Det er let at bestille, og let at fÃ¥ vejledning, nÃ¥r man ringer til Dafolo. Vi benytter jeres omslag til eksamensbeviser, og vi fÃ¥r trykt vores skoles navn pÃ¥. Det eneste minus er derfor, at der ikk... ãã£ãšèŠã
Meget service minded firma. Jeg fik sat nogle ting pÃ¥ plads, hvor en ansat tog sig den tid, der skulle til, for at give mig de oplysninger, jeg skulle bruge vedr, nogle bÞger. Desuden sender de hurtig... ãã£ãšèŠã
Upåklageligt - jeg bestilte en bog på udgivelsesdatoen og den blev sendt så jeg havde den mindre end 18 timer senere. Bogen var ikke pengene vÊrd, men det er en anden snak.
En bog jeg havde brug for i skolen var i restordre, men jeg blev orienteret om hvor langt bogen var i processen, hvilket var rigtig positivt og rart.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dafolo forlag er en af markedets stÞrste spillere inden for udgivelse af trykte og digitale produkter til skole- og dagtilbudsområdet. Vores redaktionsområder dÊkker almen pÊdagogisk og psykologisk faglitteratur til dagtilbud, grundskoler og professionshÞjskoler. Hertil kommer udgivelser inden for lovstofområdet og trÊningsmaterialer til danskundervisningen. Vi har desuden en stÊrk profil inden for ledelseslitteratur. Forlagets produkter henvender sig til lÊrere, pÊdagoger, dagtilbuds- og skoleledere, områdeledere, forvaltningsansatte, pÊdagogiske konsulenter, lÊrer- og pÊdagogstuderende, undervisere og studerende på diplom- (PD), master- og kandidatniveau (f.eks. cand.pÊd.) og anden form for efter- og videreuddannelse. Dafolo tilbyder desuden efter- og videreuddannelse i form af konferencer, kurser, oplÊg, studieture eller individuelle forlÞb.
Suderbovej 24, 9900, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Havde det jeg sÞgte. Rimelig leveringstid
Havde det jeg sÞgte. Rimelig leveringstid
Alt vart okay og hurtig levering.
Fantastisk hurtig levering
Super duper
Super hurtig levering
Hurtig levering + betale med ean-nummer
Nemt og hurtigt.
Nemt at bestille.
Hurtig afsendelse.
God info om pakkens placering på rejsen.
Hurtig levering.
Tak.
Hurtig men dyr levering
Hurtig levering. Dog er det lidt fjollet, at levering til virksomheder altid koster 60 kr.. som privatperson kan man få leveringen billigere.
Hurtig betjening
Super hurtig betjening
hurtig ekspedition og interessante bÞger
Virkelig hurtig ekspedition og levering.
Fra jeg bestilte til jeg fik min vare gik der knap et dÞgn
Fin og hurtig levering
Hurtig expedition