Ben werkzaam voor Daan Utrecht. En buiten dat het een fantastische werkgever is, helpen we mensen vol energie aan de leukste banen! Super blij hier te werken
M.P. Lindostraat 4, 3532 XE Utrecht, Utrecht, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Vanaf moment één een goed gevoel gekregen bij de partij DAAN, kan mogelijk aan de naam liggen ;). Hele fijne gesprekken gehad, verschillende mogelijkheden besproken en bekeken. Nu, uiteindelijk... もっと見る
企業が回答しました
Door Daan, en vooral door Sander Uiterdijk, kon ik aan de slag als docent Frans. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd en persoonlijk. Sander en het team van Daan waren altijd vriendelijk, b... もっと見る
企業が回答しました
Geweldige samenwerking gehad met Nina van Daan. Ze luistert aandachtig, denkt mee in passen- de oplossingen en houdt bij het vinden van opdrachten uitstekend rekening met zowel mijn ervaring als m... もっと見る
企業が回答しました
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
M.P. Lindostraat 4, 3532 XE, Utrecht, Utrecht, オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Daan - Utrecht からの回答
Team Daan Utrecht staat altijd voor je klaar.
Het is een topteam met hoge kwaliteit en enorme betrokkenheid.
De sfeer is ontezettend goed in het prachtige nieuwe pand.

Daan - Utrecht からの回答
Geweldige samenwerking gehad met Nina van Daan.
Ze luistert aandachtig, denkt mee in passen- de oplossingen en houdt bij het vinden van opdrachten uitstekend rekening met zowel mijn ervaring als mijn wensen. Een fijne en professionele partner om mee samen te werken!

Daan - Utrecht からの回答
Hele fijne organisatie, met aandacht voor jou als persoon. Super aardige en professionele dames en heren die overal en altijd voor je klaar staan!

Daan - Utrecht からの回答
Fijne groep mensen. Ze hebben me goed geholpen! Heel blij mee, thnks.

Daan - Utrecht からの回答
Daan Utrecht is er echt voor jou. Ze luisteren, denken en helpen vervolgens ontzettend goed mee met wat het beste bij jou past.

Daan - Utrecht からの回答
Daan is een dynamisch bedrijf waar mijn zoon al enige tijd werkzaam is. Het idee om de moeders rond moederdag op de werkvloer uit te nodigen vind ik fantastisch. Zo geweldig om te zien wat de baan van je zoon/dochter werkelijk inhoud.

Daan - Utrecht からの回答
De samenwerking met Daan heb ik als zeer positief ervaren. Het contact was vanaf het begin persoonlijk en vertrouwd. Daan luistert goed naar je wensen, waardoor de opdracht perfect aansluit. Kortom: een fijne en prettige samenwerking.

Daan - Utrecht からの回答
Daan is een bedrijf dat met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat.

Daan - Utrecht からの回答
Lacha heeft mij geholpen, en zij was echt een super toffe meid. Ze was vriendelijk, professioneel en had veel geduld. Ze deed meer dan haar best om mij goed te helpen en zocht echt gericht naar wat ik nodig had.
De samenwerking met Daan voelde daardoor heel prettig en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Daan - Utrecht からの回答
Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij DAAN Utrecht. Heel veel zin om te starten binnenkort.

Daan - Utrecht からの回答
Ik ben werkzaam voor Daan in de sector woondiensten en ik vind Daan echt een fijn bedrijf dus ik blijf hier voorlopig nog werken.

Daan - Utrecht からの回答
Werk al 4 jaar met veel plezier bij Daan utrecht. Super personeel, goed netwerk en er wordt naar je behoeftes geluisterd.10 van 10

Daan - Utrecht からの回答
Super fijne werkgever. Hecht team. Warm bad. Gave mensen. Let’s go mentaliteit.
Ik kan nog wel even doorgaan met superlatieven strooien.
De leukste. Toppers. Doorzetters. Vriendelijk.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。