dakspecialistvdputten.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Onder het mom van dakgootreiniging gingen ze beiden het dak op en kwamen naar beneden: Het dak is lek, gebroken pannen, beschimmelde isolatie etc. De gesoldeerde zinken dakgoot was gescheurd en zou... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Alles, nemen na nieuwe lekkage de telefoon niet meer op. Maken meerdere afspraken, maar komen nooit opdagen. telefoon staat vaak uit. Liegen en bedriegen. Houden je aan het lijntje Slecht werk ge... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Huur dakspecialist vd Putten niet in! Ze deden zich heel netjes en professioneel voor, en boden een goede prijs voor het repareren van onze daknok en erker (2 kleine lekkages). Ze zeggen dat z... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Onbetrouwbaar bedrijf. Houden zich niet aan de gemaakte afspraken. Hebben tijdens het werk extra contant geld gevraagd voor allerlei vermeende werkzaamheden Heb met heel veel moeite achteraf een factu... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10件

レビューを書く

2 man voor 20 euro, dat kan niet

Het dak is lek, gebroken pannen, beschimmelde isolatie etc. De gesoldeerde zinken dakgoot was gescheurd en zouden ze repareren met betonspul? Omdat er regen te verwachten was, hebben we toegezegd. Een rekening van 800,-. We hebben beelden met geluid van onze beveiliginscamera, waarop te zien is, dat er nauwelijks iets is gedaan. De 2 extra pannen (50 Euro), die ze de volgende dag zouden brengen, kunnen we naar fluiten. Telefoon nemen ze niet meer op of wordt afgebroken

2026年7月23日
5つ星のうち1の評価

Niet komen opdagen zonder bericht

Ze kwamen langs om aan te bieden mijn dakgoten schoon te maken. Ik gaf aan dat ik eerder al eens voor niets een hele dag thuis had gewacht. Er werd verzekerd dat dit niet zou gebeuren. Helaas zijn ze niet komen opdagen en hebben ze ook niets laten weten.

2026年7月17日

Niet te vetrouwen

Mijn man en ik zijn helaas in de praatjes getrapt van een man die aanbood om de dakgoten aan de voor- en achterkant van ons huis schoon te maken. Ik heb hem alleen met een ladder aan één kant van ons bovenraam gezien, maar ik heb hem nooit daadwerkelijk op de ladder of bij de dakgoot zien werken.
Na ongeveer tien minuten belde hij weer aan en liet hij een halfvolle emmer zien, waarvan hij beweerde dat de inhoud uit onze dakgoot kwam. Vanaf de voordeur zag hij dat wij een uitbouw hebben en hij wilde vervolgens door ons huis lopen om te kijken of hij via de achtertuin bij de dakgoot aan de achterkant kon komen. Ik heb aangegeven dat dit onmogelijk was, omdat er niet op het dak van de uitbouw gelopen mag worden.
Hij had mijn man bovendien beloofd om ook de goten van onze schuur schoon te maken, maar daar had hij ineens geen zin meer in. In plaats daarvan zei hij dat we daar maar een kleinkind voor moesten vragen. Daarna probeerde hij ons nog een strip voor de voorkant aan te smeren voor €400 exclusief btw, omdat die volgens hem noodzakelijk zou zijn. Daar heb ik direct “nee” op gezegd.
Uiteindelijk zijn we alleen €10 kwijt voor het “schoonmaken” van de dakgoot aan de voorkant, en we hopen deze man nooit meer terug te zien.

2026年5月7日

Niet vertrouwen!

Niet vertrouwen! Komen aan de deur met voorstel om voor 20,- dakgoten schoon te maken. Er wordt een afspraak gemaakt en bij het schoonmaken constateren ze iets dat aan onderhoud toe is. Dit kan oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro's. Er wordt een offerte opgesteld om te tekenen en uiteindelijk blijken ze maar een uurtje bezig en komen er amper materialen aan te passen. Als je hiernaar vraagt blijven ze vaag en vallen ze steeds terug op dat je al hebt getekend. Niet intrappen dus!

2026年2月17日
5つ星のうち1の評価

Deur aan deurverkoop maar nooit komen opdagen

Meneer kwam aan de deur. Ik was zelf niet thuis maar mijn schoonvader deed open. Leuk verhaal over dakgoot schoonmaken en dat de buren dit ook laten doen. Ze zouden bij de buurvrouw op vrijdag komen, ik was thuis, ze zijn niet geweest. Mijn vrouw had een afspraak gemaakt voor zaterdag tussen 09:00 en 12:00 maar het is nu 13:00 en niemand is komen opdagen. Ook geen berichtje (ze vroegen immers wel om een telefoonnummer) dat ze later zijn. Proberen te bellen, geen reactie. Ik zie nu allerlei reviews van mensen dat het oplichters zijn, gelukkig zouden we contant betalen dus we zijn niks kwijt. Wat mij betreft hoeven ze ook niet meer te komen, Wel blij dat ik het hele gesprek met de ring deurbel heb opgenomen als ze hier nog op terug komen als ik andere mensen hun ervaringen zo lees.
Ik vond het ook al raar dat ze langs de deur komen in regio Utrecht als ze zelf in Den Bosch zitten.

2026年1月28日
5つ星のうち1の評価

Slechte service en niet nakomen afspraken

Vorig jaar dakgoten schoon laten maken, reparatie uitgevoerd daarna zelfde lekkage+ lek erbij, mailen,sms,bellen geen contact.
Komen nu voor 2e keer rond in de wijk, gelijk gezegd dat klacht nog steeds niet verholpen is, mw. Er komt iemand om het op te lossen. Nou die kwam aan de deur enkel kan nu niets doen in de regen, ben telefoon kwijt, maar zodra het droog is kom ik langs.......tuurlijk eerst zien dan geloven want ben al n jaar bezig.

2025年11月19日

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Dakgoot laten maken maar na paar maanden ging die weer lekken. Al 1 jaar lang probeer te bellen, SMS maar wordt het nooit opgenomen. Nooit met deze bedrijft te beginnen mensen als je wil niet opgelicht worden.

2025年10月25日
5つ星のうち1の評価

In eerste instantie leek alles goed, jaja

In eerste instantie leek alles goed, foto's maken, enthousiast en we hebben ons laten overhalen dak reparatie te laten doen en pannendak aan de voorkant te vervangen. Reageerde snel en konden snel helpen, omdat dingen waren afgezegd. Daar had al een belletje bij ons moeten gaan rinkelen. Ze maken je bang met hoge rekening als je niet nog meer laat doen. Best wel veel geld betaald en toch nog lekkage. Garantie, maar ja, daar reageren ze niet meer op, herhaalde whatsap, we komen, maar komen niet of reageren niet. Al met al zijn behoorlijk opgelicht is is het probleem nog niet verholpen. Niet in zee gaan met de jongens, ook al zijn ze nog zo aardig. Nu weer lekkage na paar maanden en ze reageren niet.

2025年10月23日

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Oplichters! Hoop geld kwijt, beloven garantie, maar nemen nooit meer de telefoon op. Dakgoten “gerepareerd “.. lekt nog net zo hard! Geen mails geen antwoord op niks! Trap er niet in als ze voor de deur staan!

2025年7月16日

Geen zaken mee doen

In januari heeft dit bedrijf werkzaamheden bij ons uitgevoerd. Aanvankelijk waren we tevreden, maar het probleem blijkt toch niet volledig opgelost. Er werd beloofd dat we een jaar garantie hebben, maar sindsdien is het bedrijf compleet onbereikbaar. Twee weken lang heb ik meerdere keren gebeld, gemaild, geappt en het contactformulier ingevuld, zonder enige reactie. Dit is ronduit onprofessioneel. Mijn advies: begin hier niet aan.

2025年7月15日

Totaal geen reactie

Wil mijn afspraak afzeggen maar op geen enkele manier zijn ze bereikbaar of reageren ze op mijn berichten. Telefoon nummer op folder is nep.
Heb nummer op website gevonden van ene Mike alleen maar voicemail, reageert niet op sms of whatsapp

2025年7月14日

Raar verhaal

Raar verhaal: wordt aangebeld en gezegd dat er allerlei mankementen aan mijn dak zijn.
Dat terwijl ik mn dak 2 maanden geleden heb laten inspecteren.
De heren van vd putten wilde het het allemaal wel fixen voor een kleine 1000 euro.
Het kon direct (18:00u s avonds), en ik moest snel beslissen.
Bij wat gegoogle zie ik veel negatieve reviews.
Mijn conclusie: ik heb geen kapotte dakpannen, en de rest is ook allemaal onzin.
De heren wilde ff in 10 minuutjes 1000 euro cashen.
Jammer dat deze scam mij de hele avond heeft beziggehouden.
Voortaan niet meer ongevraagd aan mijn deur komen!

2025年6月4日

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Meneer Van der Putten kwam vrijdag aan de deur en bood aan om mijn dakgoten schoon te maken voor 20 euro. Dat leek mij een goede prijs, maar later bedacht ik mij en wilde ik afzeggen.

Ik heb geprobeerd om contact op te nemen via het telefoonnummer op de folder die hij mij had gegeven. Helaas lukte dit niet. Niemand nam de telefoon op en ik kreeg ook geen antwoord op mijn sms-bericht. Op de website staat geen ander telefoonnummer, dus ik kon het op geen andere manier proberen.
Er wordt ook niet gereageerd verder. En om dan maandagochtend vanaf een totaal ander 073- nummer uit Brabant, wat nergens vermeld staat op website of de folder uit naam van dit bedrijf…
Dit geeft een zeer onbetrouwbaar gevoel. Goede communicatie is belangrijk, vooral als klanten contact willen opnemen.
Dat 073 teruggebeld: vervolgens ook daar geen gehoor op.

Maandag 2 juni:
09:25, 09:53, 09:54, 10:00 en 10:06 nog eens gepoogd te bellen: geen gehoor. Je kunt ook geen bericht achterlaten.
09:16 Ontving ik een oproep van een onbekend 073 nummer (Brabant) en een voicemail dat er iets tussengekomen is en of woensdag zou kunnen.
09:16 Gebeld. Direct naar Odido voicemail, er kon geen bericht achtergelaten worden want deze is vol.
09:38 Nog een SMS gestuurd dat onze afspraak geannuleerd is en ik geen toestemming geef tot uitvoering van de werkzaamheden.

Vrijdag 30 mei:
09:48 Gebeld, geen gehoor, voicemail bericht achtergelaten
09:29 SMS gestuurd, want hij heeft geen WhatsApp (i.t.t. wat zijn voicemailbericht aangeeft), WhatsApp geeft dit zelf aan dat hij dit nog niet heeft. Verzoek gedaan om de afspraak te annuleren en mij dit terug te bevestigen.
09:24 Gebeld, voicemail ingesproken. Voicemail van dhr Van der Putten gaf aan om een WhatsApp berichtje te sturen.

2025年6月2日

slecht afspraak maken .

Wat je zegt Rick klopt helemaal .
Woensdag zijn ze langs de deuren gelopen en is er gevraagd of we mee wilde doen met hun actie om de dakgoot schoon te maken .
De buren deden ook mee dus wilde ik ook meedoen . Maar donderdag zat al vol dus kon alleen nog vrijdagmiddag . Ik kon eigenlijk niet maar heb mijn agenda voor die dag omgegooid .
Bij de buren zouden ze donderdag komen, maar donderdag hebben ze niemand gezien ,
Ik vrijdagmiddag wachten maar nee ,niemand gezien. Toen gebeld maar ik kreeg geen contact en voicemail in gesproken maar tot op heden niets gehoor ,
Met andere woorden met dit bedrijf is slecht afspraken te maken.

2025年5月10日
5つ星のうち1の評価

Wat is dit voor bedrijf joh

Wat is dit voor bedrijf joh? Ik las in meerdere reviews dat afspraken niet worden nagekomen. Helaas moest ik dit zelf ook ervaren. Meneer van het bedrijf kwam vorige week dinsdag bij ons aan de deur, en bood een mooie actie aan. "We zijn volgende week bij u in de wijk, en kunnen voor €20,- de gootstenen aan de voor- & achterzijde schoonmaken." Prima deal lijkt me. Datum afgesproken en "Tot dan!" Werd er geroepen. Vandaag de dag, zowel in de wijk als aan mijn voordeur, niemand te bekennen. Geen telefoontje niks. Teleurstellend. Wij zullen dit bedrijf zeker niet aanraden door deze "service".

2025年5月9日

Vertrouwen ver te zoeken

Waar we in 1ste instantie erg blij mee waren dat ze op kort termijn alle 3 de daken opnieuw konden vernieuwen van bitumen. Op het bitumen hebben we een garantie van 10 jaar. Alles en wel goed afgesproken.
Vanwege het vele water wat op de garage lag werd dit over het dak in de tuin geveegd. Je kan je dus voorstellen hoe de muur en tuin eruit zag. Maar oké, dan moet het dak drooggemaakt worden. Ze hadden geen spullen bij zich om het droog te maken. Dus wij de mannen voorzien van doeken om het dak als nog droog te krijgen.

Vervolgens was het niet af te krijgen dus werd de klus doorgezet naar het weekend. Maar door autopech werd de klus niet afgerond maar naar de maandag daarop.

Wederom was het dak weer nat. En weer het dak drogen. Eind van de middag was alles klaar. Althans een strook tegen het huis niet gedaan.

Een week later lekkage. Water druppelde de garage in. Meerdere keren gebeld maar je krijgt die beste man niet te pakken. Of de reactie, ik kom van de week.

Met andere woorden, waar is die 10 jaar garantie als hij toch niet komt.
Ga alsjeblieft niet met dit bedrijf in zee. Je krijgt leuke praatjes maar je hebt er niks aan.

Lekkage zelf opgelost door middel door het inschakelen van een ander bedrijf.

2025年2月3日

Trustpilot エクスペリエンス