking maken dat ik DAAN zeker kan aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een baan!
Fijne samenwerking met Daan Groningen
Fijne samenwerking met Daan Groningen. Professioneel, snel en duidelijk in communicatie. Zeker aan te raden!
E.Grootjans
Bij Daan vestiging in Amsterdam staat mijn contactpersoon Lotte altijd voor mij klaar. Bij Daan wordt er zorgvuldig gekeken welke opdrachtgever erbij je past. Werkplezier staat bij hun hoog in het vaandel. Ik werk met veel plezier voor Daan en dat hoop ik nog veel jaren te mogen doen. Daan zet hun werknemers op een voetstuk. Je voelt je gehoord en er wordt met je meegedacht. Bedankt Daan Amsterdam en Lotte die de vestigingsmanager is van Daan Amsterdam dat jij en je team altijd er voor mij zijn. Jullie zijn voor mij ook de leukste.
Graag deel ik mijn positieve werkervaring bij Daan en Mercatus
Graag deel ik mijn zeer positieve ervaring die ik sinds 1 oktober 2025 op doe bij @Daan als detacheringsbedrijf en bij @Mercatus mijn huidige opdrachtgever. In beide omgevingen voel ik mij enorm gewaardeerd en gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen.
De sweer die ontstaat in het contact met @Barbara en @Stijn van @Daan staat voor een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. Er wordt niet alleen gekeken naar mijn professionele ontwikkeling, maar ook naar mijn persoonlijke wensen en ambities. De communicatie is altijd open en transparant, en ik heb het gevoel dat er echt naar mij geluisterd wordt. Dit zorgt voor vertrouwen en een fijne samenwerking.
Bij @Mercatus ervaar ik dagelijks een open, enthousiaste, inspirerende en professionele werkomgeving. Ik werk samen met betrokken collega’s die zich inzetten voor een maatschappelijk belangrijk doel. De sfeer is collegiaal en ondersteunend, en er is volop ruimte om initiatief te nemen en mezelf verder te ontwikkelen. Het geeft mij veel voldoening om bij te dragen aan een organisatie die écht het verschil wil maken.
Wat voor mij het plaatje compleet maakt, de open samenwerking tussen het @Daan en @Mercatus. Er is duidelijk sprake van wederzijds respect en goede afstemming, wat mijn werkplezier alleen maar vergroot.
Kortom, ik ben zeer dankbaar voor de kansen die ik krijg en werk met veel plezier voor beide organisaties. Ik kan deze combinatie van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele, betrokken en inspirerende werkomgeving.
Bert Haveman
Mijn contactpersoon Zuen is echt een topper. Ondanks mijn minnetjes kon ik op haar rekenen altijd samen een oplossing. Ik hoop dat zij nig langer mijn contactpersoon binnen Daan blijft.
Mijn contactpersoon Zuen is echt een toppet
Fijne samenwerking
Fijne jonge mensen om mee samen te mogen werken. Kon voor al mijn vragen snel terecht. Heel fijn!
Sindskort werk ik bij Daan
Sindskort werk ik bij Daan. En ik ben er heel goed ontvangen. Er was direct een fijne en goede klik, bij het eerste gesprek al.
Ook mijn contact persoon, Bonno Meijer is een topper. Hij luistert naar mijn wensen en denkt met mij mee. Komt met de nodige informatie en/of feedback en ik kan altijd bij hem terecht met vragen en/of opmerkingen. Ook als hij afwezig is, nemen zijn collega's het over en wordt ik altijd wel gehoord.

Daan からの回答
Lieve Amber je krijgt van mij 5 sterren…
Lieve Amber je krijgt van mij 5 sterren omdat je altijd een luisterd oor voor me hebt . Als ik.je vraag om iets uit te zoeken voor mij is dat nooit teveel gevraagd. Ik zou je zo aan anderen kunnen voirstellen. Wat ik fijn vind is dat je je altijd aan je woord houd. Ik vind de samenwerking erg goed. Weing op te merken. Hoop dat dit zo blijft

Goede ervaring met Daan
Ik heb een fijne ervaring gehad met Daan. De communicatie was duidelijk en ze reageren snel op vragen. Ze luisteren goed naar wat je zoekt en denken met je mee. Ik voelde me goed geholpen tijdens het hele proces

Fijne werkgever
Fijne werkgever! Vanaf het begin warm ontvangen en altijd fijne laagdrempelige communicatie!

Daan からの回答
Bij Daan kun je als leerkracht ingezet…
Bij Daan kun je als leerkracht ingezet worden op plekken die bij je passen. In overleg wordt de passende doelgroep gekozen en kom je mogelijk op verschillende plekken in het onderwijs en is er veel variatie binnen verschillende teams. Dit zijn mooie ervaringen en heerlijk divers.

Daan からの回答
Daan is een uiterst plezierige…
Daan is een uiterst plezierige werkgever. Om te beginnen komen ze hun afspraken na: een man een man, een woord een woord. Daarnaast heb ik mogen ervaren dat ze niet alleen werkgever zijn, maar zich ook opstellen als partner van ‘hun mensen’. Ze leveren een bijdrage aan de ontwikkeling via een divers trainingsaanbod en staan ze bij wanneer dit nodig is.

Betrouwbaar en laagdrempelig
Een zeer betrouwbare en laagdrempelige bedrijf, met ontzettend aardig en betrokken individuele contactpersonen. Korte lijnen en heel duidelijke en transparante bedrijfsstructuur.

Fijne samenwerking met Daan
Fijne samenwerking met Daan! Fijn dat de accountmanagers, in het bijzonder Josephine, aansluiten bij het sollicitatie proces en hierdoor ook echt leerling trekken uit de wensen van de opdrachtgever.

Daan からの回答
Daan is de beste uitzend bureau voor mij
Mijn ervaring met Daan is super fijn en professioneel. Ben al 6 jaar werkzaam voor Daan en tot heden heb ik niks te klachen. Communicatie is super fijn. En hun houden echt rekening met jou, je situatie en wat jij wilt. Daan heeft een plek in mijn hart.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。