企業情報

1. インターネット プロバイダー

当該企業による記述

Welkom bij Dakvenster.com, waar wij met trots de hoogste kwaliteit dakramen en bijbehorende diensten aan onze klanten leveren. Sinds onze oprichting in 2000 zijn wij dé toonaangevende e-commerce winkel voor dakramen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wij streven ernaar om leidend te blijven in de e-commerce wereld met ons gespecialiseerde assortiment voor zowel hellende als platte daken. Bij Dakvenster.com geloven we dat onze klanten het hart van ons bedrijf zijn. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit, service en oplossingen die passen bij de individuele behoeften van elke klant.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Zeer vlotte afhandeling van bestellingen

Ik heb recent twee bestellingen van Velux ramen geplaatst. Deze zijn inmiddels correct geleverd. De informatie op de website was duidelijk. Goede communicatie wat betreft verwachte levertijd en het leveringsproces zelf.

2025年7月31日
5つ星のうち1の評価

Wat een slecht bedrijf.

Wat een slecht bedrijf.
Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Omdat ze gewoon niet weten waar je pakket blijft of is. Beloven je terug te bellen wat ze niet doen. En dit nu al 1,5 week.

Ik bestel er nooit meer iets.

2025年1月13日
Dakvenster.com B.V. ロゴ

Dakvenster.com B.V. からの回答

Het spijt ons te horen dat u nog steeds wacht op de levering van uw bestelling.
Helaas kunnen we geen order vinden onder uw naam. Weet u zeker dat u de bestelling bij ons heeft geplaatst?
Als de bestelling inderdaad bij ons is gedaan, kunt u ons per e-mail bereiken. We zullen dan zo snel mogelijk een oplossing voor u zoeken.

5つ星のうち5の評価

Na anderhalf jaar bleek mijn zonwering…

Na anderhalf jaar bleek mijn zonwering niet meer te functioneren. Een mailtje gestuurd naar de klantenservice en direct antwoord. Foto van de situatie gestuurd en opgelost! Ik heb een nieuwe zonwering gekregen! Top service en snel.

2024年12月2日

Snel geleverd + Luxtra is goede kwaliteit

Snel geleverd en fijn dat je zelf een leverdatum kunt kiezen.
Degene die onze ramen heeft geplaatst gaf aan dat de Luxtra ramen echt goede kwaliteit zijn, en alle gootstukken en het lood wat erbij geleverd werd was zelfs van Velux!

We zijn enorm blij met onze ramen en kunnen er weer jaren tegenaan! :)

2023年6月29日
5つ星のうち1の評価

Defect product, geen kennis, geen support, geen oplossing.

Raam laat zich binnen garantietermijn niet meer openen. Dakvenster.com houdt ons zo lang mogelijk aan het lijntje met verzoeken om foto's (van hun eigen product) en links naar Youtube-filmpjes waarmee we het probleem zelf moeten oplossen. Ze geven aan zelf geen kennis te hebben van de techniek en kunnen daarom niets doen. Support moet van de fabrikant (Luxtra) komen en die laat het erbij zitten.

Dit is totaal onaanvaardbaar: we hebben zaken gedaan met Dakvenster.com en niet met de fabrikant. Het ziet ernaar uit dat een oplossing via de juridische weg zal moeten worden afgedwongen. Koop hier niets: er is geen enkele ondersteuning. Blijf weg van deze dozenschuivers zonder kennis van zaken.

2023年2月6日

Zaterdag besteld dinsdag geleverd

Zaterdag besteld dinsdag geleverd. 2 velux tuimlvensters incl mijn eigen extra wensen (manchette s en gordijnen). Zou geleverd worden tussen 730 en 930. Om 740 namen de bezorger en ik al afscheid. Super bezorger,nette levering, goede bestelsite en hele goede prijzen. Ik moet ze nog plaatsten maar het begin is super. Geeft de burger moed met zulke betrouwbare sites en de mensen die er achter staan/werken.

2021年2月23日

Goede uitlevering

Afgelopen zaterdag een dakraam besteld die donderdag geleverd zou worden. Woensdag werd ik door het bedrijf gebeld en werd specifiek aangegeven hoe laat het dakraam zou worden bezorgd. Vandaag alles keurig op het doorgegeven tijdstip ontvangen. De dozen zijn nog wel dicht en het plaatsen moet nog gebeuren... tot nog toe 5 sterren!

2021年1月14日

Trustpilot エクスペリエンス