havde kÞbt et par bukser, men Þnskede at bytte dem, da str ikke passede, sendte dem retur i henhold til aftale om ombytning. Men man smider tingene vÊk (bukser) Der blev sendt en mail fredag ,begrun... ãã£ãšèŠã
Har for noget tid siden set jeres butik pÃ¥ Facebook, og tilmeldte mig jeres nyhedsbrev. Fik lige fÞr pÃ¥ske et af disse med et mega godt tilbud pÃ¥ en overgangsjakke fra Etage med dun i min yndlingsfarv... ãã£ãšèŠã
Glimrende butik. Jeg havde bestilt tÞj, der var for stramt, men jeg fik det byttet hurtigt og uden problemer. Jeg anbefaler Damerenes Butik til alle, ogsÃ¥ til mÊnd. Jeg har fÞr handlet der, og det var... ãã£ãšèŠã
god og hurtig betjening, har kÞbt herrebukser med elastik i taljen jeg tror det efterhånden bliver til 10 par. En fantastisk buks, til Êldre eller handicappede.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har for noget tid siden set jeres butikâŠ
Har for noget tid siden set jeres butik på Facebook, og tilmeldte mig jeres nyhedsbrev. Fik lige fÞr påske et af disse med et mega godt tilbud på en overgangsjakke fra Etage med dun i min yndlingsfarve rÞd. Den kom sandelig påskelÞrdag til min nÊrbutik, og er hentet, prÞvet og fundet helt fantastisk til en udsalgssum på kr 300. (Nypris kr. 1.000). Min veninde kom på besÞg og var noget misundelig, og så fandt vi sandelig en jakke magen til i lyseblå. Samme mÊrke og pris. Så to nye glade kunder fik I her til Påske.
Dårlig rådgivning.
Dårlig rådgivning.
Elles hurtig levering
Superfin betjening!
Altid god service og dejligt stortâŠ
Altid god service og dejligt stort udvalg
Jeg byttede 3 gange
Jeg var i tvivl om stÞrrelse, så jeg byttede 3 gange, men fik hver gang venlig, hurtig og professionel behandling.
Fin service
Fin service, også selv om der var en stÞrrelse, der ikke var på lager.
LÊkkert TÞj
LÊkkert TÞj, nem navigering på jeres hjemme side, hurtigt og lige til DÞren.
Gode varer og priser
Gode varer og priser, kvik betjening og levering !
Altid fin online bestilling og hurtigâŠ
Altid fin online bestilling og hurtig ankomst af varer. . . Meget fin online handel. . .
Glimrende butik med fin service ogâŠ
Glimrende butik med fin service og rimelige priser.
Kan anbefales.
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering, tÞjet er i meget fin kvalitet og til rimelige priser
Hurtig levering, langsom tilbagebetaling af returnerede varer
Hurtig levering, dyrt at returnere og og da jeg returnerede nogle varer, måtte jeg 5 dage efter de havde modtaget varerne bede om at få mine penge.
De kom så også få timer efter.
Korrekt og hurtig levering
hurtig og fin dejlig kjole
For dyrt at returnere tÞj
Rigtig dejligt tÞj, men for dårligt med returnering af tÞj, der skal byttes til en anden stÞrrelse. For et par bukser måtte jeg på posthuset betale 60 kr. for at sende bukserne retur. Andre firmaer har ofte gratis returnering.
Altid god service
Altid god service og får varerne meget hurtigt. Så jeg er glad for at handle der.
Fantastisk service, hurtig levering og gode varer
Fantastisk service, hurtig levering og gode varer, godt at vi der har stomi kan få bukser som er tilpasset til dette
God service og hurtig levering ð
Dejligt hurtigt betjening ,gode str
Dejligt hurtigt betjening ,gode str. itÞjet og pÊne priser .ðð