Jeg kan meget varmt anbefale DABEA! DABEA er et gennemgÃ¥ende professionelt ejendomsadministration selskab. De er yderst kompetente, servicemindede og tilgÊngelig. (meget fine svartider) Vi -... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er netop skiftet fra Vores Administration til DABEA. De er lidt dyrere, men ellers har vi indtil videre kun godt at sige. De har mÃ¥ttet samle restancer op pÃ¥ 148.000kr fra forrige administrator... ãã£ãšèŠã
Yderst tilfreds med Dabea De er altid til rÃ¥dighed nÃ¥r vi ringer og vender tilbage hurtigst muligt. Dabea har konsekvent hjulpet os med udfordringer af af forskellig karakter. Vi bliver mÞdt af k... ãã£ãšèŠã
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale DABEA som administrator. Efter en simple mÊgler forespÞrgelse, fik vi fremsendt en samlet regning pÃ¥ 10.000 kr. Min mÊgler og jeg, kom med indsigelser mod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er jeres professionelle ejendomsadministrator, som har styr på de administrative opgaver i foreningen. Vi er specialister i ejerforeninger, grundejerforeninger og andelsboligforeninger - så vi kan lÞse de daglige administrative opgaver hurtigt og effektivt. Vi står samtidig klar til at besvare jeres henvendelser og stÞtte bestyrelsen med rådgivning og sparring. Vi kender vilkårene for arbejdet i en frivillig bestyrelse i en travl hverdag. Derfor lÊgger vi vÊgt på at svare hurtigt og vÊre til rådighed, når det passer jer. Så får I overblik og overskud til at gÞre jeres forening til en stÊrk og sund forening, hvor det er rart at komme hjem.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DABEA er et gennemgående professionelt ejendomsadministration selskab
Jeg kan meget varmt anbefale DABEA!
DABEA er et gennemgående professionelt ejendomsadministration selskab. De er yderst kompetente, servicemindede og tilgÊngelig. (meget fine svartider)
Vi - en ejerforening - der efter mange års tilhÞrsforhold til et administrationsselskab, skiftede til DABEA - i fÞrste omgang fordi de tilbyder et intranet der kan tilpasses vores behov og prismÊssigt er meget konkurrencedygtig.
Det har vist sig at vÊre en kÊmpestor gevinst!, som vi har haft glÊde af de sidste 2 år
De yder service af meget hÞj professionel karakter.
Om det handler om daglig regnskab, juridiske spÞrgsmål, regnskabsmÊssige opgÞrelser, erfaring fra andre ejerforeninger, udviklingsopgaver - ja så er de altid gode til sparring og besidder et stort netvÊrk af kompetente krÊfter, skulle de få brug for det.
Keep it simple - og professionelt!
Vi er en lille ejerforening på 23 lejligheder, der var godt trÊtte af en til tider svingende service fra tidligere administrator, kombineret med hÞje priser for opgaver, som de fleste i dag ved, at AI kan klare på få sekunder.
DABEAs fokus på digitale lÞsninger, der letter administrative arbejdsgange m.v. var en afgÞrende faktor for vores valg af ny administrator for lidt over 1 år siden, da det derved også blev en betydelig billigere lÞsning, end den vi havde haft tidligere.
At vi så har oplevet, at der udover digitale lÞsninger samtidig modtages en stabil personlig service, når dette er nÞdvendigt, er et yderligere plus ved vores samarbejde med DABEA.
Flemming JÞrgensen
Formand for Ejerforeningen Kvints Allé 3
Stor anbefaling herfraâŠ
De har måttet samle restancer op på 148.000kr fra forrige administrator, og har i det hele taget hjulpet med at få skabt klarhed og gennemsigtighed i vores Þkonomi- noget vi desvÊrre manglede!!
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.
Yderst tilfreds med Dabea
Yderst tilfreds med Dabea
De er altid til rådighed når vi ringer og vender tilbage hurtigst muligt.
Dabea har konsekvent hjulpet os med udfordringer af af forskellig karakter. Vi bliver mÞdt af kompetence, hÞj service og en villighed til at stÞtte.
Kan kun anbefale Dabea nok!
Digitalt, effektivt og nÊrvÊrende â vi er meget tilfredse med DABEA
Vi skiftede sidste Ã¥r til DABEA efter mange Ã¥r med den samme administrator. Det har pÃ¥ flere mÃ¥der vÊret en rigtig god beslutning. For det fÞrste har vi opnÃ¥et en markant Þkonomisk besparelse â tÊt pÃ¥ 50â¯% â men det er ikke kun prisen, der gÞr forskellen.
Overgangen til en mere digital og moderne administrator har vÊret en fornÞjelse. DABEAâs platform er brugervenlig og overskuelig, isÊr regnskabsdelen, som gÞr det nemt for os i bestyrelsen at fÃ¥ et klart overblik over foreningens Þkonomi. Derudover har deres digitale kommunikationsvÊrktÞjer hjulpet os med at strÞmline den interne dialog i foreningen.
Vi oplevede lidt lÊngere svartider i starten, men det skyldtes primÊrt vores tidligere administrators manglende samarbejdsvilje i overdragelsesfasen â ikke DABEAâs indsats.
Det, der mÃ¥ske har overrasket os mest positivt, er den menneskelige kontakt. Selvom DABEA virker meget digitalt udefra, er de alt andet end anonyme. Vi har bÃ¥de vÊret forbi deres hyggelige kontor og haft dem pÃ¥ besÞg i foreningen. IsÊr vil vi fremhÊve Henrik, som har vÊret en fantastisk stÞtte under hele processen â sympatisk, tÃ¥lmodig og virkelig god til at sparre og forklare tingene, sÃ¥ alle kan vÊre med.
Alt i alt: Vi er meget tilfredse med skiftet og har indtil videre intet negativt at sige â og vi hÃ¥ber, det bliver ved sÃ¥dan. Stor tak til hele DABEA-teamet â og sÊrligt til Henrik.
Christian Dahl
Formand, A/B Strandlund II
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale DABEAâŠ
Jeg kan på ingen måde anbefale DABEA som administrator.
Efter en simple mÊgler forespÞrgelse, fik vi fremsendt en samlet regning på 10.000 kr.
Min mÊgler og jeg, kom med indsigelser mod den samlede regning, som på ingen måder står mål med arbejdet, som vel har taget 1-2 timer.
Ingen af os var blevet informeret om prisen inden, som ej heller tilgÊngelig andre steder.
Svaret fra DABEA, var trusler til min mÊgler om klage til Dansk EjendomsmÊglerforening og trusler om opfordinger til andre administratorer om ikke at udfÞre arbejde for mÊgleren.
Ingen dialog, kun trusler.
Så holder jer vÊk. Kig andre steder hen, hvor dialog er et vÊrktÞj.

DABEA ããã®åç
Dabea er virkelig âvÊrdi for pengeneâ.
Dabea er virkelig âvÊrdi for pengeneâ.
Altid hurtig venlig service.
God kvalitet i såvel regnskabsmÊssigt, generalforsamling, samt lÞsning af eventuelle daglige emner/udfordringer.
Kan varmt anbefales.
Mvh, Morten FÊster
VedbÊk Park
Hurtig og hjÊlpsom
Det allerbedste vi som andelsforening har gjort var at skifte til DABEA ejendomsadministration.
Hurtig og altid parate til at hjÊlpe. Meget kompetente, venlige og vender altid tilbage som lovet.
Deres platform er opbygget super brugervenlig og nem at overskue.
De bedste anbefalinger herfra.
Birgitte
Andelsforeningen Ved KlÞvermarken
Let og gnidningsfrit samarbejde
Jeg kan kun give Dabea mine varmeste anbefalinger.
Hele overdragelsproceduren og opstart mv. er forlÞbet smertefrit.
Hans Heltborg
formand ABF Gudenågården
Dobbelt så godt til den halve pris
Dabea gjorde mit bestyrelse arbejde dobbelt så nemt men til den halve pris.
Anbefaling af DABEA
DABEA leverer både hurtig service og meget kompetent boligadministration.
KÊmpe anbefaling!
Fremragende administration af vores grundejerforening. DABEA er markant billigere end vores forrige leverandÞr, deres platform er brugervenlig og vigtigst så er deres serviceniveau virkelig hÞjt. Der bliver svaret hurtigt tilbage og med altid kompetente svar. Stor anbefaling!
Mvh Martin (bestyrelsesmedlem, VedbÊk Park Vest)
Rigtig god og hurtig hjÊlp til salgetâŠ
Rigtig god og hurtig hjÊlp til salget af min lejlighed.
Morten arbejdede både aften og weekend for at hjÊlpe mig - Tusinde tak.
KAN Pà INGEN Mà DE ANBEFALE DEM TILâŠ
KAN PÃ
INGEN MÃ
DE ANBEFALE DEM TIL NOGEN!
Har haft en kÊmpe kamp med dem i forbindelse med salg af min andelsbolig. De glemmer hvornår pengene skal vÊre overfÞrt til mig. Det er mig der må rykke efter pengene i flere omgange.
De âglemmerâ at sige der er gjort en indsigelse, som de sÃ¥ krÊver for sent. Jeg har mÃ¥tte fÃ¥ advokat hjÊlp pÃ¥, for at modtage mine pengene, som i Þvrigt fÞrst blev frigivet en mÃ¥ned efter overtagelse.
Derudover tilbageholder de pengesumme over flere omgange uden at give besked om at de gÞr det.
Er vred og fÞler mig uretfÊrdigt behandlet af dem.

DABEA ããã®åç
DABEA er sÃ¥ uendelig meget bedre endâŠ
DABEA er så uendelig meget bedre end dem vi havde fÞr. Og koster det halve. De er proaktive og har desuden hjulpet os til bedre forsikringsaftale og bedre bankaftale. Serviceminded, personlig kontakt og udvikler lÞbende deres system til gavn for deres kunder.
God serviceoplevelse
Vores ejerforeningen er fra årsskiftet skiftet til Dabea og allerede inden overflytningen, har vi oplevet hurtig og kvalificeret service. En meget positiv oplevelse, da de sikrer at der er en 'rÞd tråd' i processen, via en fast kontaktperson. Nemt og enkelt :)
Anbefaling af Dabea Ejendomsadministration
Vi er en mindre ejerforening, som nu har mere end et års erfaring med samarbejdet med Dabea.
Allerede i forbindelsen med overgangen fra den tidligere administrator så vi, at der både var praktisk viden og fleksibilitet, og dette indtryk har holdt sig lige siden.
Vi kontaktes lÞbende ved vigtige begivenheder i omgivelserne og har i den forbindelse sparring mht. de mulige beslutninger.
Administrationssystemet er meget overskueligt og man har hele tiden et fint Þkonomisk overblik.
De daglige ekspeditioner og processer er nemme og fÞles sikre.
Vi har kun de bedste anbefalinger til at lade Dabea administrere jeres ejendom.
Henrik Nielsen, Formand
Carit Etlars vej
Frederiksberg
I sÊrklasse en positiv oplevelse!
I sÊrklasse en positiv oplevelse!
Vi er en mindre andelsforening med 15 andelshavere.
Vi skiftede medio 2022 fra Vopa til DABEA ApS, for komplet administration af vor forening.
Vi er blevet mÞdt med stor faglighed, professionalisme, og ikke mindst en pris som ligger vÊsentlig under markedet generelt.
Vi er meget tilfredse med vort samarbejde med DABEA, og har kun yderst positive anbefalinger at medgive DABEA ApS.
Mikkel Vitus
Formand
AB SnogegårdsvÊnget 23-29, 2820 Gentofte.
Skarpe priser, overskuelig IT, samt god og venlig service!
Hejsa!
Jeg sidder som formand i en mindre andelsboligforening i nordjylland. Og siden stiftelsen i 1987 indtil december 2020, har vi haft den samme boligadministrator(som også er vores bank).
Men efter flere år med gentagne pris stigninger og mindre og mindre service, samt at den lokale fysiske filial blev nedlagt(så vi til sidst alligevel kun havde email/tlf kontakt med dem) besluttede vi i bestyrelsen omsider i 2020 at prÞve kigge efter alternativer.
Og heldigvis for det!! :-D
Efter at have undersÞgt vilkårene hos flere forskellige boligadministratorer i landet, endte valget på DABEA.
De havde bl.a. den skarpeste pris af dem jeg undersÞgte, som betÞd vi hos os kom til at spare lidt over 33% på boligadministrations posten. Men da jeg lÊste DABEA's materiale, kunne jeg også godt lide, at de syntes at have forstået at boligadministration skal vÊre så nemt og ukompliceret som muligt, for de boende i en andels/bolig-forening. Hvilket var en positiv kontrast til det indtryk, vi efterhånden havde fået til vores hidtil faste administrator.
Vi erfarede da også hurtigt, at DABEA's IT system var hurtigere og lettere at overskue. Og dermed også nemmere at anvende end bankens(måske fordi det forrige system var meget prÊget af netop at vÊre lavet til en bank). Men også DABEA's regnskabsrapporter, var nemmere at overskue og lÊse, for ikke-regnskabs uddannede mennesker! ;-)
Og DABEA viste sig endda villige til at hjÊlpe foreningen med nogle praktiske ting, som medarbejderen hos forrige administrator ikke var interesseret i at hjÊlpe os med.
Så alt i alt...kan jeg her lidt over 1,5 år senere, 100% anbefale andre foreninger at give DABEA en chance. Vores erfaring er, at her får man både en administrator der ikke tager over-priser ifht. markedet og samtidig også er flinke at snakke med og hurtige til at svare, hvis man sender spÞrgsmål til dem.
Ps: NÃ¥ ja, en sidste ting.
Noget som vi ihvertfald ikke havde tÊnkt over/undersÞgt forud hos os, er at man idag faktisk er fri til at skifte boligadministrator som man lyster. Og man er ikke bundet i lÊngere tid end 1 måned. Med andre ord, "går det galt" kan man hurtigt flytte igen. Så man behÞver måske ikke vÊre så "bange"/over kritisk- for at kaste sig ud i det! :-)
Og hvis man så tilmed sÞrger for at vÊlge en ny administrator, som lover at sÞrge for at lave alt papir arbejdet mht. selve flytningen.....er det jo ved at vÊre svÊrt at finde argumentet for ikke at prÞve en anden boligadministrater.....isÊr hvis man syntes den man er hos idag, er blevet for dyr eller på anden vis ikke lÊngere lever helt op til de forventninger man har i foreningen.
Mvh.
Daniel J. - formand
God rådgivning og overskuelig online platform
For en lille ejerforening som vores, har Dabea vist sig at vÊre et rigtig godt valg som ejendomsadministrator..
Dabea er vores fÞrste professionelle administrator, de er fleksible og yder kompetent rådgivning. Deres onlineplatform er brugervenlig og giver et rigtig godt overblik over vores ejerforenings Þkonomi.
Joy Thomsen, bestyrelsesmedlem for Vermundsgade 4, Ãsterbro.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ