Dailipharma レビュヌ 238

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholp... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ervaring daili movement

Hoi, ik ben recent begonnen met het gebruiken van dit product. Hierbij kan ik vermelden dat ik ze de afgelopen 3 weken elke dag heb ingenomen, maar het effect laat zich nog opwachten. Ik ben benieuwd!

2024幎7月30日

Goedemiddag
Heel erg bedankt voor deze positieve feedback.
Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.

Aarzel niet om ons te laten weten hoe het loopt.
Vele groeten en geniet van de zonnige dag.☀

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, komt na wat ze toezeggen.
Product is mooi verpakt en snel geleverd

Dag Marcel, goedemiddag
Heel erg bedankt voor deze positieve feedback. Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.
Vele groeten en geniet van de zonnige dag.☀

Beoordeling Daily Sleep en Daily Movement

Hallo iedereen,
de Daily Movement gebruik ik nu vier weken. Volgens jullie prognose moest ik het zeker vier weken nemen vooraleer ik merkbare verbetering zou kunnen constateren. Vandaag de dag kan ik zeggen dat ik inderdaad verbetering voel, maar niet het gevoel heb dat ik er al ben. Ik ga dus zeker nog een tijdje verder met het innemen van dit produkt.
De Daily Sleep is voor mij dan weer een groot succes. Ik slaap veel beter en dieper, kom ook 's nachts niet meer om de haverklap wakker en ben veel meer uitgerust 's morgens vroeg.
dit heeft tot gevolg dat ik merk dat ik zeker één uur slaap per nacht minder nodig heb in vergelijking met vroeger toen ik dit voedingssupplement nog niet nam.
Y.V

2024幎8月14日
自発的なレビュヌ

Beste Yves, goede avond
Hartelijk dank voor deze eerlijke en uitgebreide feedback.
Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.
Goed om te horen dat je ondertussen met de Daili Movement de eerste positieve resultaten ervaart. (dit is alvast een goed teken)
De Daili Movement moet je iets meer tijd geven.

De Daili Sleep werkt in tegenstelling tot de Movement veel sneller, hierdoor merk je ook sneller resultaat.
Zeer fijn om te horen dat het een groot succes voor jou is en dat je het ons laat weten.

Zeer stipt geleverd

Goede avond Elsy
Tot snel!
Vele groeten en geniet van het weekend.

Service

Vriendelijk, correct, stipt

2024幎7月21日

Hey Hilda, goede avond
Hartelijk dank voor deze positieve feedback.
Hiervoor doen we wat we doen!
Vele groeten en geniet van het weekend.

Juiste info .

Juiste info .
Stipt

Beste Paul, goede avond
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en ons dit laat weten.

5぀星のうち5の評䟡

heel vriendelijk smaak enorm verbeterd

heel vriendelijk smaak enorm verbeterd en hoop
dat de pijn in rug na enkele maanden verbeterd word
besten dank
antoon

2024幎7月22日

Beste Antoon, goede avond
Hartelijk dank voor deze positieve feedback.
Het doet ons een plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.
Vele groeten!

Fijne ampullen

Snelle levering, ontzettend mooie verpakking en hele handige ampullen die ook to go kunnen. De dailisleep werkt direct en geeft een diepere slaap. De dailimovement heeft iets langer de tijd nodig maar ik merk na 1 week al minder artrose pijn in mn nek! Ze smaken ook nog prima!

2024幎7月23日

Goede avond
Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.

Inderdaad, de Daili Sleep is vanaf de eerste ampul merkbaar in resultaat (sneller inslapen)
Voor de eerste positieve resultaten van de Daili Movement moet je enkele dagen langer wachten.

Alvast zeer goed nieuws dat je al de positieve effecten voelt in de Artrose in de nek. (dit is een goed teken!)

5぀星のうち3の評䟡

Afwachten

Ben aan de 5 de maand bezig met ampulles movement maar tot op heden zie ik niet direct resultaat.

2024幎7月21日

Beste Patrick, goede avond

Hartelijk dank voor de review met de eerlijke feedback.

Vervelend om te horen dat je niet meteen de gewenste resultaten merkt.
Normaal zijn de eerste positieve resultaten reeds vanaf de eerste box. (binnen de 4 weken)
Na 3 boxen (3maand) zou je het optimale effect moeten ervaren, dus 5maand is zeker voldoende.

We zullen even persoonlijk contact met jou opnemen om je verder te helpen.
Klant tevreden, dan wij tevreden.

Vele groeten

Excellent product & service

Duidelijke informatie op de website en instagram.
Zeer vriendelijke en persoonlijke klantendienst.
Gemakkelijk te bestellen, vlotte levering.
Product is mooi verpakt met duidelijke uitleg.
Excellent product, het doet wat het belooft.
Heel eenvoudig in gebruik.
Het is even wennen aan de smaak van de Daili Movement, maar de vernieuwde smaak is een grote verbetering.

2024幎6月21日

Hey Ellen, goede avond
Hartelijk dank voor deze leuke review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent én positieve resultaten merkt.

Omtrent de smaak: dit was de reden dat we deze verbeterd hebben, om het innemen nog aangenamer te maken.

Top service

Goede info, snelle levering, 1 extra als dankbaarheid, ook makkelijk om te gebruiken, ik vind het fijner dan capsules slikken.

2024幎6月23日

Hey goedemiddag
Eventjes een dikke merci voor deze leuke review, dit stellen we erg op prijs!
Hiervoor doen we wat we doen. 😊

ps: bovendien zijn vloeibare supplementen ook beter opneembaar in het lichaam dan capsules. (ook leuk meegenomen)

Vele groeten en een fijn weekend!
Dailipharma Team

Top producten!!!

Dailysleep hielp mij al na enkele dagen. Beter inslapen, ongeveer 30 minuten na opdrinken, moe worden. Ook beter doorslapen. Dailymovement had bij mij wel een maand nodig voor er verbetering optrad. Top producten!!!

2024幎6月23日

Hey Ann, goedemiddag

Hartelijk dank voor deze eerlijke review, dit stellen we echt op prijs.

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent én effect ervaart.
Hiervoor doen we wat we doen. 😊

ps: binnenkort hebben we een verbeterde smaak van de Daili Movement, zonder in te boeten op de kwaliteit en effecten. (zal voor eind deze maand zijn)

Vele groeten en een fijn weekend gewenst!
Dailipharma Team Kortrijk

Goede uitleg en service

Goede uitleg, snelle verzending en veel info materiaal, plus een kortingscode voor de volgende bestelling die ik zeker ga doen. Ook de emails zijn super.
Ben nog maar net begonnen maar merk al aan mijn nagels en haren dat het werkt. Nu de artrose nog, geduld hebben is een pré want iets wat je al jaren hebt is niet in 1 maand verholpen weet ik uit ervaring.

2024幎7月9日

Hey Ellie, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze mooie review, dit stellen we erg op prijs!

Fijn om te horen dat je ondertussen al de eerste resultaten ervaart. De collageen is zo te zien al goed z’n werk aan het doen van de Daili Movement.
Vanaf 2 a 3 weken zal je ook de eerste positieve resultaten merken voor de gewrichten en artrose.

Geef ons zeker een seintje hoe het verder loopt.

Vele groeten en een fijne middag! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en super vriendelijk

Snelle levering en super vriendelijk klantencontact.

Dit is reeds mijn tweede bestelling, zeer tevreden van de producten. Ik slaap veel beter en ook mijn immuniteit heeft een boost gekregen => extra energie, ik voel me TOP !!!

2024幎6月10日

Hey Kim, goedemiddag

Hartelijk dank voor deze leuke 5 ster review. Het doet ons een plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.

Dailipharma-Team ☀

Vlugge levering.

2024幎6月9日

Hey Luc, goedemiddag
Dank voor de leuke 4 ster review. Het doet ons een plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.

Netjes en doordacht verpakt

Netjes en doordacht verpakt. Mooi product. Aangenaam om in te nemen.

2024幎5月31日

Hey Karina, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 5 ster review. Het doet ons een plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.
Hiervoor doen we wat we doen, alles voor een tevreden klant.
Vele groeten en geniet nog van je dag, je Dailipharma-Team ☀

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind het een super product

Ik vind het een super product, ik voel mij al veel beter

2024幎5月25日

Hey Magi, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 5 ster review.
Het doet ons een plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.

5぀星のうち5の評䟡

het voelt goed aan om de ampullen in te

het voelt goed aan om de ampullen in te nemen en het resultaat mag er zijn

2024幎5月20日

Hey Rudy, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 5 ster review.

Het doet ons een plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。