Banner for Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen

TrustScore 5段階評価の4

Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen, Friesland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Daikin Experience Center Heerenveen. Een echte aanrader als je wilt verduurzamen thuis. Je krijgt er gedegen advies van iemand met verstand van zaken op zowel economische als technisch vlak. Geen i... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Keurig ontvangen door de receptioniste en even later al in gesprek met de adviseur. Het werd snel duidelijk wat de beperkingen en mogelijkheden zijn in onze houtskeletbouwwoning. Experiencecenter... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer teleurstellende ervaring met Daikin-service en garantieafhandeling. Wij zijn een klein installatiebedrijf en hebben bij een klant een Daikin airco geplaatst. Toen er een probleem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goed advies gesprek en sizing van een multi-split unit. We moeten nog even wachten tot Daikin terug de local API beschikbaar stelt, zodat de sturing niet over een externe cloud moet lopen. Het n... もっと見る

企業情報

1. 空調システム提供業者
  2. エアフィルター提供業者
  3. 暖房器具提供業者
  4. ボイラー・暖房サービス

当該企業による記述

Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Heerenveen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.

Daikin, de airco en warmtepomp met de beste garantie in de markt

Garantieverlenging

Garantieverlenging
Bij Daikin krijgt u 5 jaar gratis garantie op onderdelen op uw airco en (na registratie in Daikin Stand by Me) op uw warmtepompsystemen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 229

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Daikin-service en garantieafhandeling.

Wij zijn een klein installatiebedrijf en hebben bij een klant een Daikin airco geplaatst. Toen er een probleem ontstond, hebben wij Daikin ingeschakeld, juist omdat Daikin communiceert dat er 5 jaar garantie geldt. Die garantieperiode was in dit geval nog niet verlopen.

Onze verwachting was dat Daikin het probleem onder garantie zou beoordelen én oplossen, of in ieder geval duidelijk zou uitleggen waarom iets eventueel niet onder de garantie zou vallen. Dat is helaas niet gebeurd. Er is alleen vastgesteld waar het probleem volgens Daikin aan zou liggen. De airco is niet hersteld en de klant zat na het bezoek nog steeds met hetzelfde probleem.

Daarna ontvingen wij tot onze verbazing een forse factuur: €150 aan voorrijkosten en daarnaast 2,5 uur à €150 per uur aan werkloon. Dit vinden wij zeer moeilijk te rijmen met wat er daadwerkelijk is geleverd. Volgens de klant was de monteur na ongeveer 20 minuten alweer vertrokken. Er is dus geen oplossing geleverd, maar wel een rekening gestuurd alsof er uitgebreid werk is verricht.

Voor ons als klein installatiebedrijf is dit bijzonder vervelend. Wij plaatsen een Daikin-product bij een klant, vertrouwen op de garantieafhandeling van Daikin, schakelen Daikin in om het netjes op te lossen, maar blijven vervolgens zelf zitten met een hoge factuur én een klant bij wie het probleem niet is opgelost. Dat is niet hoe een fabrikant zijn installateurs en klanten zou moeten ondersteunen.

Wij vinden deze factuur disproportioneel en niet acceptabel. Wij hebben Daikin daarom verzocht om de factuur volledig te crediteren of in ieder geval zeer aanzienlijk te verminderen. Zolang Daikin dit soort facturen stuurt voor een kort bezoek zonder daadwerkelijke oplossing, kunnen wij de serviceafhandeling van Daikin helaas niet aanbevelen.

Op basis van deze ervaring zullen wij zeer kritisch kijken of wij in de toekomst nog Daikin-systemen adviseren of plaatsen.

Factuur:2100554105

2026年7月1日
5つ星のうち4の評価

Na heel boos te zijn geweest over het…

Na heel boos te zijn geweest over het geproduceerde geluid nu uitermate tevreden. De monteur van Daikin heeft alle instellingen van het apparaat gecontroleerd en aangepast waarna het geluid voor ons acceptabel is.
De warmte is heel fijn, we hoeven de temperatuur ook niet meer bij te stellen.
Kortom een tevreden klant.

2025年12月1日
5つ星のうち5の評価

Ontzettend goed bezoek gehad bij…

Ontzettend goed bezoek gehad bij Gerard. We hebben alle tijd gehad om de airco's en warmtepompen te bekijken en ook het geluid te horen van de units. Ook mooi dat je bediening & gebruik even kan zien. Daarnaast goed advies over welke opties we voor ons huis hebben. Het is super dat je de apparatuur nu in het echt kan bekijken zodat je ook weet wat je straks krijgt. En met de kennis van Gerard was het bovenal voor ons ook erg leerzaam.

2025年10月10日
5つ星のうち5の評価

Verduurzamen en Daikin in goede handen

Ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt werden we ontvangen en kregen uitgebreid antwoord op onze vragen. We zijn erg goed geholpen en hebben daardoor onze verduurzaam plannen bijgesteld door te kijken naar een zonneboiler.

2025年9月24日

Beste Ed,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over ons. Wij wensen je nog veel plezier met de aanschaf van je binnenklimaatsysteem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

5つ星のうち2の評価

meerdere keren aangegeven dat de…

meerdere keren aangegeven dat de termostaat 1 gr hoger afwijkt van de werkelijke temperatuur die ik heb gemeten met een geeikte thermometer
Daikin zegt dat het niet kan
na 5 thermometers naast de daikin termostaat gehouden te hebben blijft deze 1 gr afwijken
maar ik krijg geen gelijk of een monteur op bezoek
slechte service ik denk dat er betere zijn met betere service

2025年9月11日
5つ星のうち5の評価

Lekker stil thermostaat moet wel even…

Lekker stil thermostaat moet wel even wennen schakelde niet zo gauw uit gaat langzamer draaien hoop wel dat de airco dan wel minder energie gebruikt

2025年7月1日

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je vragen en/of verdere opmerkingen hebben over de thermostaat, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Daikin hybride pomp

Goede aankoop en in overleg met installatietechniek Fikken snel en fraai geïnstalleerd. Wel vind ik de intergas ketel wat rumoerig.

2025年5月26日

Beste L. J. Oosting,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over de installateur. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, mogelijk over het geluid, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

5つ星のうち4の評価

Doen wat ze beloven en netjes…

Doen wat ze beloven en netjes verantwoord monteren, goed gevoel

2025年5月27日

Beste T. Van Bladel,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

super kwaliteit

2025年5月13日

Beste Pietje,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over ons. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

5つ星のうち5の評価

Niet de goedkoopste wel de beste !

Degelijk en technisch perfect voor een prijs die niet de allergoedkoopste maar wel de beste is !
Onze installateur Fikken moest door muren en onder de dakpannen zonder
Te klagen met een grijns op z’n gezicht.

2025年5月2日

Beste Frans,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over de installateur. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Kwam uiteindelijk goed

Kwam uiteindelijk goed. De registratie was door de afhandeling van de instelateur moeizaam.
Waarna de aankoop premie door Daikin vlot werd uitgekeerd.

2025年4月22日

Beste Martin,

Hartelijk dank voor het delen van je bevindingen. Goed om te horen dat het uiteindelijk opgelost is. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Prima!

Snel, benaderbaar, helder en goed werk! Een paar puntjes op de i die ze later komen afmaken.

2025年3月11日

Beste Mirella,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen tot nu toe. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Teams meeting

Ik had een Teams afspraak met Gerard. Gerard legde in begrijpelijke taal alles uit en vertelde wat de mogelijkheden zijn. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik wil. Dank daarvoor

2025年3月25日

Beste Jan,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over het advies gesprek met Gerard van ons Experience Center Heerenveen.
Wij wensen je nog veel plezier met de aanschaf van je Daikin systeem.

Daikin Altherme Warmtepomp aangeschaft

Daikin Altherme Warmtepomp aangeschaft. In Experince Center duidelijk uitleg en demonstratie gekregen en de geluidsnorm besproken.

2025年2月7日

Beste Jose,

5つ星のうち5の評価

Prima systeem en goed ingeregeld.

Afgelopen week nauwe Daikin R Intergas hybride 8kw warmtepomp laten installeren door installatiebedrijf Suntag uit Leek na ons eerst te hebben laten adviseren door het Experience Center Heerenveen welke heel goede en niet opdringerige informatie gaven .De installatie en inregeling is door de goede kennis van het systeem door de mannen vlekkeloos verlopen en draait nu als een zonnetje

2025年2月11日

Beste Jelle,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve bevindingen over de installateur en over ons. Wij wensen je nog veel plezier met je Daikin systeem. Mocht je in de toekomst vragen en/of verdere opmerkingen hebben, dan kan je ons altijd benaderen via: aangenaam@daikin.nl.

Zeer goede warmtepomp

De warmtepomp werkt zeer goed en is heel betrouwbaar.

2025年1月24日

Beste Wilko,