Vores forening har samarbejdet med Vest Administration og Louise som vores tÊtteste kontakt person i mange Ã¥r. Vi har vÊret og er stadig meget glade for samarbejdet, og er netop ved at afslutte en s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores administration var pÃ¥ online via teams. Der blev fremlagt foregÃ¥ende regnskab, kommende budget samt en del vedtÊgtsÊndringer. Budskabet var klart og fint. Gode svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l fra andelshave... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg tager udgangspunkt i mit samarbejde med Vijitha (Viji) Katheeswaran som har vÊret fantastisk. Hurtigt klar og tydelig i sin kommunikation bÃ¥de pÃ¥ telefon og mail. Da hun overtog sagen kom der styr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er meget glad for Vest Administration og sÊrligt glad for vores rÃ¥dgiver. Det er rart og trygt at have den samme kontaktperson, som kender os, vores vedtÊgter og ikke mindst vores beboere. KÊmpe h... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Virkelig hjÊlpsomme og imÞdekommende at vÊre i kontakt med :)
Vores forening har samarbejdet med Vest Administration
og Louise som vores tÊtteste kontakt person i mange år.
Vi har vÊret og er stadig meget glade for samarbejdet, og er netop ved at afslutte en stor renoverings opgave, hvor Louise har vÊret ved vores side hele vejen igennem. Det har vÊret trygt, godt og proffesionelt.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Jeg er meget glad for Vest Administration og sÊrligt glad for vores rådgiver. Det er rart og trygt at have den samme kontaktperson, som kender os, vores vedtÊgter og ikke mindst vores beboere. KÊmpe hjÊlp og stÞtte
De her selskab overtog en administrationsaftale i en ejerforening, som jeg for nylig er fraflyttet, med et stÞrre antal lejligheder nord for KÞbenhavn fra en administrator som da forinden ikke havde vÊret konkurrence udsat i i plus 15 år. Jeg gÊtter på, at denne gik på pension og solgte sine aftaler med flere foreninger videre? Jeg ved det dog ikke? Jeg kender ikke sagens prÊcise omstÊndigheder.
Da jeg tog det op med bestyrelsen hvor jeg boede, oplyste de, at administrationsaftalen ikke blev dyrere efterfÞlgende, men jeg erfarede dog senere, at indenfor et år eller to, så lå der input til årsmÞde i 2026 om en rigtig hÞj stigning på administrationsaftalen med Vest Administration.
Det er fÞr set, at nogle leverandÞrer kÞber sig billigt ind til en aftale for, at bruge det til, at skyde prisen til himmels bagefter. Om det er tilfÊldet her ved jeg ikke.
Jeg tror det er for nemt, at skyde beboers interesser til hÞjre med, at det er jo også besvÊrligt, at skifte leverandÞr/administrator. Det er jeg helt sikker på, at det ikke er sat i forhold til et samarbejde over tid med en leverandÞr, hvor man betaler for meget eller beboertilfredsheden varierer fra lunken til skrigende utilfreds.
Hvad jeg ved er, at da jeg solgte min lejlighed, så skulle mÊgler og kÞber bruge et ejerlejlighedsskema med flere standardinformationer, og jeg kan i min vildeste fantasi ikke se mere end en times arbejde for mig.
MÊgler havde i deres salgsbudget anslået en cirka pris baseret på deres generelle erfaringer fra rigtigt mange salg af ejerlejligheder.
Jeg endte med at, blive flået for det TRE DOBBELTE af en forventet pris. Mere end 5000 kroner!!!!
Jeg forstår også, at kÞber af lejligheden skulle i klÞerne på Vest administration og ligeledes måtte til lommerne?
Set fra mit perspektiv er det her rigtigt skidt arbejde og et lÊrings eksempel på, at hvis man vÊlger at gÞre en prisvÊrdig indsats og et frivilligt stykke arbejde i en bestyrelse i en boligforening, så man vejen gennem indsatsen bevare sit "beboer moralske kompas". Det er beboernes korte og langsigtede interesser som det handler om.
Et godt sted at starte kan vÊre, at krÊve min. personlige og relevante reference kontakter fra andre boligforeninger som man selv kan ringe op, og selv kan tjekke op ift. baggrund og tilhÞrsforhold etc. Et andet sted at forsÊtte, at indhente kontrol tilbud min. hvert 3 år, og sikre eksisterende samarbejdsaftaler nemt kan siges op med 3 mdr. varsel.
Vest administration vil jeg kraftigt fraråde, at rÞre ved, og det overrasker mig, at de indenfor relativt kort tid går fra en Êrgerlig score her til en positiv score?

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Vores administration var på online via teams.
Der blev fremlagt foregående regnskab, kommende budget samt en del vedtÊgtsÊndringer.
Budskabet var klart og fint. Gode svar på spÞrgsmål fra andelshaverne. Dette hjalp bestyrelsen for korrekte svar og alle fremlagte forslag mm blev godkendt

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Jeg har haft Vest Administration indover i forbindelse med salg af bolig og de får mine varmeste anbefalinger.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Vi er meget tilfredse med den hjÊlp vi får til administration af vores andelsforening, både daglig Þkonomisk administration, regnskaber, generalforsamling med mere, men også hjÊlp til hverdagens mange spÞrgsmål, som vi altid får hurtig og kompetent svar på.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Jeg er yderst tilfreds med al den hjÊlp jeg har modtaget fra Vest Administrationen A/S angående en aflysning af mit pantebrev.
Bente Rieck har hjulpet mig helt ufatteligt meget da jeg sidder i Australien og den tidligere administrator ikke havde aflyst pantebrevet da min lejlighed blev solgt for mange år siden selvom de tog betaling for det.
Bente er virkelig professionel og har taget sig rigtigt godt af sagen selvom det har vÊret indviklet og langtrukkent pga. det retslige.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til hende og Vest Administrationen A/S.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Super gode til at hjÊlpe os ifm vores flytning. Svarer hurtigt og gode til at fÞlge til dÞrs.
Vi var virkelig tidspresset ift kÞbsaftale, hvor vestadministration, sÊrligt deres medarbejder Philip sÞrgede for at alt spillede og endda til tiden.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Jeg har vÊret bestyrelsesformand for andelsboligforening pÃ¥ Ãsterbro i mere end 4 Ã¥r - alle med Peter Lykkeby fra Vest Administrationen som foreningens administrator. Vi er meget tilfredse med Peter og kan varmt anbefale ham og Vest Administrationen som administratorer af foreninger - herunder til at afholde generalforsamlinger, styre budgetter, Ã¥rsregnskaber, styre udlÊg, yde juridisk bistand, holde os opdateret med nye regler/domskendelser mv.
Dbh Frederik, A/B Rosines Minde

Vest Administrationen A/S ããã®åç
âVi i foreningen er meget glade for samarbejdet med Vest Administration. Skiftet fra vores tidligere administrator har vÊret en klar forbedring. Peter udviser et imponerende overblik og arbejder bÃ¥de hurtigt og effektivt, hvilket giver en stor tryghed i den daglige administration. Sager bliver hÃ¥ndteret professionelt og sendt videre uden unÞdige forsinkelser, nÃ¥r det er nÞdvendigt. Samarbejdet er prÊget af engagement, tilgÊngelighed og hÞj faglighed. Vi er oprigtigt tilfredse med Vest Administration og kan pÃ¥ det varmeste anbefale dem.â

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Super hurtige til handling og altid parate til at give deres bidrag og finde lÞsning - navnligt har adminstrator Phillip. W. og Þkonomi ansvarlig Pernille. H. vÊret til stor hjÊlp samt håndteret alt med stor professionalisme.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Vi har brugt Vest Administrationen i over 10 år, og deres engagement og kvalitet imponerer mig stadig. I en tid, hvor god service generelt er blevet en sjÊldenhed, er det virkelig bemÊrkelsesvÊrdigt at opleve nogen, der går så helhjertet op i deres arbejde.
De er altid proaktive og grundige, fÞlger op helt af sig selv og indhenter lÞbende nye og bedre tilbud for foreningen. Alt bliver leveret i hÞjeste kvalitet, og man kan mÊrke, at de tager ansvar.
Man får en personlig kontaktperson, som kender vores forening ned i detaljerne, og det skaber en enorm tryghed i bestyrelsesarbejdet. Hos os har vores kontaktperson Louise Juul Andersen vÊret en helt central drivkraft. Hun er altid på forkant, giver klare anbefalinger baseret på hendes indblik i vores forening. Det giver os den nÞdvendige ro i maven, fordi vi ved, at alt er i de bedste hÊnder.
Jeg vil uden tÞven give Vest Administrationen mine varmeste anbefalinger. Hvis man Þnsker ro i maven og en administrator, der virkelig leverer â hver eneste gang â sÃ¥ er de det helt rigtige valg.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Både mht. daglig administration og ved kÞb og salg er der altid god og hurtig rådgivning og behandling.
Jeg kan varmt anbefale.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Virklig god og super hurtig hjÊlp! Det er mit fÞrste kÞb og jeg har stilt alle spg jeg har haft, og fået svar på det hele med det samme. KÊmpe tak til Vijitha, der har vÊret meget hjÊlpsom!

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Vi fik en god og saglig gennemgang af mulighederne ifm omprioritering af vores realkreditlån i vores andelsboligforening.

Vest Administrationen A/S ããã®åç
Jeg tager udgangspunkt i mit samarbejde med Vijitha (Viji) Katheeswaran som har vÊret fantastisk. Hurtigt klar og tydelig i sin kommunikation både på telefon og mail. Da hun overtog sagen kom der styr på salget af vores lejlighed her giver jeg helt klart 5 stjerner. De andre afdelinger jeg har haft berÞring med ville få 2 til 3 stjerner derfor samlet 4 stjerner.