dakspecialistvdputten.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Onder het mom van dakgootreiniging gingen ze beiden het dak op en kwamen naar beneden: Het dak is lek, gebroken pannen, beschimmelde isolatie etc. De gesoldeerde zinken dakgoot was gescheurd en zou... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Alles, nemen na nieuwe lekkage de telefoon niet meer op. Maken meerdere afspraken, maar komen nooit opdagen. telefoon staat vaak uit. Liegen en bedriegen. Houden je aan het lijntje Slecht werk ge... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Huur dakspecialist vd Putten niet in! Ze deden zich heel netjes en professioneel voor, en boden een goede prijs voor het repareren van onze daknok en erker (2 kleine lekkages). Ze zeggen dat z... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10件

レビューを書く

Dak Specialist van der Putten

Mijn ervaring met Dak Specialist van der Putten is uiterst teleurstellend. Veel te veel geld voor de geleverde diensten. Al het materiaal dat ze gebruiken gaat vijf keer over de kop. Een uurloon van 90 euro vinden ze heel normaal. Afspreken op een doordeweekse dag en dan op de vooravond afzeggen met een slecht excuus om vervolgens jou zogenaamd een gunst te willen doen door op zondag te komen, daar sturen ze achteraf wel een gigantische rekening voor.
We hebben een aanbetaling gedaan en op de dag zelf onder dwang een flinke som contact betaald. Na ontvangst van de factuur hebben we bedreigende en intimiderende telefoongesprekken gehad omdat ik de factuur te hoog vond en de betaaltermijn van slechts één dag onredelijk. Na twee weken een detailfactuur ontvangen waar ik ontdekte wat er in rekening was gebracht; gewerkte uren 16 i.p.v. 10, arbeidsloon 90 euro i.p.v. gebruikelijke tarieven tussen 35 en 45 euro, materiaal kosten gewoon absurd hoog, 1000 euro voor het tijdelijk verplaatsen van vijf zonnepanelen, 500 euro voor het tijdelijk verplaatsen van dakgrind, bitumen 2300 euro voor een plat dak van 20 m2, etc.
Na een klacht van mijn kant over de detailfactuur werden er ineens allerlei kosten geschrapt. Dit stinkt aan alle kanten.
De uitgevoerde werkzaamheden wijken ook af van wat er oorspronkelijk was afgesproken. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is voor ons nog afwachten, maar ik vrees het ergste. Had ik eerder deze reviews gelezen dan was ik zeker niet met dit bedrijf in zee gegaan.
Kortom, ik kan Dak Specialist van der Putten absoluut niet aanbevelen. Dit is echt geen zuivere koffie. Doe alsjeblieft geen zaken met dit bedrijf, want je komt bedrogen uit.

2024年9月29日

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Houden zich niet aan de gemaakte afspraken. Hebben tijdens het werk extra contant geld gevraagd voor allerlei vermeende werkzaamheden Heb met heel veel moeite achteraf een factuur kunnen krijgen (uiteraard zonder dat contant betaalde geld). Kwamen ook uren later dan afgesproken. Beloven mondeling foto's en garantie van 10 jaar, maar krijg dit niet. Reageren na de klus niet meer op appjes en telefoontjes. Zeer onprofessioneel. Heel veel spijt dat ik met ze in zee ben gegaan. Begin er niet aan mensen

2024年9月7日

Ga niet met ze in zee

Ga niet met ze in zee. Ze zetten je onder druk door aan te geven dat de hele buurt gebruik maakt van hun diensten. Buren hebben zogenaamd lekkage. Ziet er niet top uit op jullie dak. Uiteraard reageren ze niet op mail/klachten. Dus nooit gebruik maken van dit bedrijf

2024年8月15日
5つ星のうち5の評価

Top werk geleverd door mannen van…

Top werk geleverd door mannen van Dakspecialist van der putten ons pannendak had veel lekkages samen met een medewerker van het bedrijf die langs kwam alles te bekijken een mooi project stappenplan gemaakt en laten uitvoeren en wat een prachtig resultaat echt een aanrader!!!

2024年10月2日
5つ星のうち1の評価

Komen niet opdagen, geen communicatie

Ze zouden onze dakgoot schoon komen maken, er was een meneer aan de deur geweest die de datum en prijs vastlegde. Er is toen niemand geweest. Daar heb ik over gebeld, en daarna nog twee keer. Ik hoor niks terug. Wordt steeds beloofd dat ze binnen een uur terug bellen. Geen aanrader!!

2024年9月28日
5つ星のうち1の評価

Mijn slechte ervaring met dakonderhoud van der Putten

De offerte die ze je voorleggen is duizenden euro’s hoger dan bij een ander goed dakdekkersbedrijf. Dat komt mede ook omdat ze de oppervlakte van het dak behoorlijk groter maken waardoor je veel te veel betaald
Je laat ze komen voor een lekkage op het platte dak maar komen steeds met andere dingen die niet deugen op het dak die niets met de lekkage te maken hebben. Dus uiteindelijk ben ik €10000 armer maar mijn lekkage is niet opgelost.
Na het werk laten ze ontzettend veel troep ( schroeven, nietjes , kauwgom en verpakkingen van o.a. drinken) achter.
Weken lang staat de container met dakafval omdat ze de container niet afmelden ondanks diverse toezeggingen.
Reageren op telefoon of bericht liep soms erg traag.
Zetten klanten onder druk door een te dure offerte voor te leggen en daar dan de btw af te halen maar dan moet je direct beslissen anders geldt dat niet meer.
Dus mijn tip. Gaat in zee met een eerlijk dakbedrijf ondanks je dan langer moet wachten want wat ze zeggen is niets van waar. Ze zeggen eerst dat ze in Hellevoetsluis ( want daar had ik op gezocht) en Spijkenisse werkzaam zijn maar uiteindelijk is het bijna door heel Nederland. Ze staan geregistreerd op een adres in Den Bosch terwijl ze al jaren een familiebedrijf zijn zeggen ze.
Al met al een alleen ellende met ze gehad.
Ga in zee met een goed bedrijf en niet met van der Putten en vraag diverse offertes aan.

2024年8月16日

Het zijn gewoon oplichters

Het zijn gewoon oplichters ze weten niet wat ze doen maar vlotte babbel hebben ze wel, en riante prijs voor vragen ik zou me schamen als ik in mijn professioneel leven zo iets zou doen, ik heb foto's gemaakt als bewijs in deze buurt komen ze echt niet meer

2024年9月6日
5つ星のうち5の評価

We hebben net een nieuw huis gekocht en…

We hebben net een nieuw huis gekocht en alle dakpannen laten vervangen door Dakspecialist Van der Putten. Ze hebben klasse werk geleverd! Alles werd netjes gedaan, de oude pannen werden zorgvuldig afgevoerd, en ons dak ziet er fantastisch uit. We zijn ontzettend tevreden en raden hen absoluut aan!

2024年8月29日

Half werk.....

Kwamen langs en hebben alleen de goot achter gedaan en voor de goot voor zouden ze even een langere ladder halen. Nooit meer teruggezien en slechte excuses waarom ze niet meer zijn terug geweest. Nooit meer tijdens de klus afrekenen.

2023年8月25日
5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf verdient géén enkele ster

Dit bedrijf verdient géén enkele ster. Afspraak om dakgoten te reinigen wordt niet nagekomen. Blijf je extra lang thuis, zeg je andere afspraken voor af, en maar wachten. Verder wil ik er geen woord meer aan vuil maken.

2024年8月15日
5つ星のうち1の評価

Ik kon geen contact meer krijgen

Ik kon geen contact meer krijgen met het bedrijf, ik heb hun meerdere keren gebeld maar geen gehoor. De lekkage is niet verholpen. Het werk hebben ze niet afgemaakt. Ik heb een andere bedrijf het werk laten afmaken.

2024年6月28日

Toppersss

Top dakdekkersbedrijf
Wilde mijn schoorsteen laten renoveren al snel kwamen ze duidelijk meer schades tegen op mijn pannendak lekkages die door mijn isolatie binnen niet zichtbaar waren
Ze dachten goed met me mee wat de beste mogelijkheden waren ze gingen de zelfde dag nog van start en hebben alles netjes en keurig hersteld toppers
Zeker een aanrader

2024年7月28日

Netjes en goed geholpen

Ondanks de wat mindere reviews die er zijn, besloten we de jongens een kans te geven en ik kan het alleen maar aanbevelen! Netjes aan hun afspraak gehouden, alles werd overlegd en ze zijn ook twee keer bij ons geweest. Ons hebben ze in ieder geval super geholpen en ik zou ze dus wel aanraden! Jongens bedankt voor jullie harde werken!

Groetjes,
Dimi en Dragana

2024年8月5日

Platdak renovatie

Tijdje terug terug achter n lekkage gekomen aan mij platte dak op het dakkapel. Offerte aangevraagd bij Dakspecialist van de Putten die konden gelukkig snel langskomen, na kort overleg de handen in een geslagen. Zeer nette werklui. Nu 2 weken verder en nogsteeds geen lekkage meer gehad top werk jonges!

2024年7月22日
5つ星のうち5の評価

Onlangs me dak laten vernieuwen door…

Onlangs me dak laten vernieuwen door deze mannen en ben zeer tevreden met het resultaat. De werkzaamheden duurde keurig zoals afgesproken en een extra plus punt dat ze de werkvloer ook netjes hebben achtergelaten! Veel werk toegewenst!!

2024年8月1日

Hele goeie bedrijf

Hele goeie bedrijf, goede communicatie met de eigenaar en hoge kwaliteit. Tijdens 2 dagen werk was heel de dak vernieuwd, isolatie ingelegd en 2 dakramen ingeruild voor de nieuwe. Na dat het werk klaar was, hebben ook heel goed opgeruimd rondom het huis. Heel de groep was heel aardig en waren goed bezig. Zelfs ook na het werk was de contact heel goed met de eigenaar. ik ben super trots en blij!!!!

2024年7月18日
5つ星のうち1の評価

Komt niet opdagen op eerste afspraak

Komt niet opdagen op eerste afspraak, geen sorry of berichtje. Bellen dag later, als je dan aangeeft dat je ervan afziet omdat je het niet meer vertrouwd en de slechte reviews online hebt gelezen, kunnen ze heel nonchalant reageren. Bah, blij dat we niet hieraan zijn begonnen.

2024年8月4日

Schoorsteen renovatie

Dakspecialist vd putten gebeld ivm lekkage bij de schoorsteen .

Kwamen 3 dagen later door de drukte eerst netjes bekijken wat er aan de hand was . Hierna wat foto’s te zien gekregen en als advies om de schoorsteen in het geheel te renoveren . Binnen 2 weken netjes werk afgeleverd en een week erna terug gekomen om alles netjes te impregneren .

Zeker een aanrader !

2024年4月23日