Jeg fik ved en fejl kÞbt 2 ens bÞger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besvÊrligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde vÊre nÞdvendigt da alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte under deres sommerudsalg hele "Throne of glass" serien. Super god oplevelse med rabat, hurtig levering og de kom godt pakket i kassen sÃ¥ ingen skade pÃ¥ sÃ¥ mange bÞger! Kunne ogsÃ¥ godt lide jeres... ãã£ãšèŠã
Flotte bÞger og ofte med rigtig gode tilbud. Hurtig levering og ingen problemer. Kan klart anbefale at kÞbe her, der er helt sikkert flere bÞger og måske booknooks som jeg skal kÞbe i fremtiden.
Dejlig kundeservice. Hurtig og nem kommunikation og forsendelse. Jeg kan helt bestemt anbefale at kÞbe bÞger her igennem. Jeg har bÃ¥de kÞbt bÞger og booknook gennem dem og jeg er meget imponeret over... ãã£ãšèŠã
Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognÞrder der elsker at servicere andre bognÞrder. Har du spÞrgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.
Juliesmindevej 29, 4180, SorÞ, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Ganske enkelt - hurtig bestilling og pakken kom1 dÞgn efter. Dejligt tak
Nemt at kÞbe, downloade og/eller hurtig levering. SpÊndende bÞger, isÊr fantasy.
KÞbte under deres sommerudsalg hele "Throne of glass" serien. Super god oplevelse med rabat, hurtig levering og de kom godt pakket i kassen så ingen skade på så mange bÞger! Kunne også godt lide jeres hjemmeside. Den er hyggelig og knap så mainstream.
Hej
Rigtig hurtig behandling
Et sted man er tryk ved at handle der en anden gang.
Godt sted
Senest 14dage efter modtagelse.
Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde vÊre nÞdvendigt da alle oplysninger findes ved mit navn.
Så derfor overvejer jeg at kÞbe bÞger andre steder
Mvh Per Just
Efter svar er min holdning Êndret men lÊste udfra deres retutrings oplysninger derfor lidt irriteret

Tellerup A/S ããã®åç
Fantastisk at handle på Tellerup. Hurtig levering og vildt gode priser. Handler der gerne igen.
Hurtig levering og der var passet godt på bÞgerne i pakken. Jeg har nu bestilt to gange fra Tellerup, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Bestilte i weekenden 4 af sÞnnens yndlingsbÞger (fanget i et spil) og de blev leveret tirsdag morgen ved hoveddÞren.
Nemt og hurtigt ð
Tellerup er et af de steder der virkelig mener det, når de har udsalg. Virkelig gode tilbud! Som i viiirkelig! Dertil er det mega hurtig levering - og det er hver gang! ELSKER bÞger fra Tellerup!
Havde bestilt hele throne of glass serien i hardback til 1400kr mega billigt. (50%rabat) BÞgerne var pakket ind i plast så de er helt sprit nye. Det tog 2 dage også var pakken her. Altså det bliver jo ikke bedre!
Let at kÞbe og hurtig levering, godt udvalg
Tellerup har altid vÊret vores go to bog-pusher. De har et stort udvalg, nogle virkelig fair priser og så er kundeservicen helt i top.
Jeg kan på det kraftigste anbefale alle bogelskere at handle med dem!
Fremragende kundeservice. Hurtigt svar tilbage på mail samt hurtigt lÞsning på en fejl på en bog.
Kan varmt anbefale at handle hos Tellerup.
Dejlig kundeservice. Hurtig og nem kommunikation og forsendelse. Jeg kan helt bestemt anbefale at kÞbe bÞger her igennem. Jeg har både kÞbt bÞger og booknook gennem dem og jeg er meget imponeret over kvaliteten af booknook. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber her fra!
Jeg mindes ikke jeg har oplevet sÃ¥ god service fÞr som jeg har mÞdt ved Tellerup, dialogen med Harald og hans service er helt fantastisk! Jeg vil klart sÞge mod Tellerup nÃ¥r nÊste bÞger skal findes! ð Harald fortjener alle 5 stjerner!
Fantastisk service og kommunikation. Jeg kÞber mine bÞger her fremover.
Jeg har vÊret i kontakt med Harald og han fortjener alle 5 stjerner. Super medarbejder âïžâïžâïžâïžâïž