ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dabba leverer god kvalitet Maden smager godt, og der er et bredt udvalg sÃ¥ selv de mest krÊsne ganer ikke bliver skuffede. Konceptet med at det leveres i smÃ¥ containere fungerer godt, og selvom vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DABBA betyder madkasse pÃ¥ hindi â hverken mere eller mindre. NÃ¥r du ved det, tÊnker du mÃ¥ske, at det er et lidt uambitiÞst navn til en moderne og visionÊr virksomhed som vores. Men vi har valgt navnet, fordi det i al sin enkelhed rummer hele vores mission. Vi vil give sÃ¥ mange hÃ¥rdt arbejdende mennesker som muligt de gode og Êrlige daglige madoplevelser, som de fortjener. I alt, hvad vi gÞr, lever vi efter det gamle mantra om, at âWhat you see is what you getâ. Det gÊlder ikke bare for den enkelte frokostservering, det gÊlder ogsÃ¥ for os som virksomhed. Hos DABBA er vi passionerede og dedikerede mennesker, der gÃ¥r op i detaljen fordi vi ved, at det er vigtigt. Vi gÞr os altid umage for at vÊre differentierede, relevante og inspirerende, og vi tror pÃ¥ enkelhed, naturlighed og gennemsigtighed i alt, hvad vi gÞr. âWHAT YOU SEE IS WHAT YOU GETâ Derfor lader vi en gulerod vÊre en gulerod. Vi trÊkker den op af jorden, nÃ¥r den er i sÊson, og behandler den med den respekt, som en gulerod fortjener. Vi koger den ikke til ukendelighed eller udskifter den med industrielt behandlede erstatningsprodukter. Hvis guleroden er dyrket Þkologisk, er det naturligvis et plus, men det vigtigste er, at den er frisk, smager godt â og ikke er flÞjet hjem fra Peru. Hos DABBA fjerner vi bÞvl, modstand og friktion i hverdagen. Men vi gÞr meget mere end det. Vi giver dig glÊden ved mÃ¥ltidet tilbage, ved at levere simple, Êrlige og veltillavede mÃ¥ltider, som holder hvad de lover. DABBA er det rigtige valg for alle, der er trÊtte af karakterlÞse og fantasiforladte buffeter, hvor kvantitet og madspild erstatter kvalitet og madglÊde. Vi tror pÃ¥, at mennesker ikke bare spiser for at blive mÊtte. Vi er ogsÃ¥ sultne efter sanseindtryk, overraskelser og fÊlles sociale oplevelser. Og for mange af os er der ogsÃ¥ en sammenhÊng mellem det, vi tror pÃ¥, og det, vi vÊlger at spise⊠Det skal der vÊre plads til og mulighed for. HVORFOR DABBA? Zero waste madkasse, som er en tiffin kasse vi bruger igen og igenâŠog igen. Frit valg af minimum 9 retter, som varierer fra dag til dag. GrÞn strÞm og tankegang â Vi bruger udelukkende grÞn strÞm og klimavenlige lÞsninger. Mindre madspild â 31% sammenlignet med traditionel buffet. Nemt at bestille, og afbestille. 24 timer inden levering. Levering til dÞren og til tiden, med zero emission levering og cykler sidder ikke fast i trafikken. Bredt udvalg af tilkÞbsmuligheder. Fx mÞdeforplejning og privatkÞb. Fokus pÃ¥ Ã¥rstidens rÃ¥varer og Þkologi (30-60%). Samlet faktura og lÞbende regnskab over jeres valg. Zero waste â lad evt. madrester blive i emballagen. Vi sender det til DAKA Refood.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
1) Kommer aldrig til tiden som planlagt
1) Kommer aldrig til tiden som planlagt
2) Gentagende gange forglemmelser på bestilte madkasser.
Absolut den bedste frokost ordning.
Absolut den bedste frokost ordning jeg har prÞvet til alle mine kollegaer (+ 110 pers) alle vÊlger personligt selv ud fra deres 9 forskellige inspirerende og varrierede menuer, vi undgår madspil, ( fra de vanlige buffetter havde vi fÞr flere 100 kg madspild ) vi har ingen opvask ud over bestik - super service og direkte levering til dÞren, samt afhentning af det beskidte dagen efter. Har nu fået fra Dabba i mere end 2 år.
Vi fÃ¥r ALTID en super service af alleâŠ
Vi får ALTID en super service af alle Dabba medarbejderne - både chauffÞren og i kundeservice. TAK for det.
Really rude service, sold out of food, waste of time
Really rude service, was waiting around for someone to take my order, and when finally someone looked in my direction, I told the guy it was my first time here and asked what the specials were, as they're just called "Meal" and "Sandwich" and he looked at me like I was a complete moron and then proceeded to tell me they were sold out of food. Mind you, an hour and 15 minutes before their closing time
Dabbas mad er enormt lÊkkert
Dabbas mad er enormt lÊkkert; varierende, farverigt og smagfuldt. Der er rigtig god kundeservice, og leveringen fungerer optimalt, til tiden og med god service. Simpelthen helt perfekt koncept
Vi er glade for at benytte Dabba
Vi er glade for at benytte Dabba - nu i et års tid. Det er dejligt at kunne vÊlge mellem 9 forskellige frokostretter, så der er lidt for enhver smag. Retterne er velsmagende og varierende, og det er dejligt at slippe for madspild. Administrativt er det meget nemt, da kollegerne selv bestiller i appen. Desuden er jeg meget glad for samarbejdet med isÊr Casper, som altid kan hjÊlpe, når vi har glemt af få bestilt frokost. Så 5 stjerne her fra os i Fiftytwo.
Dabba leverer god kvalitet
Dabba leverer god kvalitet
Maden smager godt, og der er et bredt udvalg så selv de mest krÊsne ganer ikke bliver skuffede. Konceptet med at det leveres i små containere fungerer godt, og selvom vi i starten tÊnkte at den lille portion kan vi da umuligt blive mÊtte af, så har det vist sig ikke at vÊre tilfÊldet.
Fedt koncept
Jeg kan godt lide konceptet. Arbejder hjemmefra et par gange om ugen, så det er perfekt, at man kun betaler for den mad, man reelt har brug for. Derudover synes jeg også, at udvalget er godt.
Velsmag
Virkelig lÊkker mad - masser af smag i både varme og kolde retter. Jeg har fået frokost fra Dabba i et par uger nu og oplever stor variation. MetalbÞtterne fungerer godt - til forskel fra Êrgerlige plast og paplÞsninger. Det er nemt at bestille, og det er genialt, at man bare kan aflevere evt. rester tilbage i metalbÞtterne, så vi slipper for at bakse rundt med madrester på kontoret.
Genialt koncept som sÊnker madspild ogâŠ
Genialt koncept som sÊnker madspild og som giver god variation i maden.
Vi er meget tilfredse med voresâŠ
Vi er meget tilfredse med vores frokostordning hos Dabba. Det er en kÊmpe fordel at vores medarbejdere selv vÊlger deres frokost via app'en. Stort set alle hensyn kan dÊkkes af Dabba. Kundeservice er lyttende og retter hurtigt ind, hvis vi har en lille udfordring eller et Þnske. Super bÊredygtig lÞsning.
Fantastic service and very flexible inâŠ
Fantastic service and very flexible in terms of allergies and how many lunches need to be delivered each day. Only lunch provider in Aarhus that fits the needs of our office that has anything between 5 and 15 people in the office any given day.
Super lÊkker frokost
Dabbas frokostordning er super lÊkker og varieret. Der er altid rigelig med mad så både store og små kan blive mÊtte.
SuperlÊkker og varieret frokostordning.
SuperlÊkker og varieret frokostordning.
Maden er varieret, spÊndende og virkeligt smagfuld.
Vi har nu fået mad fra Dabba i 8 måneder, og er meget tilfredse.
Super sÞd og tilgÊngelig kundeservice.
Deres app fra Kanpla fungerer perfekt, og gÞr det nemt at vÊlge imellem de 9 forskellige daglige tilbud.
Kan absolut anbefales
God og fleksibel madordning
God og fleksibel madordning, hvor hver medarbejder kan vÊlge sin dagens ret via appen. Altid imÞdekommende, hvis vi ringer med en glemt bestilling eller et sÊrligt Þnske ifm firmaevents. Stor anbefaling herfra!
Fungere bare
Fungere bare - nemt for alle, ingen oprydning eller "stillen frem" - god og varierende mad.
LÊkkert koncept, lÊkker mad
Super frokostordning, der med ni forskellige muligheder hver dag gÞr det let at finde noget, man kan lide. Og et stort plus, at vi ikke lÊngere smider flere kilo mad ud hver dag, som tilfÊldet var, da vi havde en buffet-ordning.
Super koncept og lÊkkert mad
Min arbejdsplads på ca 100 ansatte har i tidens lÞb prÞvet mange forskellige catering firmaer som oftest gik ned i kvaliteten efter nogle måneder.
For et par år siden skiftede vi endelig til Dabba, og er stadig begejstrede for maden. God kvalitet, god variation, super koncept som også virker i praksis. Og maden smager virkelig godt - jeg taler personligt som vegetar, men jeg tvivler på at en kok på stedet kan gÞre det bedre. Salater er meget varierende og inspirerende - faktisk er flere af mine kollegaer skiftet til at spise vegetarisk mad til frokost!
Generelt lÊkkert og veltilberedt mad
Generelt lÊkkert og veltilberedt mad, der er over middel. Maden er generelt vÊsentlig bedre end hvad man kan få fra tilsvarende konkurrenter.
Der er dog nogle få kritikpunkter:
- Enkelte gange er klistermÊrker fra mÊrkering kommet med i maden.
- Enkelte gange er plastik fra emballage/låg kommet med i maden.
- Enkelte gange har fÞdevarerne ikke vÊret ordentlig rengjorte for sand/jord.
Herudover kan de forbedre deres mad yderligere, hvis de har fokus på nedenstående:
- Maden skal vÊre varmere ved levering, den har tit vÊret halv lunken eller nÊrmest kold. Det kan dog heldigvis lÞses med 30-60 sek i mikrobÞlgeovn.
- Der leveres ofte ikke nok sauce til tilbehÞret, hvilket kan gÞre madoplevelsen lidt tÞr, og saucen er ligeledes nogle gange lidt for tyk.
- MÊngden af tilbehÞr (kartofler, pasta, ris m.fl.) er ikke altid tilstrÊkkeligt set i forhold til det Þvrige. Her er der dog sket lidt forbedringer over tid, men stadig.
- Tre halve med pålÊg er simpelthen for lidt, hvorfor ikke fire i stedet?
- Flere gange er der ikke blevet leveret en flere af de bestilte portioner.
FÞler mig sat tilbage til 80`erne
FÞler mig sat tilbage til 80`erne, hvor man også dyrkede rÞdbedebÞffer etc. Der kommer et punkt, hvor det hele bare kammer over. Man kan sagtens lave sund og lÊkker mad og tage hensyn til miljÞet. Men alting med måde.

Dabba ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹