Bestilte online, og havde varerne et par dage senere, da jeg bestilte efter tidspunkt for dag til dag levering. Men ellers en overskuelig og rimelig nem hjemmeside. Og jeg fandt hurtigt det jeg dkul... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hos Dampexperten er der gode produkter og prisen er rimelig og så er de super hurtige til at få afsendt de vare man kÞber ..så alt i alt altid en god oplevelse at handle med Dampexperten .
Hej dampexperten jeg vil sige undskylder for min anmeldelse da taget fejl jeg kan se nu jeg bestilt Geekvape Aegis Legend 5 uden batteri og tanke soryy her med giver jeg 5 stjerne. Kan du sende mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen top klasse online shop. Bestilte Fredag morgen, fik bekrÊftelse pÃ¥ varen var pakket og sendt allerede 1,5 time efter bestilling. Og jeg modtog pakken LÞrdag omkring middag. Endda med en eks... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service
Jeg har gennem lÊngere tid handler hos dampexperten, med stor glÊde.
Han er meget imÞdekommende og venlig, hjÊlper altid med spÞrgsmål om produkterne, og ved meget om dem. Han genkender kunder, selv når min kone har handlet kan han huske mig.
Senest har jeg haft et fejlkÞb hvor både han og jeg troede at en tank passede på mit mod, men da det ikke gjorde, tog han varen retur og pengene tilbage uden tÞven. jeg har kun positive ting at sige om denne forretning og ikke mindst indehaveren.
Hurtig levering :)
Quick delivery and everything arrivedâŠ
Quick delivery and everything arrived as ordered.
Hurtigt pakket og leveret.
Hurtigt pakket og leveret.
Produkterne er overvejende gode.
Var den bedste og billigste
Var den bedste og billigste damp butik der findes i Danmark, og så ligger den lige om hjÞrnet - Efter ca 2km ;) Har vÊret kunde i 7 år, og der aldrig vÊret nogen problemer med denne butik. Lige på nÊr når man skal kÞbe brÊndere til sin ecig som de har solgt. Jeg kÞbte en Aspire Flexus, men nu sÊlger butikken ikke brÊndere eller tanke til den mere. Jeg har sendt en mail men fik aldrig svar. Det skete over kun 6 måneder.
Gode priser og hurtig levering.
Hurtig og god service
Hurtig levering.
Hurtig levering gode vare lige pÃ¥nÊrâŠ
Hurtig levering gode vare lige pånÊr tobak og mentol ellers kun brok til staten fÊÞere.. men det er godt der er en lÞsning på det meste i denne verden;)
Altid hurtig ekspedition og levering
Altid hurtig ekspedition og levering. Også billigere end de stÞrre konkurrenter. Super!
Det var fÞrste gang vi bestilte fraâŠ
Det var fÞrste gang vi bestilte fra dampexsperten, FÞrst og fremmest kom pakken indenfor 24 timer med de bestilte varer, pakken var så forsvarligt pakket ind så vejr og vind samt hidsige pakkebude ikke havde mulighed for at ÞdelÊgge pakken, så flot pakket ind, virkelig en god service og det siger lidt om virksomheden at de vil levere en suplim service, priserne er billigere end andre og herhjemme benytter vi kun dampexsperten fremadrettet, så tak for jer, FortsÊt det gode arbejde, mailadressen brugt på trustpilot er en anden ved bestilling, men stadig min/vores oplevelse herhjemme!
God service ð
God service.
40 minutter fter jeg havde besstiltâŠ
40 minutter fter jeg havde besstilt havde de pakket og afsendt pakken og pakken ankom 1 dÞgn efter.
Super
Hurtig og perfekt leveringððŒð
En butik med SUPER og hurtig service!
Bliver simpelhen nÞdt til at reklamere lidt. Havde en Voopoo der ikke fungerede som den skulle, kÞbt ved dampexperten. Skrev en mail til butikken og sendte den retur onsdag og sidder i dag fredag og bruger erstatningen. Bedre kundeservice skal man lede lÊnge efter ðªð»
Det er bedste og passer sammen.
5 stjerner for hurtig levering og enâŠ
5 stjerner for hurtig levering og en god hjemmeside og finde rundt i ikke sidste gang jeg handler her
NÃ¥r jeg bestiller mine vare gÃ¥r detâŠ
NÃ¥r jeg bestiller mine vare gÃ¥r det rigtig hurtigt at fÃ¥ dem. Som regel dagen efterððŒððŒððŒde har gode priser og en nem mÃ¥de at bestille pÃ¥
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã