Daikin Belux レビュヌ 2,274

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes ch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 空調システム提䟛業者
  2. 暖房噚具提䟛業者
  3. ボむラヌ・暖房サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Airco unit op balkon

Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfect mogelijk om via een AI-systeem een foto te nemen van de plaats waar de airco eventueel voorzien kan worden. Je kan a.d.h.v dit beeld een nieuw beeld maken waarop een unit te zien is en simulaties maken met verschillende afdeksystemen. Op die manier krijgt de klant een exact voorstellingsbeeld van hoe de nieuwe situatie er uit zal zien.

2026幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Cash back actie werd geweigerd .

Cash back actie werd geweigerd .

2026幎4月27日

Daikin Belux からの回答

Beste, helaas is de actie afgelopen op 31 maart 2026, zoals u reeds per e-mail werd bevestigd. Zoals vermeld in de voorwaarden van deze actie diende u zich niet alleen uiterlijk op 31 maart 2026 te registreren op ons platform Stand By Me, maar moest ook elke klacht uiterlijk vóór 15 april 2026 bij ons worden ingediend.

Aan geen van beide voorwaarden werd voldaan.

U zult dan ook begrijpen waarom onze diensten een negatieve beslissing hebben genomen.

Wij begrijpen uiteraard dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, maar wij kunnen hier helaas geen uitzondering op maken.

Met vriendelijke groeten, Patrick

5぀星のうち2の評䟡

Met de installateur Climatronix verliep

Met de installateur Climatronix verliep alles zeer goed.

Bij Diakin zelf liep het echter volledig in het honderd voor het bekomen van de cashback.
Het lijkt alsof er alles aan gedaan wordt, om het de klant zo moeilijk mogelijk te maken in de hoop dat hij het na verloop van tijd zou opgeven.

2026幎4月21日

Daikin Belux からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring met de cashbackaanvraag niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij wensen echter te verduidelijken dat de voorwaarden om recht te hebben op de cashback wel degelijk vervuld zijn. Het probleem situeert zich op het niveau van de registratievoorwaarden via het platform, die noodzakelijk zijn voor een correcte verwerking van de aanvraag. Deze informatie werd ook gecommuniceerd aan uw installateur, die normaal gezien instaat voor het correct informeren en begeleiden van zijn klant bij de registratieprocedure. Wij begrijpen dat dit voor verwarring en frustratie kan zorgen en danken u alvast voor uw begrip. Mvg, Patrick

5぀星のうち5の評䟡

La société Keutgens Christian travaille d'une maniÚre trÚs professionnelle et propreiÚre trÚs professionnelle

Elle travaille d'une maniÚre trÚs professionnelle et trÚs propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussiÚre. Renseignements fourni avant commande complets et trÚs professionnelles. Le travaille a été réalisé par l'entreprise Keutgens Christian de Soumagne Rue du Pansery; entreprise à qui on peut faire pleine confiance.

2026幎3月9日
5぀星のうち2の評䟡

Ticket fermé dans résolution

J'ai ouvert un ticket pour souscrire à la garantie étendue, et daikin m'a renvoyé vers mon installateur. Celui-ci m'a renvoyé vers daikin et ainsi les deux ont fermé mes tickets sans aucune résolution.

2026幎4月9日

Daikin Belux からの回答

Monsieur, votre installateur a souscrit au Pack d'extension Comfort Plus en date du 22 avril 2026. Cela est renseigné sur votre plateforme Stand By Me dans la partie Garantie. Cordialement, Patrick

5぀星のうち5の評䟡

Volledige en duidelijke uitleg en

Volledige en duidelijke uitleg en demonstratie van de toestellen en mogelijkheden. Vriendelijke en aangename ontvangst.

2026幎4月24日

Daikin Belux からの回答

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van de service heeft genoten. Patrick

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。