Bestilte online, og havde varerne et par dage senere, da jeg bestilte efter tidspunkt for dag til dag levering. Men ellers en overskuelig og rimelig nem hjemmeside. Og jeg fandt hurtigt det jeg dkul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Dampexperten er der gode produkter og prisen er rimelig og så er de super hurtige til at få afsendt de vare man kÞber ..så alt i alt altid en god oplevelse at handle med Dampexperten .
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej dampexperten jeg vil sige undskylder for min anmeldelse da taget fejl jeg kan se nu jeg bestilt Geekvape Aegis Legend 5 uden batteri og tanke soryy her med giver jeg 5 stjerne. Kan du sende mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelthen top klasse online shop. Bestilte Fredag morgen, fik bekrÊftelse pÃ¥ varen var pakket og sendt allerede 1,5 time efter bestilling. Og jeg modtog pakken LÞrdag omkring middag. Endda med en eks... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

www.dampexperten.dk ããã®åç
Du fÃ¥r et stort stort 5 tal af mig! ð Min mand og jeg har kÞbt alle vores mods hos dig (6-7) stk samt alt vores juice, vi har altid vÊret yderst tilfredse! Plus priserne altid har vÊret de skarpeste, sammen med betjeningen, vejledningen og din tilgang til kunderne. ððŒ

www.dampexperten.dk ããã®åç
Altid en god oplevelse. Priser er nok Danmarks billigste og servicen er altid god. Martin er altid god til og vejlede dig ved kÞb af både vÊsker og udstyr.
5 stjerner herfra .

www.dampexperten.dk ããã®åç
lyn hurtig levering og god vejledning, altid en fornÞjelse

www.dampexperten.dk ããã®åç
KÞbte lige inden jul 2 ego aio (har kun brugt ego aio i de 5 år jeg har dampet). Normalt har jeg 3-4 af dem, da de er billige.
For 14 dage siden begyndte den ene med blot at blinke uden at give damp, nÃ¥r jeg brugte den. Det skrev jeg til Dampexperten, som sÃ¥ gav mig et grundkursus i hvordan man skulle bruge sin damper ð fÞlte mig lidt snakket ned til, men fair nok. Jeg svarede, at efter 5 Ã¥r, sÃ¥ havde jeg nok styr pÃ¥ det, hvortil de kort svarede, at sÃ¥ skulle jeg sende den retur, da der sÃ¥ mÃ¥tte vÊre fejl pÃ¥ batteriet.
Det orkede jeg ikke, så jeg lod det ligge.
Nu er nr. 2 også begyndt at blot blinke, når jeg vil dampe.
Jeg ved ikke hvorfor og har aldrig oplevet det fÞr. Men det er aldrig sket med alle dem, jeg har haft tidligere.
Jeg har selv valgt at jeg ikke sender retur, hvilket jeg har skrevet til dem, men jeg har ikke rigtig lyst til at få dem byttet til nye, som måske har samme problem.
Nu har jeg bestilt nye, ved en anden leverandÞr, som tidligere har leveret upåklagelige Ego Aio.
Min foretrukken damp "pusher". Ja han er selvfÞlgelig ikke pusher i almindelig forstå nu lige humoren bag :)
Kunne ikke finde på at vÊre Martin utro. Alle andre damp butikker kan godt pakke sammen.
Men nÞj hvor er jeg trÊt af at politikerne tvinger mig til 2 ELENDIGE smage. De vil åbenbart heller have at man ryger, men det kan man hvertfald ikke bebrejde Dampexperten for overhovedet.
Love it.
Det dér er SÃ
i orden! Op til jul er der ekstra mange forsendelser i omlÞb, så jeg havde ikke regnet med at der skulle gå under 20, ja TYVE timer fra jeg bestilte til jeg kunne hente, og slet ikke idet jeg bestilte fredag kl. 14:45. Men 15:08 var varen pakket, og 10:31 i dag var den klar til udlevering. Det hÞrer med til historien at alle flasker holdt tÊt.
Jeg har fundet en ny leverandÞr, det er helt sikkert! 6 stjerner og en krystalklar anbefaling herfra.
Er super tilfreds bestilte nogen smÃ¥ ting inde pÃ¥ hjenmesiden, det kom hurtigt, alt som er bestilt blev modtaget ingen klager herfra. Er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra ð
FralÊgger sig alt ansvar, samt bebrejder sine kunder at de ikke forstår hans useriÞse dårlige hjemmeside.
Jeg har tidligere handlet der et par gange, dog skal man fysisk ind i butikken for at vÊre sikker på korrekt/ordentlig service.
Bestiller du derimod på hjemmesiden, som jeg lige har gjort, hvor jeg bestiller forskellelige shortfills, hvorefter jeg bestiller den nikotin osv. der skal til i rubrikken lÊngst til hÞjre, så ser alt godt ud på papiret, men det man modtager med posten er ubrugeligt.
Det skrev jeg så ind i en god tone, men pludselig så er det min skyld at hjemmesiden ikke fungerer, og i det hele taget fralÊgger ham sig alt ansvar til trods for ham godt ved det fremsendte ikke kan bruges.
Håbede så han vil vÊre lÞsningsorienteret, men han gider end ikke tage telefonen eller sÞrge for at hjÊlpe med at få styr på situation, så jeg kan bruge de varer jeg har kÞbt, men hvordan skulle jeg kunne vide hans system er defekt samt useriÞst.
Jeg handler der aldrig mere, heller ikke i andre butikker fra den kÊde.
Jeg har handlet i godt og vel 3 Ã¥r hos dampexperten og har aldrig oplevet problemer som ikke kunne lÞses ð De er meget serviceminded og super hurtig behandling og levering af ens ordre. Super sted at handle!
Super skÞn service, flink mand bag disken,,,â¥ïž
Super service og hurtig levering kan varmt anbefale butikken
Super lÊkker service â€ðª god lille butik ð€
KÞbte 2 Voopoo Kit, Det ene autofired så det var defekt, det blev ombyttet, begge tanke gik i stykker i gummiflappen meget hurtigt. Det dÊkkede butikken ikke, jeg kÞbte derfor nye tanke som kunne fyldes fra bunden, uden den fabrikationsfejl som gÞr gummiflappen knÊkker. KÞbte nye coils og smed de gamle ud jeg havde kÞbt da de ikke passede til de nye.
Jeg var i butikken for nogle uger siden igen for at kÞbe flere coils og fik de forkerte med efter butikkens vejledning, i dag måtte jeg kÞbe en hel pakke med nye fordi det var min skyld at butikken havde udleveret de forkerte.
Vi kan alle begå fejl, men det er dårlig stil og give kunden skylden.
Endnu engang en vellykket handel fra dampexperten! Hurtig levering, samt en sublim service.
Her hos dampexperten får man den bedste service , priser mm.
Martin der står bag hele herligheden har styr på tingene og er altid klar på at hjÊlpe eller bare til en hyggelig snak :)
Klart det bedste sted at kÞbe hos I DK !
5 ud af 5 stjerner herfra âïžâïžâïžâïžâïž
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã