Dailipharma レビュヌ 238

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholp... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Heb tijdens de Flanders Trail walk

Ik ben nog maar pas begonnen met mijn eerste kuur, dus kan nog niet spreken van resultaat.
Wel benieuwd want als het werkt moet ik mijn extra magnesium en glucosamine niet meer nemen

2025幎3月22日
5぀星のうち3の評䟡

Men is zeer vriendelijk

Men is zeer vriendelijk, bezorgd, behulpzaam bij deze firma .
De flesjes voor de gewrichten verdraag ik goed , maar neem ze nog te kort voor een echt resultaat te hebben doch deze om te slapen heb ik moeten stopzetten , ik werd er kortademig van en kreeg enorm hoofdpijn en sliep raar maar waar echt veel slechter.

2025幎3月26日
5぀星のうち5の評䟡

Goed voor mijn mobiliteit die wel soms

Goed voor mijn mobiliteit die wel soms een diptje kent.

Dag Dirk, goedemiddag
Goed om te horen dat Daili Movement je helpt! Hopelijk ervaar je nog meer verbetering met consequent gebruik. Dankjewel voor je feedback! 🚀😊
Daili Kortrijk

Goeie communicatie

Goeie communicatie, zeer vriendelijk, professioneel en ad rem! Doe zo verder!

Dag Carine, goedemiddag
Wat een mooie complimenten, dankjewel! We blijven ons best doen om jou de beste service te geven. 🙌💚

Zeker proberen

Zeker proberen,de moeite zeker waard

Dag Jessie, goedemiddag
Kort, maar krachtig! Dankjewel voor je vertrouwen en voor het aanraden van Dailipharma. 💚😊

5぀星のうち5の評䟡

ideale recovery supplement bij blessures

Daili Movement geeft een snelle recovery na lichte sportblessures. Je conditie blijft daardoor goed op peil, zodat je je trainingsschema kan aanhouden.

2025幎2月14日
自発的なレビュヌ

Dag Ewald, goedemiddag
Wat een mooie ervaring, bedankt voor het delen! 💪 Daili Movement is inderdaad ideaal voor herstel en helpt je lichaam om actief te blijven. Keep moving! 🚀🏋‍♂

Topproduct!!!

Beter en gezonder dan de medicatie!!
ideaal om te mengen met water of thee.

2024幎12月10日
自発的なレビュヌ

Dag Quincho, goedemiddag
Fantastisch dat je zo tevreden bent! En inderdaad, mengen met water of thee is een slimme manier om het op een fijne manier in te nemen. Bedankt voor je feedback! ✹

5぀星のうち4の評䟡

Hele goede ervaringen

Hele goede ervaringen met Dailipharma.
Ik kocht de Dailisleep en Dailimove.

2025幎1月20日

Dag Zoë, goedemiddag
Super om te horen dat je tevreden bent met zowel Daili Sleep als Daili Movement! Hopelijk merk je snel alle voordelen. Dankjewel voor je review! 😃💙
Dailipharma team Kortrijk

Goed product!

Goede service, veel informatie en correcte levering!

2025幎1月23日

Dag Kato, goedemiddag
Wat fijn om te horen! We doen ons best om niet alleen kwalitatieve producten aan te bieden, maar ook duidelijke info en vlotte service. Bedankt voor je vertrouwen! 💚✚

Zeer tevreden

Betrouwbare producten aan een juiste prijs, en perfect verpakt.

2025幎1月20日

Dag Heiman, goedemorgen
Wat een mooie woorden, bedankt voor je vertrouwen! We doen er alles aan om kwaliteit en een eerlijke prijs te garanderen. 💪✚
Dit zijn onze belangrijkste normen; eerlijkheid en kwaliteit.
Positieve groeten

Mooi verpakt.

Mooi verpakt. Kan het product nog wel niet goed beoordelen maar het is wel lekker van smaak.

2025幎1月18日

Dag Renata, goedemorgen
Fijn dat je de verpakking en smaak al waardeert! Neem je tijd om het effect te ervaren – we zijn benieuwd naar je verdere ervaring. Dankjewel voor je review! 😊💚
Positieve groeten

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス