Bestilte online, og havde varerne et par dage senere, da jeg bestilte efter tidspunkt for dag til dag levering. Men ellers en overskuelig og rimelig nem hjemmeside. Og jeg fandt hurtigt det jeg dkul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Dampexperten er der gode produkter og prisen er rimelig og så er de super hurtige til at få afsendt de vare man kÞber ..så alt i alt altid en god oplevelse at handle med Dampexperten .
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej dampexperten jeg vil sige undskylder for min anmeldelse da taget fejl jeg kan se nu jeg bestilt Geekvape Aegis Legend 5 uden batteri og tanke soryy her med giver jeg 5 stjerne. Kan du sende mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen top klasse online shop. Bestilte Fredag morgen, fik bekrÊftelse pÃ¥ varen var pakket og sendt allerede 1,5 time efter bestilling. Og jeg modtog pakken LÞrdag omkring middag. Endda med en eks... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Klart den bedste side at bestille fra, det spiller hver gang!
Jeg har bestilt noget vÊske og nogle coils. Jeg blev meget overrasket over det store udvalg, og til rigtig gode priser.
Tiden fra jeg bestilte til jeg stod med varen, var kort.
Jeg handler bestemt her igen.
KÊmpe tommel op fra mig
Jeg handler stort set altid hos DE. Der går som regel kun en halv time fra ordren er lagt, til den er afsendt. Og jeg har vÊret i kontakt med dem telefonisk også, hvor der bare har vÊret den bedste service. De kan klart anbefales herfra
Fantastisk service og faktastisk butik!
var så uheldig at få en lettere defekt vape, den blev sendt retur og opgraderet til en anden uden problemer.
Uden kamp eller andet bÞvl, det fantastisk
KÊmpe ros herfra!
Jeg handler altid hos Dampexperten. De har de laveste priser, et stort udvalg af gode varer og glimrende service hver gang man beder om hjÊlp.
For godt et halv år siden kÞbte min mand et mods, aegis x, det begyndte så at blinke i displayet, som om det lader, hvad det ikke gÞr, det aflader. Jeg skrev til dampexperten om problemet, hvor til de svarer at modset har nok fået fugt eller det er blevet opladet via ubs stik og det er ikke godt at gÞre,da batterierne bliver varme og ÞdelÊgger elektronikken. Jeg skriver igen og siger at det er da underligt at der er ubs lader med i pakken og at der ikke står nogen steder at det kun må bruges til sjat ladning, som dempexperten skriver det må,jeg skriver så også at han altid kun har brugt en ekstern oplader, så det kan vel ikke vÊre problemet og angående fugt har den aldrig vÊret i vand og den er jo også vand og stÞv tÊt, til det svarer de at den er ip67 klassificeret og derfor ikke 100% vandtÊt,men kun i en halv time på en meters vand, det har den så heller ikke vÊret, så mener experterne at der er kommet vÊske i, for man kan sagtens få vÊske i gennem centerpinder under tanken, hvis man ikke tÞrrer af, min mand har dampet i mange år så det ved han godt og han tÞrrer. De skrev også at det var noget man skulle regne med når det er et af de forholdsvis billige mods, det er i den dyre ende af hvad de sÊlger så de har åbenbart ikke noget i rigtig god kvalitet. De skrev så at vi kunne sende det retur så kunne de se på det, men der var nok ikke noget at gÞre.
Jeg tÊnkte at det hele lÞd lidt mÊrkeligt, så jeg ringede til nogen andre forhandler og fortalte selvfÞlgelig at det drejede sig om et produkt der ikke var kÞbt ved dem, de 6-7 stykker jeg talte med var utrolig hjÊlpsom,kun en kendte ikke produktet godt nok til at kunne udtale sig,men mente dog det lÞd lidt mÊrkeligt, ens for de sidste var at de aldrig havde hÞrt om det problem, et par stykker kom med råd om hvad vi kunne prÞve at gÞre, for at afhjÊlpe problemet, en meter at sÞnnen kede sig i ferien og havde fået lov til at besvare mails for det var da en der ikke var helt inde i sagerne der svarede. To mente de skulle sende et nyt,da der ikke var hold i deres undskyldninger for hvorfor det pludselig ikke virkede, den ene mente også en undskyldning var på plads og sagde som et PS. det kom jo ikke til at koste experterne noget, de kunne sende det retur til producenten.
Jeg kan se de får 5 stjerner af mange for hurtig levering og fordi de er billig, der er mange der er billigere med samme produkter, vi var også imponeret over hurtig levering men det er så også alt, kan se de heller ikke giver respons på deres anmeldelser

www.dampexperten.dk ããã®åç
Har alt hvad man skal bruge og er til og med billigere end alle de andre. Supergod service i Vejle.
Super nemt og har aldrig haft nogle problemer
Meget positiv oplevelse af et kÞbsforlÞb: Var kommet til at bestille med levering til GLSudleveringssted men Þnskede det leveret på min privatadresse. Skrev en mail sent om aftenen til damexperten og fik meget hurtigt svar om at de ville annullere ordren og at jeg kunne lave en ny bestilling. FuldstÊndigt uproblematisk og varen blev afsendt tidligt nÊste dag, og modtaget den fÞlgende.
Rigtig god kÞbsoplevelse på trods af min egen bommert!
Billig priser og virkelig god service. De pakker og sender bestillingen samme dag, ogsÃ¥ i weekenden ð
21.12. 2020
god service og hyggelige priser god jul ðð
Endnu engang en super og fantastisk samt hurtig service fra dampexperten , jeg er super tilfreds med endnu en ordre , kan kun anbefale dampexperten hvis du Þnsker hurtigt og professionelt service
Jeg har handlet hos Dampexperten i over et år nu, og jeg kan kun sige gode ting om butikken. Altid skarpe priser, fantastisk service og godt udvalg af både vÊsker men også el-cigaretter. Da jeg så flyttede til KÞbenhavn fra Horsens valgte jeg at bestille direkte fra Dampexperten, hvor ejeren tilbÞd mig en god pris på 40 vÊsker. Ordren blev sendt samme dag og modtaget dagen efter bestilling. Jeg fik sågar merchandise med som en lille gave, som kun er et tegn på en forretning der ville sine kunder godt. Så selvom jeg bor 3 minutter vÊk fra en e-butik, er jeg stadig loyal til min gode gamle damp-pusher, som går op i sit fag og går op i sine kunder.
Kanon firma, rigtig go hjemmeside.
Bestil en dag og varen dagen efter:)
Det firma vil jeg bruge igen.
Meget tilfreds og god service!
Altid billige priser og enormt god service, min pakke blev hurtigt sendt afsted og jeg fik en besked om rÃ¥d mht modning af en aroma jeg havde kÞbt. Det synes jeg er god service, I er altid min go to nÃ¥r jeg skal kigge pÃ¥ ting til min damper! Tak tak tak ððŒ
God hjemmeside, gode priser og hurtig levering!
Fantastisk service! Modtog et produkt der desvÊrre havde en fejl, dog var det ingen problemer, supporten svarede hurtigt og fik sendt en ny. Du kan handle trygt hos dampexperten
Billigere ift. til andre steder, og mega hurtig levering. Handler der altid fremover ð
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã