Bestilte online, og havde varerne et par dage senere, da jeg bestilte efter tidspunkt for dag til dag levering. Men ellers en overskuelig og rimelig nem hjemmeside. Og jeg fandt hurtigt det jeg dkul... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hos Dampexperten er der gode produkter og prisen er rimelig og så er de super hurtige til at få afsendt de vare man kÞber ..så alt i alt altid en god oplevelse at handle med Dampexperten .
Hej dampexperten jeg vil sige undskylder for min anmeldelse da taget fejl jeg kan se nu jeg bestilt Geekvape Aegis Legend 5 uden batteri og tanke soryy her med giver jeg 5 stjerne. Kan du sende mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen top klasse online shop. Bestilte Fredag morgen, fik bekrÊftelse pÃ¥ varen var pakket og sendt allerede 1,5 time efter bestilling. Og jeg modtog pakken LÞrdag omkring middag. Endda med en eks... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Blev leveret dagen efter det var bestilt
Perfekt
Har nu kÞbt igennem denne shop i et halvt års tid, og leveringen er enormt hurtig, og der har aldrig vÊret fejl i ordren. Top klasse
Altid hurtig ekspedition og ingen fejlâŠ
Altid hurtig ekspedition og ingen fejl i leveringen
Hurtig og prÊcis process fra bestillingâŠ
Hurtig og prÊcis process fra bestilling til levering.
Har kÞbt e-cigaret flere gange. Altid perfekt stand og sindssyg hurtig levering
Kemisk base og komplet ligegyldighed fra kundeservice
KÞbte en base fra Dampeksperten, som fra fÞrste drÃ¥be smagte kemisk, sur og ubrugelig â ogsÃ¥ som ren base uden nikotin eller aroma. Jeg har dampet i Ã¥revis og ved udmÊrket, hvordan en base skal smage. Den her var direkte klam.
Jeg reklamerede med det samme, men fik bare en arrogant standardafvisning: âVi sÊlger tusindvis hver mÃ¥ned og har aldrig haft problemer.â
Ingen interesse i at undersÞge flasken, ingen forsÞg pÃ¥ at lÞse problemet, intet ansvar. Bare en automatisk mur af âvi ved bedstâ.
Det er simpelthen dårlig stil og elendig kundeservice.
Når man kÞber et produkt, der ikke kan bruges, bÞr det ikke vÊre op til kunden at bevise noget. Og det gÞr bare oplevelsen endnu vÊrre, når man mÞdes med ligegyldighed og nedladenhed i stedet for bare at få varen byttet.
Det her var fÞrste og helt sikkert sidste gang, jeg handler hos Dampeksperten. Jeg gider ikke kÞbe vÊske, der smager af kemisk affald og så blive talt ned til, når jeg klager.
Hold jer langt vÊk.
igen en super oplevelse
igen en super oplevelse - ingen unÞdig ventetid og god kundepleje til tilbagevendende kunder ;-)
Super udvalg og levering
Super udvalg og levering formiddagen efter at have bestilt.
Fantastisk shop at handle med
Fantastisk shop at handle med. Bestiller tirsdag eftermiddagen og kan hente varen dagen efterâŠ. ððððð stjerner herfra ð
Simpelthen det bedste sted
Simpelthen det bedste sted, nÃ¥r det drejer sig om damp. Super betjening og meget professionelt. Her bliver du taget godt i mod og du er som kunde i centrum. Alt i alt, kompetent betjening og et smil pÃ¥ lÊben ð
Danmarks bedste shop ððð»ðð»
Kan kun give mine bedste anbefalinger til at vÊlge Dampexperten, når der skal kÞbes ind⊠Dagen efter jeg havde afgivet min ordre, kunne jeg hente mine vare der hvor jeg havde valgt at GLS skulle levere pakken.
Jeg havde et par spÞrgsmÃ¥l til et produkt og sendte en mail efter butikkens lukketid og en time efter lÃ¥ der svar til mig. Det er sgu service i topklasse ððð»ðð»ðð»ðð»
Tak for super god service, hvis man kunne give flere stjerner, sÃ¥ gav jeg alle dem man kunne âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Har nu altid vÊret tilfreds medâŠ
Har nu altid vÊret tilfreds med dampexperten. Men efter seneste kÞb, og deres holdning til hvad der går under reklamation, er det desvÊrre slut med at handle der.
Har kÞbt 2 nye pods til min damper. Og allerede efter 5 dage står jeg med en tank hvor gummipropen er faldet fra hinanden. Dette er så åbenbart min egen skyld da jeg damper mentol, hvilket det gummi bliver Þdelagt af. Hmm jeg har brugt mentol i mange år, og ja det gummi bliver da lidt blÞdt, men fÞrst efter mange måneder brug. det er ikke fÞrste gang jeg har kÞbt nye pods, men har aldrig stået med en som ikke kunne bruges efter 5 dage.
Levering inden for 24 timer
Levering inden for 24 timer! - Og det er ikke fÞrste gang...
Tak for den hurtigste service nogensinde!
Fin hjemmeside og hurtig levering
Super nemt at finde rundt i fornuftigâŠ
Super nemt at finde rundt i fornuftig priser hurtig afsendelse ððð
Bestilte en damper til min mand, 24 timer efter brug gad den ikke lÊngere at fungere - intet problem, hurtig label for at sende retur og en ny blev sendt afsted samme dag varen var modtaget hos dampexperten. Den service ser man ikke alle steder - desvÊrre. Fem stjerner herfra ðð
Levering som aftalt og til prisen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã