レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AltsÃ¥ 14forskellige ting kan du fÃ¥ i din kebab, hvis man Þnsker - alt fra rÞdkÃ¥l- lÞg med persille og sumak- tomater- agurk- iceberg- syltede mild peber- syltede stÊrk peber- syrlige cornisoner- humu... もっず芋る

HjernedÞd kebab! hvergang jeg kommer og bestiller mad er kvaliteten samt kundeservice i top. Medarbejderne er nemme at komme i kontakt med og de gÞr sig virkelig umage pÃ¥ forstÃ¥ din bestilling. Jeg fo... もっず芋る

LÞgnere og snydere!.. Min mobils sporeenhed bÃ¥de pÃ¥ google og samsung pingede den hos dem.. De siger nej og jeg gÃ¥r ind i 7eleven, og vupti sÃ¥ rykkede mobilen sig over i busken.. Hold pÃ¥ jeres egendel... もっず芋る

Verdensklasse kebab Jeg har vÊret her af nogle omgange nu, og jeg mÃ¥ bare sige det er det bedste jeg har prÞvet i lang tid, servicen her et altid i top og man fÞler sig altid mere end velkommen ud... もっず芋る

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Mange muligheder

Altså 14forskellige ting kan du få i din kebab, hvis man Þnsker - alt fra rÞdkål- lÞg med persille og sumak- tomater- agurk- iceberg- syltede mild peber- syltede stÊrk peber- syrlige cornisoner- humus- Chile- feta ost- granatÊble melasse og valg fri dressing
Ret utroligt faktisk wauw

2025幎4月18日
自発的なレビュヌ

Nye ejere med nyt vision!

Nye ejere med nyt vision!

Jeg plejede altid at komme hos kebab stationen når tiden var knap, men kvaliteten gik hen og blev ringe gennem årene INDTIL de nye ejere der levere knivskarpe madvarer hver gang, kom til! Jeg må sige de virkelig har sat sig ind i at omrokere virksomheden og det har tydeligvis betalt sig! Maden er top kvalitet, god indforståede service og samtlige muligheder for tilfÞjelse af adskillige tilbehÞr.

Jeg ville klart anbefale kebabstationen hvis du er ude efter mad der efterlader tilfredshed og glÊde

2025幎4月14日

HjernedÞd kebab

HjernedÞd kebab! hvergang jeg kommer og bestiller mad er kvaliteten samt kundeservice i top. Medarbejderne er nemme at komme i kontakt med og de gÞr sig virkelig umage på forstå din bestilling. Jeg foretrÊkker normalt deres shawarma, men jeg kan trygt sige alt andet af deres kÞd er lige så godt!

2024幎4月12日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice og en slatten durum

Jeg tog hen for og kÞbe noget aftensmad og blev mÞdt af en der fortÊller mig at det er respektlÞst at snakke i telefon mens jeg venter på min mad. Selvom jeg svarede på hvad jeg ville have i når de spurgte. Jeg kommer hjem med en slatten durum hvor kylling ligner den lige er blevet optÞet og den har ingen smag. Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gÞre det.

2024幎4月1日
自発的なレビュヌ

kvaliteten er sq god men du får godt

kvaliteten er sq god men du får godt nok også lov til at betale... en box 55 kr i den er der sovs for 4 kroner pomfritter for 3 kroner og 50 gram kebab så 48 kr for 50 gram kebab det er voldsomt dyrt... isÊr når kilo pris for 1kg Shawarma Spyd er under 200 kr for privat personer ... de et firma der ingen moms og indkÞb er også billigere for dem ... ku sq godt vÊre man sq begynde og sÊlge kebab

2024幎2月19日
自発的なレビュヌ

Stort menukort, lÊkker kebab og god betjening!

Stort menukort med både super god shawarma, kebab pommes frites, og meget mere.
Det der gÞr dem 5 stjernede er dog ikke kÞdet, men blandingsforholdet og blandingen mellem kÞd og grÞnsager i pitaen.
Betjeningen er i top, hurtig og med god humor.

Har spist hos dem i 15+ år og kÞrer gerne en tur fra KÞbenhavn for at besÞge dem.

2023幎3月23日

Verdensklasse kebab

Verdensklasse kebab

Jeg har vÊret her af nogle omgange nu, og jeg må bare sige det er det bedste jeg har prÞvet i lang tid, servicen her et altid i top og man fÞler sig altid mere end velkommen udover det smager deres mad bare sindsygt godt og de tager sig god tid til at gÞre deres kunder tilfredse, jeg vil virkelig anbefale det.

2023幎3月21日

NordsjÊllands bedste kebab

NordsjÊllands bedste kebab. Har spist der gennem Ã¥rene, ogsÃ¥ nÃ¥r der har vÊret forskellige ejere. Men jeg mÃ¥ indrÞmme at de her pÃ¥ det sidste har de virkelig leveret varen. Alt i alt smager det lige som det skal og service er top kvali💯

2023幎3月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ